Vučićev kum izazvao udes na kokainu (FOTO)

Izvor:
Direktno.rs, Foto: Promo

Vučićev kum Nikola Petrović saobraćajku je izazvao pozitivan na kokain i sa 0,41 procenta alkohola u krvi – objavila je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić i priložila izveštaj Policijske uprave grada Beograda u kojem se ovi podaci navode.

– Evo dokaza! A vlas kose poslao u Nemačku ne bi li utvrdio da nikada ništa osim majčinog mleka nije konzumirao? Hoće i pregled Meklarena “utvrditi” sistemsku grešku na kočnicama? – upitala je Tepić danas na Tviteru, nakon što je objavila izveštaj policije.

Kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića Nikola Petrović učestvovao je u saobraćajnoj nesreći 7. marta u Užičkoj ulici na Dedinju, u Beogradu. On je tada skupocenim automobilom išao sporednom ulicom, a kada je došao do raskrsnice sa Užičkom, saobraćajnicom sa prvenstvom prolaza, nije se zaustavio na znak, već je nastavio kretanje.

Tada je “meklarenom” udario u “opel korsu” u kojoj su bile dve žene. Oba automobila su od jačine udarca udarila u ogradu Doma Patrijaršije, a dve povređene žene su prevezene u Urgentni centar. One su tom prilikom zadobile lakše telesne povrede i puštene su na kućno lečenje.

O nesreći se tog dana nisu oglasili ni MUP ni tužilaštvo. Dan kasnije, tužilaštvo je, a nakon pisanja medija i slanja zahteva, naložilo da se protiv Vučićevog kuma podnese krivična prijava za ugrožanje javnog saobraćaja. Krivična prijava se čekala punih dva meseca, da bi konačno nedavno stigla u Prvo osnovno javno tužilaštvo.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare