Vlast preko tajnih službi i huligana sprečavala navijače da skandiraju “Vučiću pederu”

Vlast preko tajnih službi i huligana sprečavala navijače da skandiraju “Vučiću pederu”

Sadašnji visoki rukovodilac u BIA Goran Colić, načelnik Pete kontraobaveštajne uprave, izabran je decembra 2014. kao predstavnik navijača u Skupštinu FK Partizan i to kada je navijače predvodila grupa na čelu sa sada pokojnim Aleksandrom Stankovićem zvanim Sale Mutavi i Veljkom Belivukom Veljom Nevoljom, piše NIN u najnovijem broju.

U tekstu pod naslovom “Veza tajne službe i huligana” se navodi da je Colić bio u Petoj upravi, ali ne na rukovodećem mestu, kada je ispred navijača na predlog tadašnjeg i sadašnjeg generalnog sekretara Vlade Srbije Novaka Nedića izabran u Skupštinu crno-belih.

“U Partizanu je bio na funkciji do kraja 2016. Osim Colića, ispred navijača tada je takodje na predlog Nedića izabran i Nenad Vučković, koji je u tom trenutku bio u Specijalnoj brigadi Vojske Srbije. Vučković, koji je od juna 2016. do danas rukovodilac u Žandarmeriji, tada je zajedno sa Stankovićem i Belivukom preuzeo tribinu i predvodio navijanje”, piše nedeljnik.

NIN piše da je aktuelna vlast preko Nedića, Colića i Vučkovića kontrolisala sva dešavanja na tribinama.

“To se vidi i tako što su “Janjičari” sprečavali druge navijače da viču protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića”, navodi se u tekstu.

Beta

IZDVOJENO ZA VAS
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare