PRONAĐEN AUTOMOBIL NESTALE PORODICE ĐOKIĆ? Zapaljeni “pasat” kod Morave kod mosta u naselju Tešići gde su Goran, Gordana i Lidija poslednji put snimljeni!

Kod mosta u naselju Tešići, prema Trnavi, desno od puta pored Morave, pronađen je zapaljen auto marke “pasat”. Sumnja se da ovaj auto pripada nestaloj porodici Đokić za kojom se traga već šesti dan.

Novosti javljaju da u automobilu nisu pronađena tela, prenosi Blic.

Đokići su kobne večeri bili u crnom pasatu registarske oznake AL028AI.

Podsetimo, Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija poslednji put su viđeni u selu Moravac gde živi Goranova majka u ponedeljak 00.20 sati kad su krenuli ka svojoj kući u Aleksincu. Međutim, nisu išli uobičajenim putem odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Poslednji put ih je uočila kamera u selu Tešice koje je nekih osam kilometara od Moravca i to dva sata kasnije!

– U tih 120 minuta se dogodila misterija. Prvo idu asfaltnim putem, prelaze na makadam, pa ponovo na asfalt. Ili su išli preko njiva ili je vozilo stajalo. Kamera nisu posle i pre toga registrovale neko prateće vozilo. Pretpostavka je da su išli alternativnim putevima ka Nišu – navodi Mladen Mijatović za TV Pink i dodaje da se nisu pojavili na auto-putu.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar