Đorđević: Tablice su još jedna Vučićeva pobeda, boljeg i većeg izdajnika i kvislinga od njega nemamo

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen

Vođa pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević komentarisao je za Jutjub kanal Srbin info nedavno potpisan sporazum srpskih vlasti i vlasti u Prištini o registarskim tablicama.

Đorđević je ironično rekao da je to još jedna u nizu Vučićevih pobeda:

“Činjenica da od danas neće biti izdavanja srpskih registarskih tablica na KiM je za Vučića još jedna u nizu ‘pobeda’ od kako je na vlasti. Podsetiću na neke od njih”, rekao je Đorđević i nastavio

“‘Pobedio’ je kad je potpisao Briselski sporazum i kad je pregovore koji su bili tehničkog nivoa podigao na statusni.

‘Pobedio’ je kad je sa Dačićem i Tomislavom Nikolićem dva ratna zločinca Haradinaja i Tačija podigao na nivo pregovarača.

Pobedio je kad je sve atribute državnosti Srbije povukao sa severa Kosova, kada je tzv. Kosovu dao pozivni broj, dao granice, dao pravosuđe, dao energetski sistem, kada je naterao Srbe da izađu na tzv. kosovske izbore, a da bi izašli na te izbore oni su morali da uzmu kosovska dokumenta.

On je taj koji je ‘pobedio’ tako što je Srbima poništio srpska dokumenta kako bi dobili kosovska dokumenta.

On je taj koji je preko svoje kriminalne organizacija Srpska lista uterao strah na severu Kosova i oni su proterali više Srba sa Kosmeta nego što su Šiptari proterali.

On je taj koji je za pobedu proglasio to što na simbole države Srbije, na naš grb i zastavu, moramo da stavljamo stikere da bi smo ušli na KiM.

On je taj koji je za pobedu proglasio priznavanje kosovskih dokumenata.”, kazao je vođa pokreta Oslobođenje i u nastavku zaključio da Zapad za saradnika u uništavanju Srbije nije mogao da nađe boljeg i većeg izdajnika i kvislinga od Aleksandra Vučića.

Pogledajte ceo razgovor

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare