Vasiljević: Prodali su Zapadnu Srbiju Rio Tintu, više nijedna institucija ne štiti narod

Izvor:
Politički.rs

Predsednik Ekonomskog saveta pokreta Oslobođenje, Srboslav Vasiljević, obratio se javnosti povodom usvajanja novog Prostornog plana u Skupštini grada Loznice, kojim se projekat Rio Tinto uvodi u zvaničnu proceduru dobijanja dozvola.

On je istakao da su i grad Loznica i režim u Srbiji ovim činom praktično potvrdili da više nijedna institucija u zemlji ne štiti interese naroda.

„Sve odluke su podređene interesu i bogaćenju kriminogenih struktura na čelu sa lažnim predsednikom Vučićem. Sve je na prodaju: zemljište, vazduh, reke, šume – ovaj projekat će sve to zagaditi i uništiti“, kaže Vasiljević.

On je dodao i opasku da „Vučić prodaje Zapadnu Srbiju Rio Tintu, kao što je prodao Kosovo Albancima“.

Vasiljević se osvrnuo i na političare koji su se pojavili juče na protestu u Loznici.

„Preko svojih ubačenih kukavičjih jaja poput Zelenovića ili Ćute, režim pokušava da obesmisli borbu naroda Zapadne Srbije za opstanak. Videlo se ko je jedini dobio prostor na RTS i čiju izjavu režimski mediji uzimaju“, kaže Vasiljević aludirajući na Nebojšu Zelenovića.

Dodaje da je „isti toj Zelenović“ nakon davanja izjave „izviždan i oteran sa skupa“.

Funkcioner Oslobođenja kaže da je ova bitka tek počela:

„Srbiju smo nasledili od predaka i moramo je potomcima ostaviti boljom nego što je sad. Bitka za Zapadnu Srbiju i za opstanak cele Srbije je tek počela.“

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare