Bivši političar biti nije strašno. Strašno je biti bivši čovek

Izvor:
Politički.rs

DA JE VALjAO NE BI TOLIKO PENIO, BAJAO I LAJAO!

Bivši političar biti nije strašno. Strašno je biti bivši čovek i aktivni, autokratski političar!

Piše: Danko B. Marin

Da je otišao u Moskvu kao čehoslovači političar, a da se vratio nazad – ne kao političar, nego kao Staljinov politikantski rob sa skarednim zadatkom da sluša Staljina i maltretira svoje zemljake – javno je priznao Jan Masarik i poživeo još dve nedelje.

Masarikovo ,,samoubistvo“ 1948. se do današnjeg dana istražuje.

Jan Masarik, Foto: Wikipedia

Priznati da si politički rob paranoičnog diktatora Staljina se ne prašta. Demokratska diktatura proletarijata bila je vrh demokratije.

Jan Masarik upamćen je u svetskoj istoriji. Bio je i ljudska veličina! Postigao je istinom…

***

Obaveštajne službe teško otkrivaju svoje akcije. Ne sve. Angli sa obe strane Atlantskog okeana to rade usled superiornosti. Zgodno dođe, zato im se tad javno hvali demokratičnost. Zaista dobiju značajnu medijsku prisutnost.

Ne lezi vraže, podsvesno ,,demokratičnost“ deluje i kao vid sub limes, subliminalnog pritiska.

Superiornost se ne da sakriti.

Zašto se protiv najdemokratičnijih demokrata boriti i kad greše?

CIA ekspert za Balkan Vilijem Montgomeri je iz Budimpešte rušio režim Slobodana Miloševića. Uspešno!

Vilijem Montgomeri, Foto: Printscreen HRT

Odradio je taj baja i veliko političko spremanje ZAVNOHije, Bugarske, sprečio Italiju da kriminalca Mila Đukanovića sudski goni,…

Velikom lavu iz velikog grma (,,grm“ su Sjedinjene Države) nije teško izaći.

Uspostavljena je cirkuzanerska vlast DOSmanijaka.

Ne slučajno, dobismo avetnu gomilu bednih iskompleksiranih firerčića iz našeg malog sokaka da bi se posle kombinovale nijanse DS-DSS žutice. Naročito komični žutać bio je tužno-smešni klovn Boris Tadić. Upamćen je po silnim savetnicima. Komada 21 sAVETNIKA radi za političkog šarlatana, avetnog manekena, i opet nije vredelo!

Bezvrednik je istorijski ubeležen po sramotno tupavim izjavama…

Zastrašujuće otrežnjenje bilo je Borisovo pitanje unesrećenima u poplavi: ,,Jel’ bilo zima tokom poplave – kokoškama?“

Trajni pečat Bo-Ta ostavlja SNSramotnom SNSmrdikratijom. Agent-ambasador Montgomeri svestan je da nešto mora da se menja. Stvara SNS.

Dva inferiorna radikalčića u senci Šešeljeve trbušine biće lideri nove partije.

Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić (Foto AP)

Toma Ašov prvi napušta Srpsku radikalnu stranku. Poslanički klub ,,Napred Srbijo“ formira Ašov u Narodnoj skupštini Srbije. DrOlja bajčetinska kuka nemušto o poštenju i izjavljuje da su nestale blanko kolektivne ostavke SRS poslanika. Lično ih je on, zamenik prdsednika SRS izgubio.

Toma Ašov i javno priznaje da ima hot lajn sa Borisom Tadićem. Tih dana kreće eksplozija satire.

Vidi se trudni Toma, a ponosni švaler Bo-Ta grli stomak trudnom bivšem radikalu.

Tomasita i otac Dorijan Grej Tadić

,,Rođenjem bebe“ Aleksandra Vučića DrOljasta mama Tomasita i beogradski dendi Dorijan Grej Tadić postaju bivši političari, ali i bivši ljudi!

Politikantsko (ko)pile od prvog plača zaSNSere sve oko sebe i tera u ćoškove da kleče na kukuruzu. SNSnalazi se jedino praščić Ivica Dačić! Papke-Dačke ima na papcima doskočicu.

Praščić Dačko ne kleči: gricka kukuruz!

Ivica redovno ide na Molitveni doručak u Vašington. Stara pomijara puna je iskustva. Pojeo je krmak i svog šefa Slobu kom se kleo na doživotnu vernost. Vernost do groba – čijeg groba?

Ilustracija

Moćni SADistan tajne ne drži za zubima. Razbija globalno zube svima. Osmude malo jaja i guzice SADistanci, zapale se vojne usrane Es-Em-Be pelene kad beže iz Vijetnama, Eagle Claw Irana, Avganistana,… No, dobro Jenkiji na svemu obrnu parice!

Tajne?

SADistanski gaulajter za Balkan V. Montgomeri voli i u formi knjige da napiše šta je ovde radio. Priznaje da je knjiga prvo morala na ,,lektorisanje“ u Lengli. Nisu se krile ni njegove SNS aktivnosti, imali smo direktne prenose.

R. Srbiji je napravio montipajtonsku stranku, tako da od početka komika nije izostala. SNSmrdela je jako pita od fecesa! Nekadašnja labusara Zoksi Groksi, posle poznatija kao fatalna debela Zoksi Botoksi zaSNSvinjila je SNSolidno.

Svoj autoritet RTS ulaže da ispravi Groksikino SNSranje.

Lagala je ružnjikava debeluška za ,,nepostojeći“ ugovor opadački napadajući srpske stranke.

DrOljasto ponašanje ne dopušta agent-ambasador V. Montgomeri! Drži čovek do sebe! Poštuje državu za koju radi, ceni rad njenih obaveštajnih službi. Ima se šta naučiti o patriotizmu, poštenju i kad se rade političke kombinacije na granici prevarnih podmuklina.

Lažljiva labusara, neporecivo ,,verna sledbenica“ DOS-a i DOSmanijakalnog prolupanog krendžavog privatizatora Labusa prinuđena je sama sebe da demantuje: lagala je!

Ugovor Montgomerija sa strankom koju je stvorio bio je vidljiv na sajtu: Ministarstva pravde Sjedinjenih Američkih Država! Potpisan je ugovor 18. septembra 2010.

Valentina i Renato, čokolada i kakao

U dupe debelo petama je morala Zoksi Groksi da se lupa na štiklama jureći da demantuje svoje DrOljaste (od ništarije) bedne lagarije. Ništa čudno za korporativnu paćenicu-pLaćenicu.

Tuzlijanerka lajava avlijanerka bila je solidan ulov SADistanaca u vežbi pseće poslušnosti. Glavni politički korisni idiot bio je som-SNSomina bivši šešeljugator Aleksandar Vučić.

Uhvaćen u mrežu ucena pacifikovan je lažni otadžbinar vrlo lako, nateran da mu Evropska unija nema alternativu i majstorski vešto iskorišten njegov težak narcisoidni poremećaj.

Postjugosloveni sa ove strane Drine su skloni titoizmu do titomanije. Zaslepljeni prošlošću ,,svetlijom od svake budućnosti“ titomaničari imaju još uvek ekstremnu težnju za snažnim liderom. Žude za ,,Titom“ spasiteljem čvrste ruke autokratskog vizionara. Ljuta Šešeljeva četničurda Aljeksaj postaje novi Tito i hvali se…

,,Tuta Bugarin“ tutavi krugodvojkaš Tadić odradio je svoje improvizovanje. Iscrpljen političar krajnje skromnih intelektualnih resursa, ljuštura od čoveka ide na smetlište istorije. Novi lider mnogo je bolji, pogodniji za zloupotrebe.

Šutnuo je svoju majku Angelinu, uzeo za grose mamu Angelu Štazi-BND Merkel, odstranio karikaturalnu mamu iz Bajčetine Tomaniju veoma vešto i nije stao. Nastavljen je latino SNSerijal.

Ilustracija, Foto: Ministarstvo odbrane, Mediji, Pixabay

Tomin sin iz stvarnog života, tamo gde je Toma Ašov fizički tata glasao je protiv fizičkog oca (ne)prilikom partijskog distanciranja. Može biti samo jedan otac SNSinovima SNSekte!

Uvek u senci, ali ovog puta na svetlosti pomognut SADistanom i Evropskom unijom okupira medije. Oproštena mu je ružna prošlost ispod Šešeljeve trbuš’ne i apodiktično manično lupeta. Blebetanje ima siromašan rečnik. Spada u emotivni govor. Bude i pokušaja puštanja samosažaljivih suza, ide pos’o što mu se mora priznati.

Komunikacija sa mesijanskim kompeksašem nije dvosmerna. Postoji jedino jednosmerna. Služi cvetanju narcisoidnosti narcisove bolesne psihe.

Zna kvazimesija Vučić kome se obraća. Praznoslovi manično partijskim botovima, zatim nesrećnim žrtvama leming sindroma i taocima stokholmskog sindroma. SNStokholmdžije su ucenjene birokratske mase. Cifra od skoro 800.000 hiljada članova je poražavajuća za R. Srbiju.

Shodno poremećaju Vučić je ispod sebe organizovao kakistokratiju da bi poništio konkurenciju. Postavio funkcionalno nepismene doktore menadžerskih nauka da Srbiju vode u lepšu budućnost. Može mu se pošto poštena mejnstrim opozicija ne postoji. Od muke se narodni bunt usmerio na silne proteste koje režim lako razbije. Gde je Vučićev potrčko privatni opozicionar Dragan Đilas stožer bunta – sve 100% propada.

Psihički destabilizovana osoba više liči na mesijanskog isčašenjaka, na lažnog mesiju neke sumanute američke sekte. Njegovo pojavljivanje nije slika političara, čak ni politikanta. Pri tom se u našoj stvarnosti toleriše kršenje Ustava R. Srbije što najviše odgovara neprijateljima naše države.

Amerikanci ga Srbiji nametnuše u igri otvorenih karata. Veoma dobro znaju kakav je Aleks adut. Na svom tlu američke sekte i njihovi lideri se nadziru, kontrolišu da bi se iz prakse osvojila znanja o funkcionisanju grupe, liderstvu, kontroli uma, vezama u politici,…

Imali su Amerikanci ,,mesiju“ Džima Džonsa. Stvorio je sektu čvrstog jezgra autoritarnog upravljanja. Preseljenjem sekte ,,Hram naroda“ iz Indijanapolisa u Kaliforniju postaje deo vlasti. Lažni hrišćanski vernik Džons sklon marksizmu-lenjinizmu se bavi raznim nezakonitostima. Uspešno cenzuriše medije koordinisanim akcijama sa drugim vlastodršcima što ne prolazi na duge staze.

Njegova sekta ,,Hram naroda“ ipak mora da se seli u Gvajanu. Pod obaveštajnom lupom, pažnjom medija i politike tamo im zvanično dolazi političar.

Iz San Franciska 1978. g. stže kongresmen Leo Rajan sa novinarima i zabrinutom rodbinom Džonsovih nesrećnika. Dobrodošlica pokazuje glumljeni raj. Tokom kongresmenove posete puca idealna slika sekte. Javljaju se prebezi željni povratka u SAD.

Ne toleriše mesija Dž. Džons napuštanje. Čuvari njegovog mesijanstva ubijaju kongresmena, novinare, jednog nevernika Džonsovog puta u srećnu budućnost. Ranjavaju preko deset begunaca ,,rajskog“ naselja. Mesijin slom je i slom narcisa defektaša. Da se ne bi raspala idealna utopijska Džonsova zajednica – pokreće se lanac ubijanja. Uvežbavana samoubistva su pokrenuta. Ko nije mogao da se ubije ispijanjem otrova ubijen je metkom. Stradalo je preko 900 članova sekte.

Džim Džons 1977. godine – Foto: Nancy Wong

Džim Džons se nije solidarisao ispijanjem otrova. ,,Izuzetnik“ se ubio metkom po zvaničnoj verziji. Ostaje mogućnost da je imao pomoć.

Gvajansko kolektivno samoubistvo postaje predmet naučnih radova, obaveštajnih analiza, umetnosti,..

Oktroisanjem Aleksandra Vučića za personifikaciju meke diktature ide lavina humora na društvenim mrežama. Narodna duhovitost buja vršeći i mentalnu higijenu. Mentalni poremećenik pročitan je kao i njegovo svevlašće.

Vučićeva SNSledbenička elita ne može nekoliko vezanih rečenica da sastavi.

Poražavajući (zlo)duh vremena najbolje pokazuje prirodna narodna kreativnost uz SNSramotnu potčovečansku SNSvinjokratiju-kakistokratiju. Izbacuju nas sa socijalnih mreža fanatici SNSmrdikratije. Mediji iz svojih programa,…

Problem je što osim SNSektaša svi spadamo pod režim Džima Džonsa Drugog!

Okupacija osim domaćih lanaca poseduje suptilne inostrane medijske niti potpomognute Vašingtonom, Londonom, Briselom i Berlinom. Svi su zadovoljni u inostranstvu, raduju se samoopijeni gordošću SNSektaši. Epilog nije bitan. Zapad nerazvijenu srpsku demokratiju totalno unižava i anestezira kultom Aleksa vođe navijača, nacije i svih građana. Demokratski leš je zvanično hvaljena stabilokratija.

SADistanski obaveštajci su znali šta, zašto i koga postavljaju. Sad SADistanci samo popravljaju fasadu: ni na nebu, ni na zemlji virtuelnog čardaka.

Grandoman gotovo svakodnevno histeriše da mu prete atentati. ,,Atentate“ povremeno filuje samoubistvima, obesiće se o luster, banderu,… Zašto ne napusti posao kom nije dorastao?

Poput Džima Džonsa odbeglice iz SNSekte postaju predmet osvete izneverenog sadističkog narcisoida.

Stari vernik Višekruna je pobegao da bi Aleksu iz Nizozemske (bivša Holandija) krunio umišljenu firersku veličinu. Preživeo je usled udaljenosti osvetu.

Poznatog advokata Cvijana pojela je mafijaška omerta srpskog kvazipolitičkog sistema: uz fizički nestanak. Ćutanju o ,,nestanku“ bivšeg žutaćkog saradnika pridružila se kompletna žuta opozicija.

Mediji R. Srbije šta oni radiše?
Ćutaše u zaveri.

Jedino se novinar Predrag Popović profesionalno borio i izborio.

Otkrivanje Cvijanove smrti ništa ni u sudstvu ne izaziva.

Tadićeva Zagorka Dolovac milo je dete i SNSekte. TužiteljKINjA Dolovac bezvrednija od tapete u njenoj kancelariji ostavlja bedan SNSluzavi trag pravu i pravdi Srbije. Okupacija nije izgovor da časno ne radi posao. Francuska je Zagorku odlikovala ordenom Legije časti i šta će njoj časno profesionalno vršenje funkcije u Srbiji?

I u krivosuđu bi malo profesionalnosti kod Cvijanovog ,,nestanka“ i otkrića da je mrtav. Političar i advokat Srđan Nogo dizao je usamljeni glas protiv zastrašujuće mafijaške omerte.

Sluša Srbija bajalice-pokrivalice i budimo bez brige na putu u obećanu EU zemlju obilja.

A možda smo odavno tamo? Da, ovde – tu gde stojimo u R. Srbiji izgleda da smo u EU?

,,Ne krijemo da je cilj da Srbija 2020. godine postane punopravni član Evropske unije. I mi ćemo taj zadatak da ostvarimo. Vi znate da, za razliku od drugih, kad kažemo da ćemo neki zadatak da ostvarimo, mi ćemo to stvarno i da uradimo“- od Vučića rečeno, obećano i urađeno!?

Mesijanski putovođa nije odradio obećano.

Ne stiže on gde se zaputio. Ni mi nismo stigli sledeći ga svesno, kilavo se ,,footle“ buneći ili ignorišući bulažnjenje. Gde nas je poveo – nije nas doveo!

Mesijo lepo si nas (jednu deceniju) mesio i ništa nisi umesio,a i ne ode ti gde vašarski lažnjaci idu. Nije se povukao EUforičar. Povukao je na foru ,,obećanje ludom radovanje“ dugonosi mesijanski Pinokio za nos kompletnu Srbiju.

Mesije istinske poput lažnih postavljaju uzvišeni ideal. Mesije ga dosegnu. Ne i lažnjaci. Razlika je veoma jednostavna. Vašarska luda ostaje vašarska luda.

Jesmo li u Evropskoj uniji ili nismo?

Rešenje nađeno. Džim Džons Vučić ponovo ubija sebe!

Nismo u EU, izduvalo se mesijanstvo za SNSektu. Šta sad? Kakav spremiti izgovor?

Novobeogradski neoromantičar s tanušnom kravaticom ubio je sebe šešeljizmom. Zatim je EUforični EUforičar imao fazon i foru da četnikujućeg šešeljistu rokne EU naprednjakom. Gojko SNSis(t)a Vučić ostaće član izdajničke, antidržavne stranke. SNS fanatika Vučić će ubiti novom politikantskom atentatskom šminkom. Samoubistvom?

,,Poslednji put vam se obraćam kao lider stranke. Sutra će neko drugi preuzeti moju, vašu, našu Srpsku naprednu stranku, čiji ću član postati, čiji ću verni i odani član biti“ – Bi-Bi-Si citira izLAGANjE sa propalog majskog mitinga u Beogradu.

Verni Šešeljev radikal se na krstu zavetovao na vernost SRS. Lupetanje nije ni komedija, treš komeNdija je pznavajući šta je propovedao dok je bio radikal ili možda nije zavetovani član Srpske radikalne stranke?

Pokret je interesantna dosetka, jer po definiciji pod svoje okrilje pokret prima partije, grupe građana, uticajne intelektualce,… Ko zna, evo Đilasa u njemu: tamo gde mu je mesto!

Biće Đile Brnabićka umesto Brnabićke. Marinika postane počasna Čomić, Borko je Vučićev fan-bot odavno. Prezir prema nacionalistima Srbima im je zajednički. Dosadašnjim radom u politici odavno su izvršili samoubistvo. Bivši su ljudi i političari. Glume žrtve kao da su džonstaunski nesrećnici nastradali od ludila Džima Džonsa.

Naravno da su u težoj stradalnoj varijanti SSPrcatori. Biće i hepiendinga.

Potpredsednik SSP Dejan Bulatović napustio je stranku zbog Marinike Tepić.

Spremimo maramice plakalice za suze-suzice kad par Vučić svemogući u svom pokretu pomiri. Potpredsednica SSP Marinika i bivši potpredsednik Deki Bulatović se rukuju, grle, zagrljeni plaču ispod raširenih ruku Džima Džonsa Vučića.

Dejan je Mariniku Čobanu Tepićku optužio da je lobistKINjA SNS. Kako ne zaplakati – ma, i epskim ridanjem iz junačkih pesama?

Ilustracija, Foto. Vlada Republike Srbije, Printscreen YouTube, Twitter/@MarinikaTepic, SSP

Plakaće i Vučićev bivši lopov, a sada gospodin Dragan Đilas.

Novi mesijanski Tito Džim Džons Vučić stvara nov, novcati SSRN, biće tu mesta za mnoge neljude nečista srca.

Stara funkcionerka SSRN Nataša Kandić je iskusna, uklopiće se… Tata i sin Soroš su Kandićkin vezni faktor sa praznoslovnim TV mesijom.

Da čitaoci ne pomisle da nadspletkaroši Angli sa istočne strane Atlantskog okeana ništa ne znaju, da nisu umešani u SNSvinjarije ide kratak info.

Šta mislite da li je apodiktični Aleks Džim Džons Vučić i MI6 zombi? Mandžurijski kandidat Ujedinjenog Kraljevstva da li je?

Vrišti u sumanutosti drOgosrPijanština na našu putinofiliju. Srbija skreće sa EU zakletog puta… Postajemo ruska gubernija: definitivno! Ma, još gore – hazjajstvo novog Hazjajina. Gulag kreće, evo za 10 minuta i ,,dešava“ se nešto od strane MI6 apsolutno atipično. Njen direktor Aleks Janger dolazi da spas da Aleksu EUforičnom!

Spasavanje Vučića putinofiličara obavlja direktor Službe za špijunske aktivnosti u inostranstvu bregzitovanog Ujedinjenog Kraljevstva MI6.

Janger nije bio prvi put na balkanskim prostorima, a šef MI6 je od (gle čuda!) od 2014. godine. Sastao se sa Vučićem, kolegom Batom Santosom, dao podršku putovođama, putovođkinji dičnoj uspavanoj EU lepotici Džejdrenki Džoks i SNSprcikusu curkusu-maksimusu te ,,opake-naopake“ 2018. godine.

Poljubljena Džejdrenka Džoks i princ

Objaviće Angli jednog dana kako su se zajebavali u tamo nekoj SrPijaniji na EU putu sa SNSendvič dikom-zombikom sociopatom huliganom kog ,,socijalizovaše“ bar TV prividno.

Baš nas briga kad smo u EU dembeliji. Open Balkan stvaramo moćni, mada Albanija svodi odnose na ,,nultu tačku“ – hteli bi sadistički odnošaj-SNSnošaj!? Mesija treba da im se bolje natrći.

I naguzio se puštanjem šiptarskih terorista… Fura dalje! Verovatno zato ne stvara na Vidovdan najavljeni Narodni pokret za državu – koju, čiju državu?

Kurtijevu, Raminu državu podržava Skender Vučićaj, a za Srbiju i ne haje. Bolje bi političare postavljao – Ana Brnabić je svetska sprdajuća atrakcija.

Marka ,,Otpor“ Đurića bi jedino u nekom rijalitiju angažovali.

Koji intelektualni kvalitet ima Irena Vujović, može li Santos spojiti tri smisaone rečenice, svinjoglav Grčić se tek sad Srbiji smeje posle uspešno izvedenog energetskog terorizma – zašto nije u ludari, na sudu? Može li po hronologiji Maja Gojković da nabroji svoje članstvo u šest partija u kojima je tvrdo: zakleta?

Ko im je šef? Kosovskom Muratu se Aleksandar Vučić ,,borac“ da KiM bude (kao što i jeste) deo Srbije – ekstatično javno divio…

Ne predajmo se ludilu. Od 365 dana u godini preko 300 obraćanja javnosti imao je samoproglašeni mesija. Borba je neprestana i ne sme stati, bar zbog bitke za lično mentalno zdravlje.

Uvoštenog (kamilicom!) vožda napušta i njegova najodanija botina Dragomir Anđelković, ne dozvolimo da…

Danko B. Marin

5 2 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare