Marin: Suvišan junak i kapoi opozicionari kojima je narod suvišan ako ga ne eksploatišu

Izvor:
Politički.rs, Foto: Twitter/@popovic_predrag

Vrišti se na društvemim mrežama da smo žrtve vlastodržačke kakistokratije. Nešto loše kad se desi usled nesposobnosti vučićevaca – mi šetamo kao robijaši u robijašnici, logoraši u logoru usled nesposobnosti mejnstrim opozicije. Nisu sposobni za usmereno dejstvo, pendžetiranih obraza zajebavaju se cepanjem tuđih đonova. Vlastodršci ne moraju da brinu.

Piše Danko B. Marin

Nadziru nas naši kapoi opozicionari. Žrtve smo u protekloj deceniji i kakistokratske mejnstrim opozicije! Sastavljena je od partijskih preletača kao i vlastodržački (ne)soj.

Nesposobni nesuđeni trenutni vožd razjebao je DS i sad se nešto – ,,ono kao, kenja kakao“: promeće.

Pre izricanja presude novinaru Milovanu Brkiću advokat Ninić pita: ,,Gde je Marinika Tepić?“

Zapitao se i gde su svi ti kvaziborci – dajući odgovor da im je jedina teskoba gde će letovati dokazujući da nam je vrh politike sastavljen od politikantskih parazita.

Srbi takve definišu dupeglavci – znaju i dupeglavci zašto! Znamo se po kilavosti previše dugo.

Upitana dupeglavkinja (najnovije bračno prezime Hill) o M. Brkiću… Bedna čanakovito-žiksovana đilasuša je bedno odgovorila. Stranka slobode i pravde je ovakvim slobodarstvom i pravdom ugašena: zauvek!

,,Ja se zaista ne bih bavila nekim koga vi nazivate novinarem“- upuvala se SNSmrdljivo anoreksična SNSendvičarka Šmirinika.

Čobanica Čobanu se bavi politikantskim šmiranjem za šugavo SSPrcane ovčurage. Na neki način bi i pošteno pokazivanje ,,njenog“ stava tugaljivo jadne provincijske polit-botkinje.

Facebook

Šefovi njeni su mnogo gori. Hvala joj, dokazala je da nije političarka i da se sa svojom ekipom ne bori za slobodu i pravdu!

Potrebni su nam kao nokat na penisu, sise piletu, BrnObiČka na mestu premijerke.

Suvišan junak književni je tip ruske književnosti. Bilo ga je i u zapadnoj literaturi ali nije dominirao kao kod Rusa 19. veka. Kod nas takav junak dominira u politikantstvu koje (jadni) nazivamo politikom. On je iz viših društvenih slojeva, izdvaja se od tranzicione sirotinje posedom. Politikantski aristokrata nezainteresovan je za probleme tranzicionih gubitnika: novofeudalnih kmetova i neoliberalnog roblja. Narod im je suvišan ako ga surovo ne eksploatišu materijalno i duhovno – energetski su vampiri.

Suvišni junaci čine našu suvišnu trenutnu mejnstrimersku elitu. Vučić je car vlastodržačkih, njegova francuska sobarica je njemu ,,opozicioni“ tragikomični Oblomov Đitler-Šitler. Suviše lenji Oblomov Drugi ima prdipričaljku – lenj i da se niščima obraća. Mora tu moru da nam plasira, da nas ona mori mrljavim-prljavim šmiranjem!

No, Srbija nije mrtvo društvo. Nisu nas oblomovštinom anestezirali. Novih junaka i junakinja ima i biće ih. Autentično hrabrih i motivisanih je mnogo, njihovo vreme tek dolazi. Sistem se menja i biće promenjen u širokoj amplitudi.

Nećemo imati brkatu junačinu uz gusle da povede narod, pre će se sve odvijati uz stihove ,,Treba da se čisti“ Ekaterine Velike…

5 2 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
neko običan
neko običan
1 godina pre

Sve u svemu, podrška za Milovana Brkića.