Ko to tamo ruši Vučića? Mesija sam sebe eliminiše mesijanskim ludilom.

Izvor:
Politički.rs

Danko B. Marin: KO TO TAMO RUŠI VUČIĆA? DECOO, DECO-O-O, PA ON SEBE RUŠI SAM!

Ko je psihopata iz pesme ,,Mišice su čvrste moje“ pitao sam se posle u znoju pisanja, zatim definitivnog čitanja i štampanja moje turbo pesme. I pitah se, i…. Jezu, potom oštar bol osetih po stomaku: bez noža poseče želudac! Taj defektaš – ,,psihopata“ iz moje zasmejavajuće turbo pesme sam lično, najličnije ja.

Piše Danko B. Marin

Sticajem životnih okolnosti se vratih u mesto mog detinjstva. Prolazeći ovih dana kroz tri ulice srećem vršnjake i sve sam ih tabao tokom mladih dana. Sramota me pojede u zrelim godinama zbog nasilja iz detinjstva. No, da sam tučen od njih šta bi onda bilo? Bilo bi ništa, vedre susrete sa drugarima iz mladosti sad ništa ne može da pokvari. Ko ima knjigu s pesmom smeje se čista srca mojim stihovima ali i meni iz mladih dana. Nadam se da uz njih lakše podnose Vučićevu huliganizaciju nenapredne osramoćene Aleksandrom Vučićem, primitivizovane nam SNSrPije.

Poslednja strofa turbo pesme ide…

,,Pola ulice prebijah veselo – na čisto.
Sad me muče Faust i Mefisto.
Rado bi’ im vilice salomio,
da i’ Gete nije u knjige zaklonio“

– kraj za smeh ali u SNSmrtiji se ne zna šta je ironijska distanca.

Svedoci SNSmrtski smo najprimitivnijih spinovanja. U kreativnoj nemoći se daje komunikaciji, kulturi ton psihopatizacije gde ironija momentalno postaje žrtva kad je usmerena ka ismevanju improvizatorske vlastodržačke elite. Režim sistematično sistemski nameće svoje laži za istine. Ko se našali biva dehumanizovani neprijatelj nacije, građanskih sloboda, čak i ,,naprednog“ svetskog poretka.

,,Šta su nekad bili poroci, sad su običaji“

QUAE FUERANT VITIA , MORES SUNT- će pojesti Aleksandra Vučića! Postao je samožder sebe i političke partije koju mu je napravio V. Montgomeri.

,,Kvisko“ pre njega bio je slaboumni narcisoid Boris Tadić reklamirana ,,urbana faca“, ljubimac NVO, levice, umerene desnice, građana – imenovanih ,,građanisti“ ali jurnjavom na vašaru da bi tukao, zgazio blesavog dedicu Bo-Ta postaje retko odvratan svima. Pokret ,,Beli listići“ bio je tas na vagi prvoj i pravoj (jedinoj?) pobedi SNS. Vatrene bakice aktivnim izbornim apstinentskim glasovima zveknuše poput boksera Tajsona nasilnog narcisa Borisa Tadića.

Pomogoše svoj pad i DS polit-zombiji. Svojski se potrudio koordinator svih obaveštajnih službi (sluDbi!) Miki Rakić ali najviše za svoj silazak sa vlasti učinio je baš blesavi Bo-Ta! Vicevi o Slobi promeniše glavnog junaka, menja ga tad Boris Tadić! Dete ne sme da gleda crtane filmove – iskočiće iz TV ekrana Boris Tadić. Ne sme da otvori čokoladu jer i tu iskače Boris, frižider…

,,QUAE FUERANT VITIA, MORES SUNT“ – ne zna se tačno autor. Seneka ili Publilije Sirijac, zaista danas nije bitno autorstvo.

,,Šta su nekad bili poroci, sad su običaji“- bitno je da se radi o definisanju starorimske dekadencije. Srpska se vidi po pokrivanju krimokratije egomanskim liderčićima, ljudima bez ikakvih kvaliteta. Posle narcisoidnog Tadića, nametnut je teži defekt. Aleksandar Vučić je paćenik od mesijanskog kompleksa. I on je svima dosadio višesatnim solilokvijumima. Rajetizovana Srbija trpi sve vidove cenzure boreći se za opstanak: dokle?

Privid intelektualnosti novobeogradski huligan iz Čipuljića davao je improvizacijama na teme za koje je tragično nedorastao. Rajetini ćutaše, svaka im je školovana budala ista budala.

,,SrBski brate da ti kaJem, nema budale do Čkolovane budale!“ Rečenica je za dizanje gordosti prepametnih frtaljumnika. Ona je opravdanje nemanja vremena za knjige, za neodlazak na izložbe i u pozorište. Opravdava slepilo za cenzuru koje nije ni kod totalitariste Tita postojalo u ovako ćoravom vidu.

Postojala je SFRJ cenzura o njoj su novine pisale ali se sve cenzurisano pamtilo. Publikovano je posle pada titoizma. Titovi samoupravljači su kupovali novine, pamtili su zabranjeno da bi posle konzumirali. Bili su društveno odgovorni. Dnevna štampa imala je odgovornost prema samoupravljačima uz razne ograde ali ni ona nije bila cenzurisana kao u ovo žuto-SNSmrdarsko vreme omerte.

Poroku cenzure nije odoleo ni Miloševićev režim. Tom preslobodnom Slobodanu se trostruko sve vratilo…

Promenio nam svest kao što je najavio

Kalif umesto kalifa ne uspeva Iznogudu (HE’S NO GOOD – on je još nevaljao) u stripu. Uspelo je jadnom malom Aleksandru Drugom Velikom.

Dresirani rajetini ne pobuniše se zbog iživljavanja koje ne priliči (nekad?) slobodarskoj Srbiji. Promenio nam svest kao što je najavio uz podršku neuračunljivog kvazipisca Blesare?

Aleksandar Vučić Veber čipuljićki protestant Nemac malobrojnima je izazivao smeh usled komičnog praznoslovlja. ,,Čkolovana“ budala nešto budališe Čkolovanim budaletinama, pusti ti mene! Gledam svoja posla. Žena, deca, dve ljubavnice odakle pare: da ih berem iz knjiga? Nego, JBŠ li ti šta?

Urušavanje kakvog-takvog objektivnog info sistema prošlo je bez problema. Proterana je definitivno i vrhunska umetnost! ,,Naša“ kultura se svela na rijaliti psovačine kriminalaca, profuknjača, funkcionalno nepismenih uzaludnika, ismevanje psihijatrijskim bolesnicima,…

Pipci žute hobotnice premestiše se lagodno ispod podobnije glave. Lažni eksperti svih nijansi žute ucenjeni krimi delatnostima ne završiše na sudovima nego kao putovođini pomagači u napretku. Novostasala partijska država sve gadosti štiti. Omogućava se svaka gadarija SNSmrtskom naprednom natčoveku. Za krivosudno sudstvo je sasvim dovoljno napisati da Tadićeva Zagorka Dolovac još ne silazi pored evidentne nesposobnosti da radi svoj posao. Sluge Jerneji potpisuju peticiju i u julu 2021. za odlazak te krivosudne (etičke) nakaze.

Partijska država Josipa Broza i Slobodana Miloševića je znala da uhapsi kriminalce iz svojih redova, pripadnost partiji nije ih uvek vadilo zbog turanja ruku u tuđe džepove. Žutilo svih nijansi relativizuje svoje lopove, krešendo dekriminalizacije kriminala ako si član partije imamo u vučićizmu. Ruši Vučić sam sebe – ne može se pokriti propagandom slugeranjskih medija! Smeta neskrivena krimokratijama i članovima privatizovane Vučićeve stranke.

Afera se smenjuje novom aferom, SNSvinjarije u SNSaobraćaju svima postavljaju pitanje: ŠTA BI BILO DA UBIŠE MENE, NEKOG MOG? Odgovor budi jezu, isto – ništa ništaku jedan!

Da, ništa ne bi SNSudstvo uradilo. Ima preča posla.

Izbezumljeni ,,pravnik“ Vučić nekažnjeno krši samovlašćem Ustav R.Srbije kao i duge zakonske akte ali još je ,,pravnik“! Ta zna on Čkolovan šta radi i zašto to radi. E, ovih dana je bio uvreda i za huligansko pravo!

Partizanski Pozderac nije mogao da trpi da mu neko za njegove pare preti iz prostora gde je bio gazda.

Srbija personifikovana Vučićem doživela je šok. Nedostojno za Čkolovane budale, pristojne osobe, funkcionera R. Srbije, šefa partije, roditelja izblesavljeni firer iz našeg malog sokaka izaziva nedostojnim rečima na tučnjavu partijske protivnike. Sveo se na nešto što ni huligan koji drži do sebe ne bi dozvolio. Ubacio je sebe, svoju funkciju na podmuklo izazivanje dok ga brani policija plaćena parama građana!?

Printscreen

Izazvani politički elitaš dolazi u državnu zgradu da se maklja. Slična su kategorija, ne po visini – nego po komunjarskom bekgraundu. Partizanski Pozderac nije mogao da trpi da mu neko za njegove pare preti iz prostora gde je bio gazda. U stvari drug član svemoćne žute biblioteke. Sukob dva buđbija imao je interesantnosti pre, u toku boja i po epilogu.

Buđavo prezime odnosi neporecivu pobedu nad buđavim licem mesije SNSmrtije. Buđavo prezime je Pozderac. U kraju gde ga dobiše ,,pozdere“ su boginje. Mudro je ,,boginjavko“ pustio da se rošavo lice Vučićevo našminka, nalupeta ušminkanih budalaština slugeranjskim medijima i potom pustio snimak boja oštrim montipajtonovskim kivijem u kom se histeričnom fireru priviđa zakon linča. Vidoviti Vučić kroz zidove vidi da će biti linčovan. Zatim lukavi Kurjak Pozderac pušta tekstove pune ironije.

Niko nije srećan što se desio krajnje ponižavajući sukob. Svaka vrsta nasilja ponižava. No, lično osetih dozu zadovoljstva zbog mog skorašnjeg ,,jeretičkog“ teksta. Ispadoh ,,vidovit“ što se lako može proveriti. Pisao sam da u ozbiljnom nasilju Sirko iz Oborske ulice sigurno neće učestvovati. Tekst je dostupan. POLITIČKI.RS ga objavio.

,,Ja ću da bijem!“ – pretio je potpredsednik Narodne stranke beo k’o sir Sirko iz Oborske ulice u Sremskoj Mitrovici. Potom se ponovo drao: ,,Mi ćemo da bijemo!“ Posle dranja Siniša Sirko Kovačević se povukao u neku rupicu kod miševa da gricka zarađeni sir. Otišao je njegov šef Džeremaja da se bije.

Tragično je što samodržavlje nije ozbiljno uzdrmano usled zabrane izložbe karikatura karikaturiste ,,Politike“ Jovana Prokopljevića. Malo nas se bunilo, pobedila tiha većina u bunilu bunike. Buniku im stavljaju za salatu u SNSendviče? Jadna je SNSendvičarska industrija u svakoj poBEDI. Uspeva da ukloni mrežni nalog (jul 2021.g.) karikaturisti Dušanu Petričiću. Još je jadnija sociopatska socijalna mreža kompanije Facebook! Ironija smeta psihopatama, cinizam koriste. Zajedno deluju ugrožavajući normalan život lokalno i globalno.

Stari Rim kad se pomene brzo se pomisli na ,,hleba i igara“ Juvenalovu satiričnu opasku. Svetini treba hleba i cirkuskih igara. Mi imamo glavnog i jedinog cirkuzanera, ne mora mu se ime pominjati. On je hleb naš nasušni i prvi navijač i jedini učesnik sporta u državi SNSmrtiji.

Ni navijaštvo nije od juče! Stari Rimljani su navijanje razvijali da bi im koristilo za slične društveno-političke ciljeve poput današnjih. Carstvo Romeja potom dovodi dokoličarsko-dvokoličarsko navijanje do moćne društvene sile. Strast i interesi vezani za trke dvokolica stvaraju opasne pobune, pokazuju moćne interesne grupe, ugrožavaju vlast careva, crkvu. Naš car-navijač Vučić kad zapeni na TV talasima konzumiramo definitivno jedini sport SNSendvičije. Prazni stadioni o svemu govore najrečitije. Naciji se obraća primitivnim rečnikom u svemu osujećenih huligana. Nije to baš katastrofalno loše.

Divno ga je na TV Hepi branio lisac Marić. Konstatovao je u jednom od beskrajno dosadnih praznoslovlja sa huliganom Aleksom da pljuvači po caru-navijaču svojim pljuvačinama očajnika govore o sebi. Nemoj ga braniti više, car mizantrop zloupotrebljava sve medije da bi sipao mizantropske bujice pogrda po nama ološima. Mali Šengen pomenut u istoj TV Hepi emisiji nikog nije učinio hepi!

Lukavi improvizator nametanjem balkanske šengenizacije vraća nas tragičnoj titoističkoj mantri o slaboj Srbiji i jakoj Jugoslaviji. Epilog SFRJ idiotizacije (ne isključivati SHS i Kraljevinu JugoslAaaAviju koju izrodi od Karađorđa ni JugoslOOOvijom ne nazvaše) će generacije ispaštati.

Navijačić bez sledbenika kad je bio firer navijača Aleksandar Vučić je apsurd navijanja za napredak Srbije. Radi sve pogrešno veštački nadignuti rajetin čipuljićki. Nema se gde napredovati po rajetinsko podguzatorskim SNS vizijama SNSlepaca i SNSlepog putovođe! Huligan je sebe doveo do krajnje tačke napredovanja, do tragičnog buncanja u bunilu.

Mesija sam sebe eliminiše mesijanskim ludilom.

Mesiće Srbiju ,,mesija“ još neko vreme. Gotik bal Šešeljevih vampira u ambasadi Sjedinjenih Američkih Država je dokaz ali i dokaz perverznog veštačkog, bolesnog cirkusa za koji život ima odgovor u odsecanju bolesnog dela srpskog društva.

Žali Bože samo uništene mladosti. Mladosti rođene, nerođene, osujećene, proterane od SNSvinja koje je gaze papcima i žderu žvalom Žvalosava.

Danko B. Marin

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare