Kalajžić: Ako žele da prežive, Srbi sa KiM da dođu u Beograd i pridruže se odbrani ustavnog poretka i teritorijalne celovitosti.

Izvor:
Srbin info

Prljava hapšenja prljave politike

Da bi Olivera Ivanovića sprečili da se kandiduje za gradonačelnika Kosovske („Severne“) Mitrovice i oduva Murtine poslušnike iz građanske inicijative „Srpska“, te obezbedi slobodu severa AP KiM, „neko“ je natuknuo šiptarima i EULEKS-u nešto o navodnim ratnim zločinima koje je Ivanović „počinio“ 1999/2000. Tako se Oliver obreo u zatvoru, a Murta sa svojom ljistom krenuo u izdaju severa AP KiM.

Piše Davor Kalajžić

Nije ga ubio zatvor pa je na scenu stupila sprdska ljista i TV Pink, naravno, po Murtinoj direktivi. Medijska satanizacija Ivanovića putem nacionalne frekvencije nagovestila je ono što će uslediti i na šta je Ivanović ukazivao – „još samo da me ubiju“. Krenulo se u zaokruživanje izdaje, preciznije rečeno – čišćenje severa AP KiM od onih koji ga mogu braniti i koji su ga svih ovih godina odbranili, a potom i institucija i prerogativa državnosti Republike Srbije, te prodaja srpskog stanovništva i resursa. Boban Bogdanović je rekao ko je i zašto ubio Olivera. Zna to od prvog minuta i celi sever AP KiM. Meteorski uspon „vesele udovice“ dovoljno govori, a raskrinkana su i keramičareva baljezganja .

Bez uspostavljanja vlasti na severu AP KiM, „Kosova“ nikada ne bi mogla da postane „država“!!

Šiptari korak po korak osvajaju ono što je bilo neosvojivo do „Briselskog“ sporazuma. Po sistemu toplo-hladno, Srbi dižu pa potom uklanjaju „barikade“ i svaki put proporcionalno gube deo slobode, sve dublje tonući u Kosovu. Paralelno sa otimanjem zemlje i izgradnjom baza idu nova hapšenja. Kurta i Murta šalju autobuse za Beograd da otvore prostor za osvajanje tačke posle koje nema povratka. ROSU ulazi u svaku poru, a u tome im zdušno pomaže KFOR koji se uvek postavlja kao prva linija odbrane terorista. U nemilosrdnom progonu i hapšenju Srba pripomaže Petar Petković koji markira one koje ne bi smeo ni da pomene. Da li je glup, nenormalan, ili samo gladan, saznaćemo kad se bude povela sveobuhvatna istraga. Uglavnom, od ugroženih Srba stiže poruka da ih cinkari država i sprdska ljista, pa se postavlja veliko pitanje – ko je kosovskim Srbima veći neprijatelj, Kurtijevi teroristi, ili Murtini izdajnici i kriminalci?

Na listi za odstrel našao se Nebojša Jović. Obnarodovao je izdajništvo sprdske ljiste i Murte. Ali, poput ubijenog Olivera, Jović ubrzo izlazi u javnost kazivanjem da se povlači iz otpora i odbrane, jer mu prete da će ga ubiti. Ko? Pa Murtini eskadroni smrti, isti oni koju su ubili Olivera i Dimitrija.

U paketu dogovorne ekonomije sa Kurtijem i ostalim neprijateljima Srbije, Murta ostavlja sever AP KiM izložen pogromu. Hulja otpisuje pohapšene Srbe i odlazi u Brisel, a Kurta zadovoljno trlja ruke. Došli su u posed svih dokumenata koji su stajali u srpskim institucijama pa okačili svoje table i zastave, što je nesumnjiv znak da će biti još žešće. U tome im pomaže KFOR pojačan novim snagama, najviše turskim, ali i albanskim. Zapravo, NATO je u punom zamahu, a Platinasti vuk radi protiv Srbije!

Pošto se oslobodio stranke, Murta je podmuklo otvorio sezonu lova na severu AP KiM. Borce protiv izdaje izručuje Kurti. Na red će doći i oni iz sprdske ljiste, samo im to još nije doprlo do mozga. U igri prljavih hapšenja, kao navodni kontrateg, „padaju“ trojica kosovskih policajaca „granične“ policije. Sprdačina.

Prljava hapšenja se sa AP KiM prelivaju na celu državu. Zlatanović i Brkić su preslika Kurtinog obrasca sa severa. Pravosuđe ne reaguje na rušenje Ustavnog poretka i vladavine prava koja ide iz državnog vrha. Sveopšta izdaja i kriminal potapaju Srbiju. Voda je došla do grla i to bukvalno. Više nije u pitanju istrebljenje severa AP KiM, već uništenje vaskolike Srbije. Oranice, voda, vazduh, rudno blago, elekroenergetski i fiskalni sistem su u rukama okupatora. Vojska i policija su odnarodovani. Obzirom da su po Ustavu građani nosioci suvereniteta, a da su institucije otkazale, moraćemo svi u odbranu Ustavnog poretka, jer Murta i gazde su nam namenili nestanak.

Ako žele da prežive ovaj dogovorni Kurta-Murta pogrom, kosovski Srbi treba da dođu u Beograd i pridruže nam se u odbrani Ustavnog poretka i teritorijalne celovitosti.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare