Psiholog retard je bio dobra priprema za goreg od sebe, onog koji za Hag nije ali je u Had koraknuo

Izvor:
Politički.rs

Danas se oglasilo nekadašnje “predsednik Srbije” Boris Tadić i kmečeći zatražilo od Đilasa Dragana i Aleksić devojačko Dinkić Mikija 3 mandata na izbornoj listi i to među prvih 50. Tu je Boris zabrljalo i pokvarilo Đilasovo istraživanje da ta izborna lista dobija 30 posto na izborima.  Boris je otkrilo na koliko mandata EU-NATO “opozicija” stvarno računa, što je daleko od Đilasovog bajkovitog tarabićskog proročanstva.

U svakom slučaju, red je da se podsetimo teksta Danka Marina od pre par godina

Oholi mitski Tantal nije trpeo božanstva, taj egomanijak je bio iznad njih… Zato je zloupotrebio kontakte sa njima i načinio bogovima svoje smrtne drugare.

Pre nekoliko godina sam pisao tekst ,,Boki Tantalić je ‘malo’ nervozan“ i izazvao zgražavanje drugosrbijanske ekipe, Nisu mogli verovati da njihov On može pasti s vlasti?

Kad ubrzo i “spontano” stiže Srbiji novi jad, novi mizantropski gad!

Piše: Danko B. Marin

Dobismo novog Tantala, kog je jadni Boris Tadić vizionar sa IQ – 90, i dobitnik nemačke nagrade za viziju ,,Kvadriga“, uspeo montirati u zajednici sa čuvenim agentom-ambasadorom Vilijamom Montgomerijem i  Mikijem Rakićem!

Ponovi je još jedan sadistički narcis, na poslu upropastitelja Srbije, zajahao Srbiju, Srbe, građane, žive, mrtve i nerođene .Samo je ovaj novi znatno unapređeniji model: narcisoidni SADista & sadista!

Jadni Boris Tadić nije bio baš mesijanski narcisoidni sadista, njegove narcisoidne osvete bile su podržane prilično obeshrabrujućim mentalnim sposobnostina (setimo se kako je jurio nekog deku na vašaru koji mu je opsovao majku Francetićku) ali je poslužio i tako tupavo bezvredan, obzirom na važne funkcije koje mu ,”demokratski pripadoše” od podmuklog okupatorsko-mizantropskog sistema.

Psiholog retard je bio dobra psihološka priprema za goreg od sebe!

Agencije

,,Spontani“ rijaliti ide…

I kao što napisah na početku, oholi mitski Tantal nije trpeo božanstva, egomanijak je bio iznad njih i načinio je bogovima svoje smrtne drugare. Naši drugosrbijanski Tantali uz podršku moćnh međunarodnih božanstava rade isto!

“Bogovi” koje je stvorio Tadić su jadni u odnosu na “FREAK SHOW” u režiji Aleksandra Vučića!

Van svake konkurencije su: švercer Bata BIA Santos, kriminalKINjA Maja Žaba iz šest partijskih baruština i nebrojenih krimi afera, vašarski roštiljdžija šef EPS-a, noćni moler Đuka Bizon, vesela udova JorGOVANKA doktor nauka čuvenog fakulteta iz Sremske Kamenice (“eno ga zemljače, vi’š tamo kod svinjca iza kokošinjca”), JorGOVANKIN šofer ministar vajni-vojni koga menja vojni škart Vulin, premijer i tata Ana koja ne zna da skupština glasa za predlog zakona, baroni kriminala iz udruženja Dinkić i prijatelji…

Dug je to spisak poniženja za građane Srbije…

Najveći greh mitski Tantal je napravio kad je bogovima Olimpa servirao svog zaklanog sina!

Naši Tantali serviraju svoj zaklan i nedoklan narod, razbacuju se po trulom zapadu krvlju, mesom i kostima Srba u čije ime vladaju!

Zgađeni smo bili Tadićem kad je servirao dedu iz Jadovna, KiM izdajstvima i…

Pokazalo se da ima i gore od odvratnog!?

Ilustracija, Privatna arhiva, Printscreen

Sumanuti Aleksandar je neprikosnovenim gospodarima rata lupetao o nekavoj Principovoj i srpskoj krivici za Veliki rat! Svetu se putem “CNN” izvinjavao za svetski rat!? Sigurno je bežao sa časova u srednjoj školi novobeogradski huligan iz Čipuljića (BiH), nije se upoznao sa krajem 19. i početkom 20. veka… Žalosno je što preko “CNN” pokazivao koliko ne zna istoriju za srednju školu, još žalosnije je što ni onu iz osnovne ne poznaje: Austro-Ugarska je Kraljevini Srbiji konstantno pokušavala da objavi rat (uči se u višim razredima osnovne škole)!

“Načelnik austrougarskog Generalštaba Konrad fon Hecendorf tražio je 24 puta da se objavi rat Srbiji” (“PRVI SVETSKI RAT“” –  prvi tom “SRBIJA I CRNA GORA” IŠP “Obod”– Cetinje: strana 19.)

Austro-Ugarska je imala stari plan o poništenju ratom državnosti Kraljevine Srbije i Kraljevine Crne Gore, za Beč su to bile samo buduće teritorije.

Carevina Nemačka?

General Alfred fon Šlifen je tvorac nemačkog ratnog plana za nadolazeći rat. Plan je bio gotov 1905. godine! I onda im se neki novobeogradski huligan izvinjava za Principa i servira Srbe (sebe!) kao najvažniji svetski faktor?!

(Na atentat ću se vratiti u nastavku teksta…)

Na Vučićeve “privatizaciju” pitanja Kosova i Metohije se ne isplati reči trošiti! Etički degenerik nema osećaj za sramotu.

Stanovnik Hada, mitski Tantal je kažnjen i zbog krivokletstva.

Jadno je lagao, krivo se kleo “vizionar”  Tadić tako da neki njegovi “performansi” danas čak izgledaju simpatično (kao kada je izbegavao MMF), dok su krivokletstva novobeogradskog huligana iz Čipuljića predmet sprdnje i izrugivanja na društvenim mrežama.

Koliko je samo puta napuštao politiku?

Na krstu se zakleo Šešelju i SRS…

Psiholog retard je bio dobra priprema
Printscreen

Psiholog retard je bio dobra priprema

Videsmo dripačke, uličarsko-kulovske suze “pokajnice” na ramenu pohotnog psihopate Klintona… bar su uništile sako manijakalnom bombarderu-saksofonisti NATO fašisti…

Mesije Srbije Tadić i Vučić svoju zemlju (svoj feud) reklamiraju kao jeftinu prostitutku. Ti etički izrodi su makroi koji plaćaju mušterije nazivajući tu idiotariju ekonomijom, pa kad makrou ponestane para, onda se zadužuje kod gazde  mušterije svoje prostitutke! Pare se okreću, a i štrpne se za sebe…

U međuvremenu Tadić nestaje iz igre, zapadni bogovi plutokratije ga ukloniše. Bezvredna marioneta predugim trajanjem je postala uvreda za njih! Slugeranjski balkanski rajetin može da umisli da je natčovek ili božanstvo Zapada usled površnog kontakta sa stvarnim božanstvima realnog Zapada! Sirotan Tadić nije shvatio da ravan njima nikad ne može da bude.

Ostalo je samo YOUTUBE otužno-tužno sećanje na Botinu posetu poplavljenim područjima i pitanje: ,,Jel’ zima kokoškama?

Pokretna traka okupatora nam donosi novog Tantala, sitnog reketaša SRS od kog ambasador SAD agent Monti (instalirao je i nevernog Tomu Bajčetinskog kao bućkalo za ,”patriotsku” SNS sometinu!) montira novog mesijanskog SADistu i sadistu.

“WIN-WIN” igraju Amerikanci, svi konji u trci su njihovi.

“IN DOLLAR WE TRUST” je ekipa bez improvizacije.

Srbija nastavlja “život” u Hadu, GLADNA – a bogata, ŽEDNA života ali vitalna i vekovima HEROJSKA!

Sad je u bolesnom STRAHU, neurotskom oklopu koji pojačavaju gebelsovski mediji!

Ukinut je Ustav Republike Srbije, huligan prekomandovan u kriminalca je to uradio po uzoru na Hitlera i samoproglašeni Veber je postao “protestantski lider”, tragikomična varijanta provincijalnog mesije, trivijalnog firerčića iz našeg malog sokaka.

Politikantski pajac ima podršku Zapada u defektašenju i još se na zapadnim stranama hvali “Vučićeva stabilokratija”, psihotična improvizacija gde ne postoji zakon, samo postoji “volja” pomračenog uma njihovog zombija Aleksandra Tantala Vučića .

Za puknuti puk stručno smešten u neurotski oklop je izbačena gomila laži: razvićemo avio industriju – ići će delovi u Erbas i Boing, dolaze investicije od preko 100 MILIJARDI evra, okrene se prazna flaša mineralne vode dnom u vis i to je Kula Beograd u koju se ulažu milijarde da bi bila gotova do 2016. godine, ukida se RTS pretplata, smanjuje cena stuje za 20%, smanjenje poreza, ukidanje partijskog zapošljavanja, obračune sa tajkunima i kriminalom, Morava – Solun kanal, Mercedesova fabrika umesto socrealističkog Ikarbusa. FAP učiniti hiperproduktivnim i tu dolazi “ABRAKADABRA”: Mercedes,…

Pobedom sumnjivog demokratskog nivoa život u Srbiji postaje soft-horor, a međunarodna politika zvanične Srbije postaje spisak uvreda zbog kojih je zli Zapad i postavio Aleksandra Vučića.

Boris Tadić je bio slugeranja ali mentalno ograničen.

Teško iskompleksirani novobegradski sociopata iz Čipuljića će svrsishodnije da posluži. Narcisoidni sadista kog vodi mržnja prema svim ljudima – idealan je za destrukciju gde mu se pruži prilika i pružena je!

Aleksandar Vučić kao Staljin ukida realnost i uvodi interpretaciju stvarnosti za stvarno stanje u čemu mu izdašno pomaže podmukli, račundžijski zli Zapad, otvoreno podržavajući uspostavljenu krimokratiju! Moraju podmukle elite da sačuvaju lepu sliku o sebi zbog novih zlikovačkih akcija (koji se lopov glasno reklamira kao lopov? Propadne tad lopovski posao…).

Za pljačku Srbije sa Vučićevom SNS sektom se idealno udružiše motivisane hijene MMF, Svetska banka, Angli, bivši kolonijalisti, neokolonijalisti… Svi oni odlično znaju iz lične prakse da loše institucije genocidno uništavaju – no, baš oni umeju da najglasnije beskrajno laprdaju o ljudskim pravima koja napadno “svuda brane” ali se i vešto prave nevešti!

SNS je ispunila ideal komunističkog urušavanja države, deetatizaciju etata – u skup deetatizovanih komuna koje čine neku zajednicu bez jasno definisane teritorije. “Naša” SNS Srbija je zajednica mafijaških gangova spojenih u personalnu uniju u liku kriminalca i izdajnika Aleksandra Vučića.

FATF (Financial Action Task Force) stavlja Srbiju na ,,crnu listu perača para“, ljulja se hvaljena stabilokratija!

Vučić je geopolitiku pretvorio u geokriminalitiku. U grupi smo mi (dužnici) sa zemljama bednog kreditnog rejtinga, lošeg poslovanja. Dobri smo za izbegavanje investicija! Zaglušeni, opijeni pričama o utopiji, budimo se u distopiji trećesvetskog dna sa zemljama: Irakom, Etiopijom, Sirijom,…

Budi se iz bunila i Vučić ali u Parizu, kada stogodišnjica kraja Velikog rata biva obeležena “poniženjem Srbije”: Stavljanjem Vučića u magareću klupu!

Vučić nije Srbija, gledajmo i tako!

(I da se vratim na atentet…)

Atentat u Sarajevu – još nije definisan i veliko je pitanje kad će biti zaista rasvetljen. Morganatski brak nadvojvode Ferdinanda i Sofije je imao za posledicu da im deca ne mogu naslediti carsku krunu u Beču: zna li se za to? Sofija je među bečkim dvorjanima imala tretman malo bolji od sluškinje! Bečki dvorjani bi rado eliminisali ,,nečasni“ par. Smetao im je i manični nadvojvodin hobi: ubio je oko 300.000 životinja po svetu! Zastrašujuća “reklama” i za ono doba. Ferdinandove najavljene reforme ozbiljno su smetale ponosnim nacionalistima Mađarima, imali su svoju vojsku i svoju obaveštajnu službu koja se povezuje sa atentatom u Sarajevu…

Huligančiću Aco, javno si se radovao atentatima u kojima su stradali tvoji protivnici pretvoreni u “neprijatelje” – razumeš se ti u atentate “francuska sobarice”, najavljivao si i mnoge u kojima si sebe video kao žrtvu ali tvoj kraj će biti odsecanje od medija i njihove zloupotrebe. Počele su tvoje Tantalove muke međunarodnom marginalizacijom, sklonio te i Putin. Tačija mu je na kratko približio Bedžet Pacoli što te je možda pogodilo ali pogođena je i Moskva tvojim izigravanjem nekakvog obaveštajca.

Za Hag nisi ali u Had si koraknuo…

4 3 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare