SAD PREBIJA DEVOJKE: Policija traga za Miladinom Kovačevićem, za kog je Srbija dala MILION DOLARA zbog prebijanja američkog studenta

SAD PREBIJA DEVOJKE: Policija traga za Miladinom Kovačevićem, za kog je Srbija dala MILION DOLARA zbog prebijanja američkog studenta

Srpska policija traga za bivšim košarkašem Miladinom Kovačevićem zbog sumnje da je prebio devojku T. T, piše “Blic”.

Prema nezvaničnim informacijama, ona ga je prijavila za fizičko nasilje, a kako dodaje ovaj beogradski list, Kovačević je devojci uzeo i mobilni telefon i torbicu.

Izvori “Blica” navode da se sve desilo pre tri dana i, nezvanično, u njenom stanu.

Miladin Kovačević dospeo je u žižu javnosti 2008. godine kada je u SAD brutalno pretukao studenta Brajana Štajnhauera, koji je zbog posledica prebijanja tri meseca proveo u komi. Iako je Kovačević uhapšen i oduzet mu je pasoš kako ne bi mogao da napusti SAD, on je ipak uspeo da pobegne i to tako što mu je konzulat Srbije u Njujorku izdao privremenu putnu ispravu sa kojom je napustio Ameriku i vratio se u Srbiju.

Printscreen

Taj diplomatski skandal koštao je građane Srbije čak 900.000 dolara, koliko je država isplatila kao odštetu.

SAD PREBIJA DEVOJKE: Policija traga za Miladinom Kovačevićem

Protiv Kovačevića je, inače, paralelno vođena istraga i u SAD i u Srbiji, koja je po isplati odštete porodici Štajnhauer, potpuno predata Srbiji, gde je Kovačević osuđen na dve godine i tri meseca zatvora. Međutim, izašao je nešto ranije, u novembru 2012. godine.

Dok je čekao suđenje igrao je u KK Vrbas, a po izlasku iz zatvora za KK Medijana.

Izvor: 021.rs, Blic

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare