Marin: Prosvetljeni masnokopitar lovi, a šta drugo – nego masno kopito

Izvor:
Politički.rs, Foto: Ilustracija

Savle progonitelj hrišćana postaje hrišćanski vernik Pavle. U Srbiji je uobičajeno da stari predatori postaju preobražajem stari predatori misleći da su grehe pokrili novom razbojničkom farbom na licu.

Autor Danko B. Marin i njegova kućna ljubimica Primavera

10 godina urinira po svima apodiktični Dragomir Anđelković, žutom mokraćom kad nekog analitički ožuti slavodobitno meri stepen ,,bolesnog“ žutila na njemu.

Ništa strašno. Navikli smo. Takva je SNSendvič ekipa.

Biser je SNSvinja tako napišano nažutila, biser srpskog intelekta je zasijao adekvatno za intelektualni: biser!

Profesor Slobodan Antonić se na elitni način oglasio tekstom. Naveo je mutljavine sa solidnim parama, ali i fino definisao ko su, šta su i čemu služe Vučićevi analni litičari.

Dragomir Anđelković sa svojom ekipom je konkretno naveden. Finjak, iskusno, mudro je profa ekipu nazvao hijenama.

,,Vučićeve analitičare sam nazvao masnokopitarima, uporedio sam sa intelektualnim hijenama koje očekuju da će im stranka koja dolazi na vlast, kao nagradu baciti kakvo masno kopito“ – prof. dr Slobodan Antonić.

Slobodan Antonić, Foto:Printscreen YouTube

Čopor hijena je imenovan. Najkomičnija hijena bi (ne)Dragomir. Baš se trudio da ćapi najmasnije kopito! Farbao je sve žutom farbom posle ,,ofarbane“ napadao da su žutaći, a sam je bio upišanko, politički korisni idiot najžućih: Bo-Te i Mikija Rakića!?

SociOLOŠKINjA Vesna Pešić u jauku za vinjaukom zračila je dostojanstvom.

Marin: Prosvetljeni masnokopitar lovi, a šta drugo - nego masno kopito
Vinjak, sociološkinja i Daniyyel Marinus

Veštinica Veca se vešto držala struke. Napisala je čitljivu knjigu ,,Divlje društvo“ divljački napadajući Borisa Tadića. Pridržavala se sociologije, bilo je i humora.

,,Bele listiće“ za SNS je odradila majstorski i ispala politikantska starleta: vredna poštovanja! I danas je zvezdeta…

Pročitajte još  Umro je Dragan Đilas. Od tajkunske lopine postao je ,,gospodin Đilas“ za Vučića i Di-Džej Vučićevića - DANKOVI AFORIZMI

Politikantski starletan za razliku od Vekse Gročanke BeograDžanke danas je u problemu. Treba mu azil iz kog će da pljuje i prdi po boljima od sebe.

Šupakefendić ,,doživljava prosvetljenje“ – spontano?

Čopor hijena se nekad prepusti lovu, kamiličar Kušljo čipuljićki više nije dominantni gizdavi Montijev ambasadorski ždrebac trkač. Deluje kao isluženi tegleći konj, konjima odseku muda…

Iskusna hijena masnokopitar (ne)Dragomir se ustremio na Vučićevo kopito. Deluje mu neodoljivo masno-slasni laki poen. EU polako lovački kereći oblajava, traže se predatori i hijena se priključila novom hijenskom čoporu. Sad se ili SAD dosetio?

Ponovo vlada poplava njegovih pisanija, blebetanija, onanija ali ovaj put protiv bivšeg vođe čopora.

Hijenac se uplašio da će biti (opravdano) lustriran od budućih vlastodržaca, pa hajd’ da spere sa sebe talog podmuklina. Kad to odradi ponovo će napadati iste ljude koje je napadao cereći se hijenskim smehom.

Satori prosvetljenje može biti istinsko i lažno. Mnogi samuraji istinski prosvetljeni odu u manastir. Analni litičar ne ode u manastir, pravoslavni manastiri su još bliži i bolji. Neubedljivo napada bivšu ruku hraniteljicu. Prividni, lažni satori je samo odbacivanje jednog dela neurotskog oklopa. Sumnjam da se i to desilo, grč ,,kvazianalitičke“ lajavosti je ostao! Čista lukavost je na delu. Inflacijom reči pokušava se eliminisati ,,ružna prošlost“ SNS profitera. Ugleda se jado na ,,bivšeg“ šefa.

Nije isključena mogućnost da želi biti šampion prosvetljenja kao Maja Gojković, Branislav Nedimović, Borko Stefanović,…

Čekajući tetku iz Bosanske Krupe, Ilustracija, Foto: Printscreen

Komično praznoslovlje masnokopitarsko prenosi i ,,hipernacionalistička, gibaničko četnička, velikosrBska“ televizijska stanica ,,N1“: izgleda da je Nedragom AnDželku ružna prošlost već oproštena?

Previše pitanja, a odgovor zna svako ko je bar malo pratio političku scenu. Pitanje svih pitanja je – zar je lucidnom analitičaru bila potrebna jedna decenija da shvati šta i za koga radi? U tom slučaju veći je retOrd od Brndžosave.

Pročitajte još  Psiholog retard je bio dobra priprema za goreg od sebe, onog koji za Hag nije ali je u Had koraknuo

Željnima satire preporučujem da čitaju tekstove analnog litičara dok je bio stub vučićizma i posle pročitaju prosvetljene antivučićevske. Imaće čitaoci doživljaj Molijera ili sliku neke frikovske lujke iz bliskog okruženja.

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare