(VIDEO) Vladika Nikanor prokleo Anu Brnabić: Onu koja je dozvolila da brat bude otac njenog sina?

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen

Lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević podelio je danas na društvenim mrežama video u kome se  vladika banatski Nikanor obraća sveštenstvu i vernicima i govori o predstojećem Europrajdu zakazanom za septembar u Beogradu.

Tom prilikom je vladika anatemisao sve učesnike i organizatore i pomenuo u besedi i aktuelnog predsednika Vlade Republike Srbije Anu Brnabić:

“Hoćemo li dozvoliti da slušamo onu koja je sve oskrnavila u našoj zemlji, neću ni ime da joj spomenem? Onu koja je dozvolila da brat bude otac njenog sina? Hoćemo li to dozvoliti?”, rekao je vladika u govoru koji je Đorđević postavio na društvenim mrežama.

 

 

Đorđević je u narednom tvitu postavio pitanje srpskom patrijarhu Porfiriju: “I šta ćemo sad autokefalni Porfirije?”, osvrćući se na njegove reči podrške koje je uputio Ani Brnabić u vreme kad je izabrana za premijera:

Mlađan Đorđević: “I šta ćemo sad, autokefalni Porfirije?”, Foto: Nova.rs/Zoran Lončarević, Politički.rs

Evo i uživo da Vam kažem, imate moju i punu podršku Crkve da budete premijer, o Vama mislimo sve najbolje. Niko me se tome ne protivi, zaista. Molim Vas, nemojte da verujete svakojakim glasinama.” rekao je tada Porfirije osobi koju je anatemisao vladika Nikanor.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

2 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
jabre
jabre
1 mesec pre

To ti dodje kao incest u porodici

DRAGI
DRAGI
1 mesec pre

Treba da odgovara za ono što je potpisala sa Klausom Švabom. Pod hitno!