Aleks Brozni u 21. veku i 2021.godini – apokalipsa je davno počela ovde

Aleks Brozni u 21. veku i 2021.godini – apokalipsa je davno počela ovde

Politički uspeh propalog Šešeljevog ,,četničkog“ politikanta Aleksandra Vučića počinje dosetkom da je on neki novi Tito. I upalilo mu je!

Aleks Brozni u 21. veku i 2021.godini - apokalipsa  je davno počela ovde
Piše: Danko B. Marin

Evo njega, evo nas u jednopartijskoj totalitaturi: turio nam i turio nas.

Jadna kvazipostojeća opzicija je jadno tvrdila da u 2021. godini nećemo trpeti SNSendvičariju, pominjala afere oko šverca oružja i ništa(!) – lažni Tito nas osedlao i u ovoj godini divlje mamuzajući naoštrenim mamuzama. Nešto pozitivno u svom ovom kontrolisanom haosu je pojava Marinike Tepić. Videla je pragmatična ženska pamet da ,,Satelit“ aferaši ne mogu uspeti. Dozirano je odradila posao na zadatu temu i okrenula se uspehu. Postojana u svojoj borbi protiv zloupotrebe vlasti nepotizmom uspela je da slomi krimi osovinu brata i sestre Brnabić. Igor Brnabić podneo je ostavku posle duge, kulturno dozirane argumentovane borbe: kulturnih ljudi.

Reč ,,nepotizam“ šefkinja Vladinja Srbijinja, dvomotorna premijerkinja ne može ni da izgovori. Značenje reči nepotizam ne postoji šansona (šansa) da ukapira. Uspehom će se srušiti nesposobna oligarhija. Kompanija ,,Asseco“ ostaje bez direktora Igora, on nije direktorski u fotelji ušao u 2021. godinu.

Aleksandar Tito Vučić – jeste!

,,To je dokaz da smo bili u pravu kada smo tvrdili da su mu silne milijarde iz državnog budžeta sumnjivo dodeljene upravo od 2017. kada je sestra Ana postala predsednica Vlade“- teranjem budže budžetske završava prošlu godinu gospođa Tepić. Kažem Tepićka, jer ,,Satelit“ aferaši su neubedljivi kao i tajkun koji bi da hapsi zbog grafita na kom mu napišu da je tajkun.

Ovu godinu ona nastavlja uspešnim akcijama, jedna je usmerena ka podbulom roštiljdžiji iz Obrenovca, ka grofu od EPS-a Grčiću. Srećno ti bilo lepotice!

Šveranje oružja? Irangejt kad je protalandarao da li je Ronald Regan sudski odgovarao?

Nije novobeogradski huligan budala što se poziva na Josipa Broza. Šumski maršal stvaranjem svoje Jugoslavije avionima tuče po SAD avijaciji, minama ubija preko 40 britanskih mornara, operacija ,,Velveta“ ide preko aerodroma u Nikšiću. Gazi Trumanovu doktrinu u Grčkoj naoružavanjem tamošnje gerile i šta bi? Hladni rat je šumski maršal pobedio vrelim vijugama.

Nije ga dotakla smena britanske vlasti posle Drugog svetskog rata. Sredio je vešto moskovskog Hazjajina, a laburistički britanski ministar inostranih dela Ernest Bevin 1948. izgovara reči kojih se NATO svet držao kao pijan plota bez obzira na sve Titove radnje. ,,Držati ga da ne potone“– izgovorio je Bevin.

Nepotopivi Broz pliva, ispod površine ne vidi se da je stavio američka peraja. Rat protiv Egipta u koji kreću Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska i Izrael se završava na komandu Sjedinjenih Država. Plivač uplivava u zastrašujuće krvav sukob, more krvi u Alžiru. Broj žrtava do danas nije zvanično utvrđen i nikad neće biti. Alžirci proteruju Francuze uz ništa manje zverske obračune među svojim revolucionarima. Sovjetski Savez ne dotura pomoć. Uvrijeđen je istragom komunista! Komunista Broz nije i šalje velike količine oružja.

Aleks Brozni u 21. veku i 2021.godini - apokalipsa  je davno počela ovde
Muzej Jugoslavije

,,NO BLOOD FOR OIL“ svi govorimo, no za čorbu u autu ide: ,,Patim brate, volim je još i pored raskida. Aj’ pogledaj onaj tvoj crni tefter sa radodajkama, jel’ u džepu?“

Jugoslavija naplaćuje naftom krv Alžira posle praveći druge aranžmane. Naši građevinari tamo prave aerodrome, puteve, veliku branu za ,,čorbu“ pošto nam je nedostajalo deviza u budžetu kao i dekolonizovanoj državi. Nema se obostrano dolara, vrši se radna usluga za isplatu materijalnih dobara. Pliva dalje Tito u dekolonizaciju ogromnih portugalskih prostora Afrike. Tu ima većih problema oko industrije smrti. Umešana su nam umešna komunistička braća SSSR, Kina i Kuba. Plivač isplivava donoseći miraz SFRJ. Naftonosna polja Angole dobija i Republika Srbija.

Polja srpske angolske nafte nam privatizuje DOSmanluk. Nafta ode ekonomskim vampirima, butum hapa-lapa žuta p’jana braća. Sokolovi sivi tići, jadna li nam neoliberalna majka! Sve su profućkali ,,neiskusnoj“ (sa budalama) Rusiji žuti faraoni, DOS vlasnici robovskih života. Odrađena je privatizacija u ime nevidljive ruke tržišta – te, vidljivih para na svojim: PRIVATNIM računima…

Libija za Jožeka je lekoviti bazen iz banje. Azijske trgovine su priča za naredni vek dopričana. Što bi rekla braća iz Crne Gore: ,,A đe je tu smisa’ pulitike?“ Smisa’ pulitike je materijalni interes usmeren ka dobrobiti Jugoslavije.

Jebao nam je Broz dok je vladao i oca i majku zbog ždranja viskija, proverite dragi čitaoci i taj njegov govor. Tih naftonosnih godina nije bio pijani milioner iz vica.

Pulitika? Supermarine Spitfire avioni iz Čehoslovačke operacijom ,,Velveta“ stižu Broški, farbaju se i dalje lete ka Izraelu. Za operaciju ne zna Staljinova Moskva. Spitfajeri su bili početak građenja RV Izraela da bi 1967.g. Josip Brozni prekinuo diplomatske odnose sa osnaženim Izraelom…

Ministri (vajni) vojni Sonje Liht kad se ubaciše u fotelje, samo za sprdnju su bili tupi Boris Tadić i ništa manje tupavi Šule Tupson. Ugrozili su tanane niti međunarodne industrije smrti.

Nemačka slavi dve hiljade desetu godinu zbog dve milijarde od trgovine oružjem. Pajs’ sad sokolano SFRJ!

,,Namenska industrija SFRJ zarađuje godišnje izvozom između pet i sedam milijardi dolara“– (T. Kaliterna) ondašnjih dolara.

Zapadu, onom zaista moćnom odgovara manipulant na sve spreman i tu je prostor za novog Tita.

Montiran je iz anglo alhemijske laboratorije. Direktno vodi skrb rušitelj S. Miloševića ekspert za Balkan V. Montgomeri. Korisni politički idiot je ispušena, raspala muštikla Boris Tadić. Nezadovoljstvo vladavinom Demokratske stranke se kanališe ka novim ,,naprednim“ nadama.

Kasnije dolazi u Srbiju Aleks Janger glavni majstor MI6 da drži visak antlogorima Aleku, Bati Santosu i Amadeu Votkinsu koji vodi parapoliciju i policiju R. Srbije.

,,Predsednik Vučić liči na trgovačkog putnika koji po svetu ugovara poslove poput izvoza i nabavke naoružanja, i to u tajnosti i bez jasne predstave šta su dobiti, a šta posledice po građane Srbije, odnosno koliko koštaju te spoljnopolitičke avanture“– sikće za Deutsche Welle M.B. iz Beogradskog centra za bezbednosnu politiku. Sigurno zna da Republika Srbija izvozi preko 90% svoje proizvodnje oružja. Sigurno zna da su Sjedinjene Države najverniji Srbijin kupac. I šta sad sa SAD?

Aleks Brozni u 21. veku i 2021.godini - apokalipsa  je davno počela ovde
Muzej Jugoslavije, Printscreen

O-Kej, deli Vučić SNSendviče, dele i drugi uz zelenu $ salatu ili evro šarenu. Aleks Brozni se nije bez dubljeg razloga utitovao, nije bez tuđe naredbe Tita utripovao. Naravno da njegovo neotitovanje nije snažno vezano za pismene radove iz školskih dana. Vezano je za spas torpedovane žute podmornice, probijena je narodnim nezadovoljstom. Titovanje je dizajnirano anglo politikom.

Tu se režim ne ruši!

Srbija postaje bolja država manjim rezovima zla. Ekolozi Makiša, Košutnjaka, Bora su borci za pobede. Rio Tinto, e tu pada novi Tito. Srce tame su radnička prava. Potom ide veliko DA za gradnju ali NE za krimi ugradnju.

Opštinska birokratija je SNSmeće neopevane pesme. Prosveta je Gordijev čvor. Kultura je uništena. Nismo u neotitoizmu, nego u novom mekom totalitarizmu.

Ko je stub?

Žuti iskusni polit-kriminalci, ucenjene žrtve stokholmskog sindroma, medijski isprani mozgovi nesvesnih leminga (leming sindrom), krimokrate.

DrugosrPijanci često pozivaju na ekstremno nasilje ali oni su uglavnom od režima dobro plaćeni provokatori. Izdaće nas na drugom koraku.

Prevareni smo 5. oktobra ne dozvolimo da ličnim nezadovoljstvom upravljaju bande vešte u emotivnom govoru.

Novi prostor hrabro osvajaju svesne individue poput pobunjenih frilensera udarima po precizno usmerenim ciljevima. Nastavimo zbog sebe, za sebe i za Otadžbinu pisanu velikim početnim slovom.

Apocalypse Now – da i davno je počela ovde.

Nema nam spasa u EU kojom nas lažu ubacujući u svest lažnu, obmanjujuću Šangri-La. Lažurom EU Šangri-La Srbiju 20 godina lažu vlastodržački gangsteri kao i veći deo opozicije.

Gospodari ovog i ovakvog sveta su Angli sa obe strane Atlantskog okeana. Stavili su nas politikom protiv geografije u ,,širi Bliski istok“ i dok ta svrstanost traje borimo se ko gde i ko koliko može bez podele na pravoslavne vernike, ateiste, budiste, pagane,…

Zajedno smo na istom prostoru političkog šireg Bliskog istoka. U širem okviru živimo u svetu laži.

Globalistički prevaranti globalno truju svet lažima o nevidljivoj ruci tržišta koja sve idealno reguliše, a banke SAD spas nalaze turajući duge prste u budžet i džepove prevarenih građana Sjedinjenih Država.

Pažljivo sa svim ideologijama, belosvetskim populističkim popalama, apodiktičnim mesijama – velikim i onim još većim iz našeg malog sokaka.

Danko B. Marin

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar