Đorđević: Od danas više ništa neće biti isto! Dobrodošli ste da nam se pridružite.

Izvor:
Politički.rs, Foto: Nova.rs/Zoran Lončarević, Politički.rs

Vođa pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević se danas, posle održanih izbora u Srbiji, obratio javnosti preko društvenih mreža.

Izjavu prenosimo u celosti

Evo sad kad su se (valjda) slegli utisci, da i ja prozborim koju.

Nakon ovih lažnih izbora jasno je da smo bili u pravu za sve na šta smo ispred pokreta Oslobođenje upozoravali u proteklih godinu i po dana.

Izdajnik Aleksandar Vučić je čak i uz veliku izlaznost pobedio na svim nivoima, a svi koji su pod ovakvim uslovima učestvovali na izborima su mu samo dali legitimitet i postali njegovi saučesnici u uništavanju Srbije.

A podsetiću da to nisu bili tek neki izbori, već prvi ikada koji nisu održani na čitavoj teritoriji Srbije, jer naši ljudi na Kosmetu nisu mogli da glasaju i ostvare svoje osnovno ljudsko pravo. I svima je to bilo u redu, svi su na to pristali i u tome učestvovali.

To ove izbore čini nelegitimnim i nelegalnim, a sve odluke koje organi izvršne i zakonodavne vlasti donesu ne obavezuju apsolutno nikoga. To je rezultat izdajničke politike koju su legitimisali svi koji od juče kukaju ili slave neki navodni rezultat, svejedno je.

Dodatno, svi koji su sa strane opozicije i „opozicije“ učestvovali su ostvarili svoj osnovni cilj: ušli su u parlament i obezbedili finansiranje svojih organizacija. Niko nije učestvovao da bi rušio vlast i zato svi ćute i svu su zadovoljni.

Saučesnici.

Najveći gubitnik izbora je srpski narod koji je osuđen na najmanje 4 godine suverene vlasti SNS-a na svim nivoima, sa lažnim desničarskim organizacijama koje navodno treba da nas brane od Vučićeve izdaje i levičarima koji su najobičniji dekor u Skupštini.

U Srbiji se ništa neće promeniti dok se ne formira snažan rodoljubivi, nacionalni, istinski opozicioni blok, koji neće kontrolisati Vučić ili BIA. Samo to je put za njegovo rušenje i slanje SNS-a na smetlište istorije.

Najvažnije: mafija se ne ruši izborima i s njom nema pregovora.

Dokazavši i pokazavši svima istinsko lice čitave opozicije, od danas počinjemo da se time bavimo.

Srbija zaslužuje pravu, beskompromisnu opoziciju, koja neće trgovati Kosmetom, Republikom Srpskom, Rusijom.

Mi, pokret Oslobođenje, ćemo biti okosnica tog novog, pobedničkog dela srpske političke scene i dobrodošli ste da nam se pridružite.

Od danas više ništa neće biti isto.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare