22/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

Pas gradonačelnika Leskovca je „najlepši u razredu“

Facebook

Izvor:

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović pohvalio se na svom fejsbuk profilu da je njegov pas, doberman Hanibal, “najlepši pas u razredu” na danas održanom Međunarodnom takmičenju u Leskovcu.

Cvetanović je, prenosi JUGpress, dobio i plaketu Kinološkog društva, kao gradonačelnik za podršku ovoj manifestaciji iz budžeta grada.

Gradonačelnik koji u kolekciji „naj“ ima i najlepše dvorište, najboljeg štiglića, a sam je bio i „najdžentlmen“, morao je da se pohvali na društvenim mrežama.

„Da li postoji bolji način da se provede nedeljno prepodne od posete Izložbi pasa svih rasa koja se tradicionalno održava u našem gradu po 14. put? Pored prilike da popričam sa ljubiteljima ovih divnih životinja, kako iz našeg kraja, tako i šire, i sam sam sa svojim najmlađim psom učestvovao u takmičarskom delu izložbe. Članovi moje porodice i ja brinemo o našim psima sa mnogo posvećenosti i ljubavi, pa je nacionalna titula CAC za najlepšeg psa u razredu koja je pripala dvadesetomesečnom dobermanu Hanibalu, nama još draža. Drago mi je što sam u parku Kralja Petra Prvog video mnogo mladih ljudi sa decom koji su uživali u izložbi u kojoj je učestvovalo skoro 400 pasa.“, objavio je Cvetanović na svom fejsbuk profilu.

„Podsećanja radi, ubrzo pošto su mu dvorište proglasili za najlepše, ekspresno je prestao da postoji Centar za ekonomiku domaćinstva „Danica Vuksanović“. Nadamo se da takva sudbina neće zadesiti i Kinološko društvo posle današnje titule za gradonačelnikovog psa“, navodi JUGpress.

POSLEDNJE OBJAVLJENO
%d bloggers like this: