Branko Veljković: Sve što se dešava u Ukrajini je UNUTRAŠNJE PITANJE RUSIJE – SLAVA RUSIJI, ŽIVELA SRBIJA!

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen YouTube

Gost emisije “Profilisanje” na Jutjub kanalu Radio Serbona bio je magistar Branko Veljković, bivši pripadnik srpske službe Državne bezbednosti. Tema emisije je bila ruska specijalna vojna akcija u Ukrajini.

Veljković je na početku razgovora podsetio,  da je generalni sekretar Ujedinjenih nacija nedavno izjavio da Ukrajina nije još podnela zahtev za zvaničnu registraciju državnih granica, te da samim tim, po međunarodnom pravu, teritorija Ukrajine pripada Rusiji, koja je pravni nasledik SSSR.

“Iz toga se može izvući zaključak da je sve što se dešava na teritoriji Ukrajine, u stvari, unutrašnje pitanje Rusije”, kazao je Veljković.

Veljković je potom govorio o zapadnoj propagandi i “viševekovnom ratu protiv slovenskih naroda, te naravno i protiv nas, i koji je u svojoj suštini usmeren protiv elementarnih vrednosti ljudske civilizacije i čoveka – čoveka kao takvog.”

“Zapad je uspeo da nametne i potpuno novi, neljudski sistem vrednosti, shvatanja morala, shvatanja društva, shvatanja čoveka u opšte”, napomenuo je Veljković.

“Zapadno pravo nije utemeljeno na ljudskim i božanskim zakonima, već na goloj sili i demagogiji” istakao je gost Radija Sorbone.

Ne propustite da pogledate celo gostovanje Branka Veljkovića i njegov detaljniji osvrt na aktuelna dešavanja u zemlji i svetu

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare