Ovde, tu gde nismo! (DADILjANjE MRTVOROĐENOG (ne)KULTURNOG SNS ČEDA)

Izvor:
Politički.rs, Foto: Ilustracija

Karikaturom je počeo pad nove karikaturalne vlasti, preciznije zabranom izložbe u mesecu šibe, februaru…

Autor: Danko B. Marin, dobrovoljac sa bratske nam svrstane Jamajke u redovima JKVuO, Foto: Slobodan Penezić Krcun

Lažna obećanja su negde morala pokazati svoju prevarnu suštinu, nama koji smo (tu gde nismo) ovde. Ma, ođe, onđe tuda suda rajetinski ništići na putu u nikuda!

Leš SNS kulture pustio je brzo smrad trulih obećanja. Pokazaše i večito podguzni mejnstrim mediji SrPije velikobratsku nedemokratsku gebelsirajuću namenu. Novinari legoše na novu rudu i odradiše staroudbašku proveru poslušnosti za vlastodržačke cinike.

Pisao sam povodom podmukle zabrane izložbe karikatura Jovana Prokopljevića. Tekst objavljen na desetak tada živih portala bio je čitan – danas ga nema, ko nađe: sve čestitke!

Okidač za onemogućenje održavanja izložbe u Zemunu bila je zaista izvrsna karikatura! Don Kihot Vučić, Sančo Dačić, EU… Novi Servates, novi Kihot, stara, dobra lektira i SNStvarnost EU naprednog puta bez alternative.

© Jovan Prokopijević

SFRJ lektira u Titoslaviji bila je i bajka ,,Šuma Striborova“ od Ivane Brlić Mažuranić.

Šuma Striborova zagađena ja demonijom i samo osoba koja više voli svoju nesreću (na ovom svetu) od sreće će da…

Ima bajka sjajan detalj. Snaha je zmija pretvorena u lepoticu. Traži piliće za Božić da bi se hvalila selu. Podmeću joj se tek izleženi svračići i zmija neodoljivo zmijski na njih reaguje. Palaca zmijskim jezikom.

Borci za malog, poniženoh i uvređenog čoveka i velika dela pokazaše zmijski jezik zabranom karikatura zbog jedne karikature na pozivnici.

,,Do izbora par putića“ izložba karikaturiste dnevnog lista ,,Politika“ Jovana Prokopljevića u Zemunu je sprečena 2014.g. Ružan, veoma tužan pečat vlastodržaca za kraj plodne, međunarodno nagrađivane karijere.

Oduran početak kraja obećanog SNS kulurnog raja.

DOSmanijakalni rat protiv svakog vida kulture ostrašćenih firera iz našeg malog sokaka je nastavljen. Opšte mesto je Đinđićevo uvođenje poreza na knjige od 20%. Potpisnik je bio ministar (ne)kulture gluPac Branislav Lečić, sve na predlog dve DOSmanijačke tikve sa bunjišta. Par DOSmanijakalnih defektaša Đelić-Dinkić i u kulturi ostavlja degenerični pečat.

Oćutalo se na zločine ,,vizionara kulture“ preko tuđe grbače bednih galant golja. Privatizatori-deindustrijalizatori Srbije ostaviše bez osude trag!.

Filmska industrija (manufaktura) uništena je politikantskim klijentelizmom. Pozorište je bilo tvrđi orah, pozorišnjaci su glumački proleteri. Uporni probudiše otporom filmske kolege… Glumci zacrtaše bojkot ovogodišnjih Filmskih susreta u Nišu i ne odglumiše. Nemoguće je bilo poturiti neke dublere za crveni tepih umesto njih. Bojkot je uspeo!

Tek u novije vreme se progovara o uništenju srpske rokerske kulture. Ubijanje buntovnog roka pokreće Bi-Bi-Si preko lažnoslobodnjačke bruke B92.

,,Spisak 40“ je ispoštovan na opštu radost svih kakistokratskih ciničnih DOSmanijakalnih petooktobarskih prevaranata. Domaći rokenrol živ je sahranjen.

,,B92 može da dobije orden, ali ne i da bude nagrađen TV kanalom za doprinos u borbi protiv Miloševića“- praktični makijavelista Zoran Đinđić uvideo je sluzavu opasnost.

Ućutkani rokeri oćutaše. Ne odsviraše i ne otpevaše ništa. Izdaja se ne prašta! Neverni Veran ode na marginu, ifuzije nema.

,,Čistićete ulice“ pesma benda ,,Direktori“ nije počistila žute zombije svih nijansi kao ni Miloševićeve Se-P-Se. Žuto birokratsko živo blato požderalo je uvek prisutan bunt roka alternativnog i glavnog toka.

Potentni jeFači rokači mada sad ,,afrička šljiva“ penzosi, bude se za vreme ministrovanja kulturom Maje Gojković. Vampir nije probuđen, probudiše benigne penzionere rokere.

Tekst nije hejterski, Maja zaslužuje priznanje. Naravno da nama matorcima je milo videti u akciji Partibrejkerse koje fotka zvanični fotograf Rolingstonsa. Ne znam da li multipraktik Maja sprema ufur u sedmu partiju ili se odužuje senima (od Novosađana vrlo voljenog) rano umrlog rođenog brata.

Ilustracija, Foto: Printscreen

Zuba rok nema, proteza žulja, ali nešto se makar i uz pomoć staračkog štapa kreće, ljulja.

Likovna žuta kultura vrhunac doživljava žderačinom ljudskog mesa. Hanibali-kanibali se pošteno predstaviše. Žute (svih nijansi) deindustrijalizatore zaista idealno personifikuje kanibalski rad njihovog favorizovanog umetnika Zorana Todorovića. Bila je normalna izložba na kojoj se ždere ljudsko meso.

Šaljemo Zorana Todorovića i na 53. Venecijanski bijenale. Reagovalo je parama Ministarstvo spoljnih poslova. Paviljon Srbije se morao dostojno pripremiti.

Umetnost kolektivno, definitivno naša?

Sakupljana je kosa da bi se od nje pravila ćebad. Odrađen je kolektivni naporni posao. Preko 200.000 šišanja je bilo potrebno. Domaća fabrika ,,Tatko“ iz Prokuplja pravi 1.080 komada ćebadi.

Jedan drugi ,,tatko“ izazvan umetnički pokušava nadmašiti žućose. Nešto je sigurno uspeo!

Povodom dovođenja Marine Abramović dobar deo drOgosrPijanštine je do biblijskog potopa, starozavetnog potapanja napljuvao protivnike Marinine izložbe u Beogradu 2019. (svršena 2020.g.).

Nije bitno da li se drOgosrPijanstvujući nakrkaše SNSendviča ili prčetine. Marina je svetski poznata i po oguljenoj glavi *prča (*,,prč“ – jarac). Mora tu biti i mesa jarećeg od oguljenog jarca. DrOgosrPijanci govorom mržnje dokazaše prezir prema neizuzetnima poput njih, tolerantnost i svoju kulturnu misiju.

Neki kasnije shvatiše da su bili politički korisni idioti.

Može se reći da je zbog korisnih političkih idiota satira Srbije aktivirana. Pravi vulkani izbacuju vrelu satiričnu lavu na društvenim mrežama. Jedino tu. Kreativna Srbija bori se karikaturama, aforizmima, kratkim pričama i snimcima. UzaLUDNO! Kvalitetne u startu uništava malj kensel (ne)kulture! Malj drogosrPijanski i režimski. FaŠistBruk je cenzorsko đubre i po profesionalnim adminima, ne zaostaje usrana plava ptica Ilona Maska.

Postoji li nada?

Ponovismo se 2023. novim mejnstrim imenom satire. Stigao nam je satiričar neduhoviti JULista Di-Džej Žeks.

U pravom trenutku da mu pomogne uskočio je propali politikant ,,dragi Điki“ nekim kukumavčenjem. SNSlini Điksa na Di-Džej Žeksov sindikalni pokušaj humorčenja. Zakukao, zašmrcao za javnost i Di-Džej Šmrks! Ispade Điki nekulturna điđanština.

Istinski političar ,,dragi Điki“ nikad nije bio, nije ni u struci radio – londonski perač prozora je sposoban samo za uništavanje. Điđan dragi Điki uspešno vaskrsava društveno štetni TV Pink Žeksov.

Ko je dragi Điki?
Ilustracija

Pasionirani Vučićev korisni idiot uskače da rasturi Demokratsku stranku i uspeva. Snažna partijska imena ,,dragi Điki“ tera iz DS! Ostaje Demokratska stranka bez tvrdog jezgra. Napuštaju je počasni predsednik Boris Tadić, vredni pletispletkić Miodrag Rakić, drčni Vuk Jeremić, Jelena Trivan, Dušan Petrović, Snežana Malović, Milan Marković,… Bravo liderčino-loderčino!

Beogradski izbori 2018. su poslužiše diletantu da SNSjebe stvar i da budu odskočna dasaka za apsolutnu Bg većinu SNS. ,,Patologija beogradskih izbora“ tekst pročitati.

Postaje dragi Điki i vožd antiriotintaranja. Podmetnut je lažni ekolog! Rio Tino mu SNSmeta?

,,HAJDE DA PRIČAMO O KONCESIJI NA TE RUDNIKE, ALI DA FABRIKA BATERIJA BUDE KOD NAS, ZATO ŠTO SU ONE U SVIM MOBILNIM TELEFONIMA I ELEKTRIČNIM AUTOMOBILIMA. ZAR TO NIJE ŠANSA ZA SRBIJU?“- klovn Đile ekološki mudruje.

Pokušaj virtuelnog humorčenja neduhovitog Di-Džej Žeksa iskoristio je Žeksov ,,dragi Điki“ za trivijalnu medijsku prisutnost plačljivim patetičnim kukumavčenjem. Zato ima četu telohranitelja. Mora neko vodopade suza sa obraza bez obraza da obriše, ne može sam. Reklamiran u tekstu ,,Otac Velikog brata – ćelavi deda plačko šeta u protestu za zabranu rijalitija. Ocu mejnstrim rijalitija sad smeta posinak TV Pink Brut!?

Medijskom mogulu nekad smetala je i Verica Barać. Nije za njom suze osetljivko-empatiša lio. Jadne li ti tatko rijalitija nove medijske prisutnosti. Baš je jadna!

Fura sirotinjska žuljka. Sve se improvizuje zbog zabava funkcionalno nepismenih masa. Nove ,,zvezde“ se rađaju…

Netalentovana usvojenica kulture glavnog toka mrziteljskim rijaliti jezikom napala je starog levičara karikaturistu. Karikatura od zvezde ga napala zbog: karikature?

Lisac Koraksić nacrtao je lik po uzoru brzinskog ružnog crteža javnog klozeta u kom se antitalentKINjA prepoznala. Pokrenimo idiotizmom SNSrPiju! Svedržitelja ,,ona“ doji, boji se da ga ne otruje SNSilikonskim mlekom? Medijska prisutnost pomaže joj da pokrije škripanje, gordo nazvano pevanjem. Napadima na karikaturistu privukla je i razna ekstremna kvazifemino udruženja, mlati se prazna slama, mediji pomno bljuvotinu prate. Profitiraju radujući se.

Dobitnik novog, najnovijeg početka izgleda da će biti Vučić? Nisam prorok, ni mesija. Ne idem ni kod profesionalne vračarice JorGOVANKE da mi gleda u pasulj prdov.

Svestan je Aleksandar Vučić da je SNSmrtska kulura mrtvorođenče. Mrtva je i SNS partija. Samo je njen član. Šef joj je neka poltrončina, birokratska trećerazredna uvlaka. Odsekao se Vučić na vreme od politički mrtvog pVofesoVa doktoVa Šešelja. Ne staje ambiciozni navijački lider nikad. SNSeče puvež mrtvilo Tome Ašova.Odseca se lukavi Aca Hulugan i od SNS. Postaje neprimetni član spremajući pokret. Zna šta radi, Ovom, novom opcijom sprema treći politički vaskrs. Ima solidne savetnike.

Na ,,opozicionoj“ SNStrani konkurent mu je ,,dragi Điki“ kog pratimo u smejurijama sa Di-Džej Žeksom. To je alternativna kultura koju nudi?

Trt-trt, svastikin but u svakom slučaju (Željko Mitrović) basista Rokera s Moravu ima razlog za smeh. Izvozao roker, Moravac iz Zemuna neko freš prins sa asfalta ljakse. Aca Huligan trlja ruke dobitnički. Uključio se REM. Postaje centar pažnje ,,ugroženi“ Di-Džej samoproglašavajući se Nušićem. ,,Ludi Žeks“ pušta sindikalno zevzečenje i sa Vučićm.

Opet se vređa kilava nesposobna lažiopozicija!? Vatra gori na drugom mestu. Subotarski protesti su bez govora partijskih lidera. Pobunjeni građani ne žele SNSendvičke anesteziologe ,,opozicionare“ politikante. Gde je definisana opozicija? Negde među kulturnim delatnicima?

Pomenuti ,,Filmski susreti“ u Nišu obeleženi su nagradnom za životno delo: babolomki.

Kulovski kul, sve je pod kontrolom. Kupljene su svete babe drOgosrPijanske! Zna se koje bake je dozvoljeno lomiti! Ne one u kasti odvojenoj od građana. Radi SNSmrtija punom parom i SNSendvičima rezervoarom.

,,Festival je počeo filmom ‘Trag divljači’, a mediji su primetili da se na crvenom tepihu nije pojavio ni jedan od aktera ovog filma“- ,,Vreme“ nas obaveštava.

Tekst ,,Filmski susreti u Nišu: Zašto glumci bojkotuju svoj festival“ pruža info i o nagradi za životno delo. BaboSNSlomKINjA nagradu nije bojkotovala! Natčovekinja SNSendvičarsko-drOgosrPijanska stiže glumački ,,solidarno“ odmah posle neglumljene saobraćajne nesreće. Pojavila se da uzme nagradu za životno delo.

Foto: Instagram/mirjanakaranovic

Povodmom njenog nedela, psihopatskog pokušaja ubistva od kog je teško povređena starica nije bilo protesta zbog nasilja, ni aktivnosi kensel kulturnjaka. Zakazala je i drOgoSNSmRdijanska kensel kultura.

U raznim ,,akcijama“ SNSrPijanci su se građanima Srbije nametnuli kensel kulturnjaci, keNjseluju i kad treba rušiti naloge na društvenim mrežama. Predanije dejstvuju od SNS botova koji plaćeno navijaku za gazde. Druga Srbija (neplaćeno?) mrežno ,,četničke“ naloge kensel NEkulturom poništava sebe izdižući. To im je kulturno-politička misija, a tragovi poremećenički im teškim SNSranjima SNSmrde…

DrOgoSNSmRdijanci masovno učestvuju na bojkotovanim izborima 2020. Tvrdo su bojkotovali da bi cakajući se petama u guzičetine pojurili da sakupe potpise za učešće. Jedan od najglasnijih učesnika bio je i najglasniji bojkotaš. Parlamentarne izbore ,,metanoja“ gluPac SERIgej ukrašava cirkuzanerskim majmunisanjem. Oduševljeni drogoSNSmrdijančerosi pominjali su ga i da je mogući predsednički kandidat. Ima jedan takav sposoban gluPac vodviljski junak u Ukrajini…

Sebe SNStručno uvek uSNSreće, nas uSNSeru. SNSposobni su za to vrlo!

Labusova ružnjikava mala Zoksi Foksi postade velika glamurozna marijoantoanetski grozna ministarKINjA.

,,No comment“ je žuti Buljke.

Fankinja El-Du-Pe nekako-nikakva Krmeljuša nametnuta lažizvezda za koju se SrPija udala po svršavanju njene El-Du-Pe faze, sada lagodno SNSendvičari. Telekom joj u SNSendvič dodaje zelenu $ salatu. Njen idol El-Du-Pe Čeda idealna je opoziciona paučina za SNS. Ognjena vatra drOgosrPijanskog džihada Čomara danas je SNSomara.

Vinjak, sociološkinja i Daniyyel Marinus

BeograDžanka iz Grocke Vesna PešiČ knjigom ,,Divlje društvo“ za SNSendvič trese deluzivno izgubljenog Tadića, spavača na lovorikama. Sramotni ,,izbori“ 2020. Gročanku (mesto roDženja Grocka) krunišu uĆeŠČem na njima. Trenutno pljuje po Novaku Đokoviću. Sikće, kezeće ki traktor kad je korov bel i zemljište labilno po znoju sportiste. Nole izgleda postaje popularniji od VuČiČa? Pljuvala bi govorom mržnje i po Novakovom pomagaču Ivaniševiću da zna da je Ivaniševićev đed bio četnik i da SNS bar duplim vinjakom plati.

Zar i Ivica Dačić nije drOgosrPijanac? Podmukli je prodavac svog šefa. Ivica postaje Tadićev ministar policije: Marica Praščić. OnKINjA ministarKINjA sprovodi policijske istrage zbog neduhovitog aforizma za tupavog Bo-Tu, batina žestoko beogradske mlade,… DrOgosrPIJANC tog nivoa morao je i zaSNSendvičariti. Nezamenjiv je poput SNSalame u SNSendviču! Marica Bananica Dačić je tako SNSpakovala svoje afere u koferče. SADistan ,,čudom“ Koferčetu nije uveo sankcije, JULosavi jeste.

Kvazivojvoda Vojvodine Nenad Čanak samonazvan pravim opozicionarom je bio u višegodišnjoj koaliciji sa SNS. Vredni Vučić je DE-BElom Čanku uredno punio čanak SNSendvičima. Kao DOSmanijak upamćen je po TV Pink klavirčenju. Drug Čanak ima i dosta dug lanac nekažnjenog nasilja kom ni krv ne nedostaje. Bilo je korisno vojvođanskom propagatoru i akteru nasilja SNSlizati se sa vlasodršcima. Deca se danas obračunavaju pištoljima, Čanak je Šešelja javno zvao na dvoboj pištoljima i opet ne reaguje mirotvoračka ekipa.

Ljuta antivučićevKINjA bivša čankuša Marinika Tepić trenutno ima antivučićevski verbalizam. No, bila je zvezda politikantske kulture režiranog rijalitija kad je u Narodnoj skupštini Srbije hvalila Vladu Srbije. Šef joj je (Vladi Srbije) bio Aleksandar Vučić! Nekažnjeno nasilništvo Čankovo bilo joj tad sasvim O-Kej, sad se buni protiv TV Pink promocije nasilja. Finjak joj što je nekad bilo Čankovo sviranje ku*Cu na TV Pljuc rozLe boje.

Ilustracija, Foto: Pixabay, Printscreen Facebook

I šlag-šljam na ,,tortu“! Zbog Marinikinih SNS flertovanja Dejan Bulatović napušta SSP. Idealno se SNSendvičarski uključio, neće njemu poštenom đilasovcu niko odlučivati koliko mu treba majoneza za SNSendvič sa parizerom. Beda smo materijalna i kulturna…

Konzumerizam polit-rijaliti SNSmeća ljupkih i manje ljupkih besmislica konzumiramo bez alternative.

Klasika?

Svet klasične muzike prividno egzistira van naših konzumerističkih naslada. Lukavi Vučić za kog mislim da otplovljava dalje od SNSmrtovske kulturne lešine u raspadanju – znao je Pamelu ubaciti u mašinu: uspešno! Realna elita tog sveta je Vučićeva. Prdimo ,,kreze“ i pokvarena, prokisla ,,Riblja čorba“ – ne vidimo, ne čujemo da je njegova SNSkroz prava operska diva. Reči primadone Jadranke Jovanović: ,,Ja sam Vučićev čovek? Šta je tu loše?“

Bočeli je u Beogradu skoro imao koncert. Prilika za jetke komentare puknutog puka kad vidi politikantsku elitu. Jadnici spas su imali u izveštačenom ponašanju i skupoj garderobi. GRANNY MILF Zoksi Foksi tad pokazuje dečka.

Foto: TV Pink/ Paparazzo lov

Epilog Zoksinog ljubljenja opere ove 2023. godine je operetski. Sa konja vlasti na opozicionog magarca i pravac gledanje u pasulj prdov vidovite Ljilje iz Komarića kod Osečine. OperetKINjA mora videti i čuti šta proRIČE-proprđuje Ljiljin pasulj prdov. Nadajmo se mjuziklu o debeloj neopasuljenoj vamp pasuljari Koridorki, ali da Di-Džej Žeks ne stvara muziku. Milfara bočelijanka ministarKNjA ekološka kinja, ekocidna prostakuša koja nas je teško vređala narvno u miniću-dopi*iću se pojavila. Htela da fascinira slepog Bočelija splavaroškom erotikom?

Dačić bočelijanac silno se razočarao! Ne otpeva na sceni u duetu Miljacka-mljac-mljac. Skrhani Bočelijev kolega pevač Dačić sardonim osmehom bi uslikan za foto-sešn-smešn… Jad očekivan od elita[a propalog sistema.

Svetla tačka!

Prva dama je decentnom elegancijom prvodamstvovala na Bočelijevom koncertu. Dostojno nas je predstavljala. Nešto što ne može na skarednom Krmeljušinom ANILOS MILF porno koncertu.

Ima li nade?

Strogo kontrolisana šetajuća subotarska opozicija osim šetanja subotom ne nudi ništa. Nema muziciranja, čak ni upečatljivih performansa. Ljulja se apa-drapa ,,pobuna“ za selfiranje. Ne postoji u šetnjama ni po horizontali, ni po vertikali korak kulture, kulturni zamah za novi početak. Karikatura od bune.

I još jedna karikatura…

Karikaturista Dušan Petričić zbog crtkanja neke treš-frik voditeljke napušta Novu. Karikatura se sastoji od treš-frik voditeljKINjE blajhare i Vučićevog klečanja davno viđenog u TV usiljenom šou izmotavanju. Ponižen i uvređen Petričić daje otkaz zbog cenzure drOgosrPijanskom mediju.

Ćuti kulturna publika, oglašava se jedino žuti došaptač, sada SNSmrtovnjak tupavi Vesić. Blebeće karikaturalni ekocidaš GoVan tražeći kaznu za delikt mišljenja? Karikatura nije ni objavljena. Cenzurisana je! Ne zna se ko je tuplji, savetnici GoVanovi ili sami GoVan?

U nenormalnim uslovima naduti Slobodan Milošević je dugo trajao i zato što karikature nije shvatao kao svoju bruku – pokazao ih je ponosno Holbruku.

Vaskrsije Vučić uleće u ogroman pustinjski prazan prostor antikulturni. Manevarski poligon stvoren je radom DOSmanijaka i SNSmrtovnjaka. Postaće Aca navijački vožd lider političkog pokreta, a po definiciji pokret u svoj okvir uzima partije, grupe građane, istaknute intelektualce,… Lako može postati prvi zaštitnik kulture!

Pornografsku pesmu ,,Takita“ nakazne štrojačice srpske kulture SNSkaredne SNSpodobe sigurno neće biti srećan SNSvedržitelj ako mu deca budu pevala i doživljavala za vrhunski kulturni domet, pečat tatine ere. A kulturno uništena Srbija danas ni do udvoričke satire nije stigla, tek do kvazipolitičke laprdaljke, do Zmajeve ,,Pačije škole“ na cenzurisanim društvenim mrežama.

Ništa više ne nauči
pačurlija ta,
nego što je i pre znala:
Ga, ga, ga, ga, ga!

Komesar Blesara mera naše blesavosti za kraj. Krkeljava SNSavest, Rozenberg (u pokušaju) drOgosrPijanstva se morao uključiti…Ekstatično je politikantski nomad onomad podržao SNSendvičizam uz pomoć drOgosrPijanskog oglasnika ,,Novi magazin“ i SNSlikao-SNSlizao se za naslovnicu sa Aleksandrom SNSvetim čovekom. Evo Blesare u Vučićevoj odstupnici hvatajući mesto za novi, ovog puta kulturni vaskrs Ace Parizera: ,,Ministar, SrANU novi član Blesara se javi!“ I javio se.

,,Moj pokojni drug Vladan Batić – koji je onako nosat bio lak posao za karikaturiste – karikature je smatrao odličnom reklamom. I ne samo da se nije vređao nego je od Koraksa otkupio izvestan broj karikatura i zapandrčio ih na zidove u sedištu DHSS-a“ – piskara SNSveti SNSvetislav Basara.

Infrastruktura je tu. Ljudstvo postoji još se čeka da štreber Aca spremi vaskrsavajući performans.

Prilikom naprednog uSNSkrsnuća lični Miloševićev cenzor imao je preteško nasleđe ministra kastratora medijskih sloboda. No, javiše se novinari ,,svedoci“ hvalitelji Aleksovog cenzorskog doba. Za njih je satiranje medija bila medijska sloboda u ekspanziji. Isto je veoma moguće kod pojave ,,novog“ kulturnog huligana Vučića. Lešinari, leming sindrom i marketing kuvane žabe odradiće svoje.

Merilo normalnosti društva je satira, kultivisan odnos prma njoj, a tu spada i sprdačina sa mejnstrim opozicijom koja se ,,sprema za neke izbore“!? Izbori su što se satire tiče već izgubljeni. Satiričari nemaju posla sa SNSramotno lenjom lezilebovićkom ekipom, kilavom da nema raširene opštinske, mesne odbore i adekvatnu kulturu komunikacije sa javnošću. Koalcioni kapacitet je u nano merilima. Uz ojačanje vidovitom Ljiljom iz Komirića i štiklama Mace Disrecije po gmazu Šormazu sad samo ambasada SAD može pomoći za mizerne procente, kulturu zaboravimo!

U starim mešinama ni vino nije, sirće je tamo…

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare