Apsolutni lažovski pobednik, delija i sin koji je sam sebe rodio

Apsolutni lažovski pobednik, delija i sin koji je sam sebe rodio

,,A “CLOCKWORK ORANGE 2“

Brajtonska trafika ili gvožđara u Londonu prava je nevažna dilema za novog Tita. Upućeni, obavešteni o nameštaljkama obaveštajnih službi pominju treći grad u kom je vođa navijača Crvene zvezde Alexander the Greatest radio, službovao pokriven britanskim MI6 maglama.

Apsolutni lažovski pobednik, delija i sin koji je sam sebe rodio
Autor: Danko B. Marin

Apsolutni lažovski pobednik ,,Istinomera“ je uvek Aleksandar Vučić ali dešava se da nekad ne bude.

Čitaoci ,,Istinomera“ jedne godine izglasaše da za takmičenje ,,Laž godine“ svog partijskog vožda na top-listi slobodnim, nenameštenim glasanjem makne skupštinski poslanik nameštenik SNS.

,,Vučić nikada nije slagao u svojoj političkoj karijeri“– to kaza i na top-listi laži ga Aleksandar Marković smaza!

Tri decenije žderemo prekomerno medijski plasirane laži patološkog lažova Aleksandra Vučića, slatko je bilo da ga neko njegov – njega pominjući pobedi u neprestižnoj Vučićevoj disciplini. Mercedes iz Ikarbusa ili gomile Vučićevih laži služe za uveseljavanje tokom nabrajanja.

,,A kad je to pre toga Putin došao u Srbiju, pre nego što smo ga mi doveli? A kad to ljudi? Pa, nije nikad!“

Mučenik je zaista smešan kad nas ubeđuje da sve od njega počinje. Naročito je zastrašujuće jadno da ovako nakaradno govori jedan od najboljih studenata u istoriji Pravnog fakulteta u Beogradu. Sigurno je polagao ispite u kvoti od podobnih drugarica i drugova što je specijalitet pravnih fakulteta Srbije.

Smešni štreber, smešan i kao kontrol frik ne zna da je Putin bio u Beogradu 2001.g. kad se (agorafobični?) Vojislav Koštunica obrukao. Pre kancelarijska muškatla, nego političar, DOSmanični sivi DOSadni predsednik SRJ bitnog gosta dočekuje u SIV zgradi. Nije mogao do aerodroma Koštunica, morao da mazi mačke?

Mesijanski apodiktičnom voždu Aleksandru Najvećem Vučiću dvostruka je bruka što ne zna da je i 2011. godine tadašnji ruski premijer Vladimir Putin došao u Republiku Srbiju. Bruka prva je politička. Zar je moguće da toliko ne zna o čemu govori srpski elitni političar? Druga bruka je identitetska! Zvezdaš? Vođa navijača Crvene zvezde nema pojma o utakmici Crvena zvezda-Zenit koju je na Marakani 2011.g. u Beogradu gledao Putin sa 25.000 oduševljenih navijača?

Kontrol frik ispravlja svoju majku Angelinu Vučić tokom gledane emisije na TV Hepi, jadna majka ne zna koliko joj je rođeno dete bilo teško, zna sin koji kao da je sam sebe rodio.

Možda i jeste? Bogu ne trebaju roditelji, sebi je i otac i majka i kum i babica i…

Apsolutni lažovski pobednik, delija i sin koji je sam sebe rodio
Ilustracija

Svetog Simeona Mirotočivog ikona je tad od zvezdaša poklonjena dragom gostu iz Rusije.

Ček, ček sinovče – ,,naš“ Aleksandar Vučić se ne divi našima, udivljen je nekim turskim gazijom Muratom što pogibe u Kosovskom boju Srbinovu zemlju za Muhameda otimajući, sa Srbadijom boreći se!

Naš Skender Vučić pre podobuje kao navijački lider (baša) za navijače FK Tekbira ili FK Džihada.

Uh braders end sisters, koliko li je njega, Skendera UČK Vučićaja ljutih desetina hiljada delija sledilo na džihadističkom putu Muratovog gazije?

Putinu tad navijači Crvene zvezde uručiše uz razna obeležja kluba i umanjeni pehar pobednika Kupa evropskih šampiona osvojen na stadionu ,,Sveti Nikola“ u Bariju 29. maja 1991.

Stadion ne nosi slučajno ime ,,Sveti Nikola“ po velikom pravoslavnom svecu!

KPJ FK Crvena zvezda Rankovićeva udbaška, Saveza komunista Jugoslavije De-Be tim tajne komunističke policije ne dolazi slučajno u Bari nedelju dana pre finala 29. maja, nekog i nešto su poštovali… Prenos moštiju Svetog oca Nikolaja SPC slavi SEDAM DANA pre utakimice!

SPC odavno proslavlja taj praznik, a evo i zašto:

,,Godine 1087, pri grčkom caru Aleksiju Komnenu, i pri carigradskom patrijarhu Nikoli Gramatiku, bi najezda Izmailjćana na grčke pokrajine. Počevši od Hersona ovi neprijatelji krsta Hristova pokoriše hrišćanske zemlje sve do Antiohije i do Jerusalima; pritom mačem i ognjem opustošiše sve gradove i sela i crkve, manastire, a što preostade ljudi, žena i dece, to odvedoše u ropstvo. Tada bi opustošen i grad Mire u Likijskoj pokrajini (u Maloj Aziji), u kome počivahu časne mošti svetitelja Hristovog Nikolaja. (…)…, Gospodu bi ugodno da se časne mošti njegovog ugodnika, svetitelja Nikolaja prenesu iz opustošenog grada Mire u mnogoljudni grad Bari“- zvanično Srpska pravoslavna crkva.

Zvezdine De-Be komunjare ispoštovaše krst, samo si ti tu nešto škripav vođo navijača alahakbarisani gazijo Skendere SmUČKiću. Amoralni baša smućen u MI6 retorti, nama prosut da prosipaš ,,pamet“ zombiranu, ostaće kao kancerogena mrlja Crvene zvezde, a i za one navijače u drugim farbama.

Pročitajte još  Priština radu su u skladu sa Vučićevim potpisom na izdajničkom sporazumu - LICEMERNI IZDAJNIK

Nije tajna da su se zvezdaši borili s oružjem u ruci tokom građanskog SFRJ rata. Vođa zvezdinih navijača Arkan (Željko Ražnatović) je bio vožd paravojne formacije SDG.

Sokolano, đe i gde je tad bio Aleksandar Vučić?

Apsolutni lažovski pobednik, delija i sin koji je sam sebe rodio
Ilustracija

Delija ali podmukli londonistanski gazija je balio za govornicama, kasnije ministrovao u svojstvu ratnog profitera pod NATO bombama. Balista Skender Vučićaj je glumio patriotu tako što je gazija gazio, gasio medije Srbije pod bombama… I hvalio se cinično da sa Šešeljem igra društvene igre uvaljen u fotelju dok su nas tresle bombe zločinačke koalicije.

Vučićeva pretnja S. Ćuruviji je odrađena do kraja. Jedino se na ,,objektivnim“ suđenjima ne pojavljuje Vučić koji je ubijenom novinaru javno pretio da će mu se kad-tad osvetiti.

Profitirao je od ,,tuđih“ ratova. Zaradio od NATO bombi na više načina.

Ekstra ratni profit Vučićev vojvoda od šampite i baklave debeli Šešelj kaže da je profiterstvo: plaćeno SRS parama.

Ni tu se huligan nije isprsio kao ni učešćem u ratovima . Bio je odeljen od pravoslavnih Delija, konkretne odbrane Srba na čijim nesrećama se bogati.

Šta će biti posle Vučića opterećuje mnoge.

Propast će sigurno naslediti propaliteta i SNS žute propalitete ali će propast manja biti ako se ne vrate DOSmanijačke ispušene, raspadnute muštikle, prolupane lopovčine naterane da govore o svom poštenju.

Ne treba nam reciklirani, žuti, lukavi, vlastohlepni ljudski otpad, koji je vešto podmetnuo radikalnog MI6 mandžurijskog kandidata. Zar nam ponovo trebaju IQ manjkavi gordi Tadić, narcisoid-tajkunoid Đilas, Vulfi Džeremaja Pozderac, Borko smorko (,,Satelit“ aferaš od šest partija), patkoglasi gluPac sramni ministra (NE)kulture Lečić?

Vučić zaista ima jedan neporecivi uspeh. Za njegovog vakta ja sam prestao da navijam za fudbalski klub Crvena zvezda. Otkačih tim detinjstva, mladosti, srednjih godina i utakmice na Marakani,…

Moj pokojni otac Budimir R. Marin kad je za brak birao kuma morao je kum biti iz ,,hrama“ u Ljutice Bogdana. Drugi je iz Ravnih Kotara (Dalmacija) što se podrazumeva za koga navija!

Najavljeno ispiranje mozga SNSmrdosa ne znam da li je kod mene uspelo ali grbavo vreme je učinilo da sam postao ljubitelj FK Grbalj iz Radanovića. Smeškaju se zvezdaši drugari, ne prilepiše mi Dane Grbavi smatraju me i dalje svojim. Nadimak Meklaud, vuk u koži janjca još dominira. Kolumna traži nešto lično, zveknuh najličnije. Nije vređanje Biblije…

Biblijski vuk Vučić u jagnjećoj koži politički umire i vaskrsava ali nas non-stop zajebava! Delija ali neoosmanski Erdoganov, nego uz naš Vučićev Izrael i Erdogan svojata Jerusalim!?

Apsolutni lažovski pobednik, delija i sin koji je sam sebe rodio
Foto: Presidential Press Service via AP

Posle kriptopakta sa Izraelom u Vašingtonu Alexander the Greatest jurca svom baši u Konstantinopolj. Rukovanje, slikanje pod maskama sa Erdoganom (tu je morao da stavi nikab-masku!), blazirani izveštaji za medije,… Nisu nam mediji prikazali da li su zajedno klanjali u Aja Sofiji, hramu izgrađenom pre muhamedanstva sada proglašenom za džamiju.

Turska je okupirala deo Kipra odakle danas preti Mediteranu, stalno je u ratnoj napetosti sa Grčkom, preti Egiptu,… Erdoganova neoosmanija (manija) je prisutna u oružanim sukobima Libije, Sirije, Iraka, Kavkaza i non-stop stižu izveštaji turskih medija da im tamo žestok otpor pruža vođa navijača Crvene zvezde i komandant Srpske dobrovoljačke garde Arkan. ‘Ajde?

Mora efendija Erdogan da zaštiti svog deliju Skendera Muratvučićaja Erdoganoglua iz Srbistana od sukoba dva zvezdaša. Merhaba efendi, bujrum… Možda samozvani sultan Skendera zaštititi i turskim dronovima ,,Bajraktar“? Naravno čestiti efendijo ali trgovinom za srpske novce.

Pročitajte još  Tramp: Sviđa mi se ono što je Putin rekao o meni

Oktobarska (2020.g.) turska vest je da komandant SDG Željko Ražnatović po Nagorno-Karabahu otima muslimansku decu i žene.

Bezbeli sultane, a da Srbistan zaista kupi od tebe dronove ,,Bajraktar“ i tako se butum zaštiti od tog đaura, poslastičara iz Ljutice Bogdana br. tri, od harambaše Harkanage Ražnatovića?

Apsolutni lažovski pobednik, delija i sin koji je sam sebe rodio
Twitter

Žbrć, TV prć i benavi Aleks Skender Erdoganoglu je u svim tim budalaštinama… Hteo bi ,,bivši“ huligan da sikće kao zmija otrovnica ali samo siče srbistanski TV gusan. TV mesija vodi srbistanske guske u magli u Evropsku uniju, na Bliski istok, Kinu da letmo autobusima kupljenim za papke i pileće noge, fura se i u mističnu evroazijsku majčicu Rusiju. Hoće li bivši vođa huligana negde svoje jato gusaka dovesti?

Delije gazije, polumeseclije sa zvezdom na crvenoj zastavi Turske mu ne nedostaju, ima SNSmrtskih rajetina solidno množestvo da ih čestito ne može naSNSendvičariti. Uspeli su i britanski maglenjaci vešci prodajom podmukle ostrvske smogovito otrovne imperijalne magle: Vučićevim oktroisanjem.

Alexander the Greatest od Čipuljića postade neustavni, nezaustavni gospodar života i smrti SNSjebane Srbije!

Gledamo, živimo nastavak filma S. Kjubrika ,,Paklena pomorandža“ – gde se sociopata uspešnije socijalizuje od onog defektaša iz prvog dela u kom je glavni junak (isto) Aleks. Gle čuda, obojica su Aleks?

Naš Aleks je ipak znatno prevazišao početnog! Glavni junak našeg filma ,,,Paklena pomorandža 2“ se hvali da je najpopularniji čovek na svetu. ,,,Na treći korak“ prevarom se zaista globlno služi MI6. Aleks Drugi iz ,,Paklene pomorandže 2“ je oruđe iskusnih vladara sveta. Londonci su veoma upraksani u takvim rabotama. Čerčilov Josip Brozni im je bio dragoceno iskustvo za jugoslovensko tlo i raskid sa ,,ruskim“ Staljinom.

Za suze su zasušile moje oči, da nisu – možda bih pustio epsko ridanje za Vučićem ali ratovi mi ubiše empatiju.

Gledam kako usamljeni kvazilider improvizuje. Brat mu je bio Putin, brat od mame Angeline bio Si Đinping, druga ili prva mama mu je frau Mrkeluša fon Štazi, manijak Bajden tata, Klinton kafansko rame za plakanje, baboF(p)rcač edipovac Makron gares,..

SADistan samo gleda svoj opaki interes. Njihova služinčad Englezi se napraviše Englezi kad ,,u sve se meša“ kvazilider tera uspešnog Slavoljuba Muslina sa čela naše reprezentacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. Videli smo semafore, semafor, uspeh eksperta Krstajića… Napadno se čudio smogoviti Bi-Bi-Si smeni Muslina, a možda su i to naredili ostrvski vešti ,,u sve se mešaju“ vešci maglenjaci?

Od maja ove godine nam Vučić najavljuje posetu svog brata Putina u oktobru. Opet slagao lažljivi vožd huligana?

Pogledasmo semafor i 20. oktobra: Putin nije došao! Stiglo je mahnito lupetanje udbaškog vojvode od balege, baklave i šampite Šešelja. Osudio je medije.

,,Paklena pomorandža 2“ dejstvuje i preko Aleksovih ,,Droogs“ ološista. ,,Droogs“ banda iz prvog dela filma ima repliku u drugom, srpskom delu. Huligani iz srpskog nastavka imaju solidarnost. Šešelj napada u odmazdi-osudi i Tomu Ašova, (ne)mogućeg pretendenta na Aleksovo prestolje. Nov član ,,Droogs“ je DrKonj, on preti izolacijom Beograda. Varšavski geto iz Hiterove ere bi da pravi drKoNj!?

Apsolutni lažovski pobednik, delija i sin koji je sam sebe rodio
Printscreen

Krimos dokazanog kriminalca uhvaćenog u korupciji (Tomislava Milosavljevića) se odlično uklopio, naklopio klopavko i dobro sluša, odrađuje zombi posao.

Samo neobavešteni obaveštajac Putin da se zaboravi za najavljeni 20. oktobar. Ne zna KGB agiša za potpis u Vašingtonu, ne zna za srpsko oružje na Kavkazu kojim se cilja njegova Rusija. Pristojan je šef Rusije, šalje nam Lavrova. Ruska Duma glasa da se ratifikuje sporazum o zoni slobodne trgovine Srbije i Evroazijske ekonomske unije. Istočna vrata nam nisu zatvorena, spasiba i spasi nas Bože.

Apsolutni lažovski pobednik, delija i sin koji je sam sebe rodio
Pixabay

Staro je pravilo da je blisko prijateljstvo sa Anglima opasno.

Francuska tokom Reganovog napada (1986.godine) na Libiju nije dala pravo preleta avionima Sjedinjenih Država preko teritorije Francuske za bombardovanje Libije. Sarkozi učestvuje sa SADistanom u najnovijem slamanju Gadafija. Hteo je lukavac da bombarderima pokrije ono za šta ga ovih dana izvode pred francuski sud.

Pročitajte još  Šetnja Vučića, Zaeva i Rame centrom Skoplja, Mini Šengen sutra menja ime

,,Droogs“ od Aleksa Drugog Paklenopomorandžastog na prvi mig Atlantiđana će prvi izneti dokaze protiv svog huliganskog lidera Aleksa. Sumnja li iko u to?

Šale se već sad novinari da vladajući hvaljeni gej lobi razara režim političkog Dorijana Greja – za neprisajedinjene navijače Dorijana geja. Autokratija će pasti sigurno. Svaka se rasturi ma koliko moćno delovala.

,,Mali Jevrej“ – Džugašvili (Judaš vili) Staljin bio je deo anegdote. ,,Novi Mojsije“ je naslovljena.

,,Mojsije je Jevreje izveo iz Egipta, a Staljin iz Politbiroa“- u anegdoti je ubeležen komentator Karl Radek.

Veliki Srbin Aleksandar Vučić videsmo kako je ,,velikosrpski“ sredio Srbe. Sad je građanista uništitelj ustavnosti i građanskih sloboda. Lider je globalizma posle kog se Srbija: seli na Mars?

Apsolutni lažovski pobednik, delija i sin koji je sam sebe rodio
Ilustracija politicki.rs, Foto: Printscreen, Pixabay

Proračunato je namešten Aleks Drugi Paklenopomorandžasti. Gospodar iz senke, Britanac Amadeo Votkins gospodari lažnom policijom. Impotentni protesti vođeni lažnom Đilasovom opozicijom Srbiju godinama zaluđuju, zaBluđuju no kad pobune izađu iz kontrole i postanu potentne javljaju se huligani ,,opozicionari“ da obesmisle bunt i daju pravo, povod za surovo rasturanje nezadovoljnika: Votkinsonovim pendrecima.

Žutu gadiju je stručno maknuo američki agent-ambasador Montgomeri. Distopijom javno komanduju njegove kolege sa istočnog dela Atlantskog okeana.

Direktor MI6 Aleks (jopeeEEee Aleks!) Janger je bio u zvaničnoj poseti Aleksu Drugom Paklenopomorandžiću 2018. godine. Aleks je doterivao Aleksovo samodržačko malterisanje SNSrPije. Posetio je direktor MI6 i svog kolegu švercera Batu Santosa. Ne zna za to obaveštajac Putin? False-flag Angla je konstanta napada na Rusiju. Ritnuo je Putko posetu 20. oktobra, nešto da mu se desi imalo bi pokriće tugaljivim govorancijama Skendera Vučićaja i lažnim suzama. Imperijalno iskustovo Rusija-SSSR tako nešto ne sme sebi dozvoliti!

A koliko su Rusi neprisutni na našem tlu, lično iskustvo govori.

Posle smrti mog fizičkog oca Budimira ostao je komplet Južnoslovenskog filologa. Crnogorskom vezom saopštih da bih se ratosiljao nečeg što su u kompletu imali akademik Leskovac i Budimir R. Marin. U ogromnom autu stigao je siroti ulični prodavac knjiga, dovezao ga je Rus. Sirotan sa ulice je ispunio svoj životni san. Obišao je manastire Rusije, komplet sam mu poklonio. Knjige, znanje Rusija skuplja, a ne buku vuvuzela, debilne huliganske parole, defektaške sprdačine etičkih bednika i nasilne navijače.

Kojot mitraljez iz Zastave tuče po Kavkazu, ubijaju njim proturske snage Jermene. Jermeni i zarobiše jedan. Umesto Putina sa Vučićem razgovara Sergej Lavrov ministar inostranih poslova Rusije. Lavrov potiče od jermenskog oca i ruske majke, imaće šta da kaže Skenderu Vučićaju MI6 Erdoganogluu Paklenopomorandžastom!

Robovlasničko socijaldarvinističko slugerisanje Anglima sa obe strane Atlantika moramo svoditi vremenom na minimum. Uključiti u veliki svet se zaista mora ali ne huliganski, rajetinski i pokvareno šibicarski. Izolacionistički autizam za ,,kuću na putu“ je nešto nemoguće.

Uz malo građanske hrabrosti sreća u slobodnoj Srbiji je moguća.

,,Paklena pomorandža 3“ neka bude umetnički film ili deo tuđe stvarnosti, a ova naša zombi paklenuša broj dva – deo istorije kao i njen glavni junak: lažov Aleks iz britanskih magluština.

Navijajmo, igrajmo i borimo se.

Danko B. Marin

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare