Momčilo Alimpić: Šta je sa mojom slobodom i sa slobodom da se branim od vas?

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen YouTube, Twitter

Gde je granica između „uzornog građanina“ i pedofila?

Govorite o „ugroženim slobodama“ a šta je sa mojom slobodom i sa slobodom da se branim od vas? To je ono što mi je i od Boga dato i zakonom dok na vaše aktivnosti Ustav ne gleda blagonaklono, a o Bogu da i ne pričamo. Čak je i Velika Britanija ceo jedan kontinent – Australiju, odredila za ono što je procenila kao nepoželjan deo svog društva, oni koji su svojom slobodom ubili tuđu.

Piše Momčilo Alimpić, Foto: YouTube

Zna se da su kroz istoriju zbog određenih bolesti i poremećaja čitava ostrva bila u karantinu kako bi se većina zaštitila.

Vaša promocija razvrata mi je gadna, i to vam saopštavam slobodno jer mi je to i obaveza i pravo zagarantovano i Božijim i zemaljskim zakonima. Za sve što želite da budete, osnujte novi Sodom i Gomor, što dalje od nas.

Verovali ili ne, ovo nije govor mržnje, nego zabrinutost za one koji nisu poput vas (ali i za vas same) koji su vas prihvatili ne utvrđujući vašu krivicu u vašem udesu. Ali, „prevršila dara meru“, kaže i Sveto pismo. Počeste nam trn u zdravu nogu zabadati, prst u oko gurati, proglasili ste gadost za vrlinu.

Današnji odnos vlasti i policije prema građanima kojima je onemogućeno kretanje zarad vaše demonstracije razvrata pokazuje još jednom da se ovde ne radi ni o kakvim vašim ugroženim slobodama nego naprotiv, o igrokazu koji ima za cilj da polako ukine sve naše slobode svodeći ih isključivo na životinjski nivo samog nagona i ničega više.

Danas kada ste pristali na primenu sile protiv svih drugih, od kojih ste i sami potekli, pokazali ste vaše sadejstvo sa vladajućim režimom ove države, sa kolonijalnim upravnikom Hilom i EU, a sve na štetu istinskih ljudskih sloboda i obaveze da se kao ljudi i ponašamo, a ne kao bludom vođena nesvesna grupa sisara.

Pročitajte još  Udruženje „Zaštitimo Jadar i Rađevinu“: ČIJI JE "SRPSKI" PATRIJARH??

Kako i koliko god radili protiv toga da se svi zajedno odbranimo od nametnute pogubne ideologije odavno mrtvog zapada i Novog veka koja i pre telesne smrti treba duhovno da nas ubije, mi vama nikad nećemo niti smemo okrenuti leđa.

Momčilo Alimpić, Zaštitimo Jadar i Rađevinu

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare