21/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

Na Kosovu od 20. avgusta samo vakcinisani mogu u tržne centre, noćne klubove i na zabave

Image by <a href="https://pixabay.com/users/lnlnln-1131094/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4458639">Leonhard Niederwimmer</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4458639">Pixabay</a>

Izvor:
Beta

Građani Kosova od 20. avgusta moraće da imaju primljenu bar prvu dozu vakcine protiv korona virusa, da bi mogli da idu u tržne centre, noćne klubove ili na porodične zabave, saopštila je juče Ugostiteljsko-turistička komora Kosova.

U saopštenju Ugostiteljsko-turističke komore navodi se da je na sastanku sa ministrom zdravlja Arbenom Vitiom doneta i odluka o obaveznoj vakcinaciji zaposlenih u ovom sektoru, koju moraju da ispune do 12. avgusta.

Na sastanku je bilo reči i o tome da radno vreme noćnih klubova koji su mogli da rade do 23 časa, bude produženo do 3.00 ujutru.

Ministar Vitia je juče na sednici Skupštine Kosova najavio uvodjenje novih mera prevencije zaraze, koje bi posebnom odlukom trebalo Vlada Kosova da donese na sednici 11. avgusta.

POSLEDNJE OBJAVLJENO
%d bloggers like this: