Sosa koja se usosila uz ekipu teških propaliteta – bivšeg čoveka Dragana i ,,GRANNY MILF“ Borka

Izvor:
Politički.rs, Ilustracija, Foto: Vlada Republike Srbije, Printscreen YouTube, Twitter/@MarinikaTepic, SSP

Šmirinika šmirom utepana Tepić

Najveće postizborno razočarenje za mnoge građane Srbije je Dragan SNSendvič Đilas – bračno Vučić. Još jedan politikant, besramni kalkulant u nizu neslavnih srpskih kvazipolitičara se zvanično brzo prodao. Iz dana u dan raste spisak samoponiženja DrOgana Đitlera-Šitlera.

Autor, u čobanicu razočarani, Danko B. Marin (iz vremena kad je bio mlađan ribilovac on)

Uz već sad bivšeg čoveka DrOgana, SNSendvičarskog čekača u redu za SNSendvič stoji strahoviti pad Marinike Tepić. Utepa nas mučki (k’o Crnog što je sredila) otrovnica zmija poskoKINjA!

Lično – teško sam razočaran. Da se ne lažemo, voleo sam da je citiram. Divne kozerije imala je pogotovo kad se dohvati ,,mustri bečkih“ iz NovEga Sada, a sada?

Iskreno sumnjam da sve bila je šmira…

Odrastao sam u društvu političara, rođaci smo i detinje uživah u njihovim pozorištarijama. U ,,mletačkim“ spletkama svedok ciničnim opadačinama SKJ (bivša KPJ) revolucionara u revoluciji koja teče. Bio svoj na svome u vicevima o ,,Drugu Faraonu“ besmrtnom, ćutanjima pred prevažnim ,,uvce“ glupsonima. Znao sam da podobniim drugovima podobni drugovi komunisti pišu govore, viceve, ćutanja.

Viceve nisu javno pričali, samo u pola glasa za mala društva. Skliska je ironija u titoizmu i lako ode drug u privredne subjekte da čeka penziju. Neki vicevi su pisani da bi se proverilo stanje ,,naroda“ od kog se vremenom otuđiše.

Sada sumnjam u duhovitost kao i u stavove koje ,,srčano u politici“ zastupa gospođa Tepić.

Šmira politikantskog pozorišta glumice Marinike ušnirala pažnju, a klasična šmira je… Neću pametovati. Ide citat.

,,Značenje šmire dobro je poznato pozorišnim ljudima. Ono označava površno izigravanje određene emocije i stava bez dubinskog pokrića. Efektno pretrčavanje preko suštine lika i igre. Takav glumac pre svega želi da se dopadne publici. Pri tom, publiku potcenjuje, a sebe precenjuje. Publiku doživljava kao gladnu kokošku koja će ama baš sve pokljucati: i kukuruz, i pesak, i kamen, i prašinu i cvet“– fino je definisala Tatjana Mandić Rigonat.

Ponižena je demokratija padom Marinike (u)Tepićke. Baš sad kad nema mesta ispraznostima postala je SNS borKINjA, fanatiKINjA SNSendvičizma, obožavateljka Vučićeve lažne EUforičnosti.

Printscreen/ TV Nova S

Nova SNSajka i njena ,,pita od zelja“ iz Džointarice osvestila je mnoge. Nije nas medijska pitica gandža-zeljanica SNSprcala.

Lepuškasta Banaćanka zavodljivog sosinsko-lalinskog govora zbog mladosti imala je široku amplitudu tolerancije napaćene Srbije. Dobro je sve iskoristila. Odsekla se račundžijski od bukvalno raspadajućeg LSV ,,nadvojvode Vojvodine“ i priključila blaziranom niškom vinogradaru Živkoviću. Oprala ruke ,,živkovićizmom“ od čankizma koji je naginjao vojvođanskom nacizmu.

Obećavao je treći početak.

Digla se medijska buka pretvorena u idealnu medijsku prisutnost. Njene partije bile su ,,problem“ ali javno rešen. Postaje ponovo politički virgo intakta! Ide start u braku sa iskusnim Đilasom. Narod je željan slobode i pravde. Pod nalepnicom ,,Stranka slobode i pravde“ kreću bitke. Komični Đitler je u suštini Šitler. No, ipak se rodilo nešto opoziciono i valjalo je čedo ljuljati.

Politikant bez harizme, dosadni govornik, uništitelj Demokratske stranke Dragan Đilas je uspešno izreklamiran ,,napadima“ režima. Gledali smo i neke usiljene suze u najupečatljivijoj ulozi.

Cmizdrav Vučić, cmizdrav mu i najozbiljniji protivnik, najmotivisaniji opozicionar. Šale nema, upućena je ozbiljna pretnja. Osvetu DrOgan Šitler (krvavu?) SSPrema:

,,Odgovaraćeš za ovo kad-tad, ja ti garantujem!“

Printscreen

Za to vreme briljira Marinikina šmira gladnima slobode i pravde: nama kokoškama.

Kokodačemo na ulicama, gutamo ,,i kukuruz, i pesak, i kamen, i prašinu i cvet“ šepureći se u sekend hend perju prevareni u borbi za istinsku slobodu i pravdu.

Utešno nije što je naša čobanica Čobanu kokodakaljka poput nas marginalaca. ,,Ono kao“ mejnstrimerka je! Odradila je posao kao nekad De-Be Zečevićev pronalazak, Miloševićev četnik komunista TV krunisani kralj trgova. Za komunističku čobančinu agenta provokatora Vuka (Draškovića) ovce, za čobanesu Čobanu još niži nivo životinjske inteligencije: perad.

Žustro šmira Marinika SNSendvičika u najnovoj akciji ,,Eskobar“ – no, ipak je tragična glumKINjA. Doktor Oljaste su to role, od njih je poštenije sedenje razdevenih amsterdamskih dama u izlogu… Suštinski sve je deo politikantskog kancera Srbije.

Smešanih stavari ipak će biti za TV serije kad dođemo do slobodne Srbije.

SSPkinja se onomad žestoko bunila protiv Palminog bungabungačenja, a sad sa Palmom je palamudski par. Maza I Lunja dele špageticu u skupštinskom restoranu.

Šmira je i nju (etički) ušnirala. Tekstovi su čista praznoslovlja namenjena za trivijalne politikantske prevare. Laprdačine gore od nekadašnjih komunjarskih verbalističkih improvizacija. Nisu ni pisci nešto inspirisani…

Đilasova ekipa postala je bitan deo Vučićeve bot industrije. Deluju neubedljivo, skroz izveštačeno bot-robotski. U ovoj fazi kao da je za đilasarije Di-Džej Žeks svoje iznajmio.

Vraćamo se u bar Eskobar.

Sosa koja se usosila uz ekipu teških propaliteta - bivšeg čoveka Dragana i ,,GRANNY MILF“ Borka
Foto: SSP

Sneva Đitler-Šitler (bračno Vučić) Srbiju u EU 2030. – odmah na javi šmirinika Marinika traži vernost od novog verenika Gabriela Eskobara. Zahteva pionirski pošteno od specijalnog SAD izaslanika za Zapadni Balkan da garantuje Srbiji članstvo u Evropskoj uniji.

Posle toliko godina u politici infantilnost takve prirode nije ni za podsmeh. Hvala drOgosrPijanskim medijima te nas izbombardovaše čobanizmima patetične Čobanu. Radila je i pre slično. ,,Primismo“ se tad.

Ekološki protesti protiv ,,Rio Tinto“ ekocidnog uvoda u genocid imali su u vrhu Đilasa i (u)Tepićku. Grlila je ekOLOŠKINjA Crnog za slikanje, a temelj?

Ako su čitaoci zainteresovani neka Šitler-Đitlerovo hvaljenje posla sa Rio Tintom nađu na digitalnim medijima. KiM reči odbrane mu ushle, ali hvaljenja ekocidnog riotintaranja ima dosta.

Sosa Pančevka nenadoknadivo gubi politički ugled. Usosila se turbo ubrzano uz ekipu teških propaliteta. Uz nju je i tabloidno poniženi ,,GRANNY MILF“ ljubavnik Borko SNStefanović. Politikant bez budućnosti iz novosadskog benda Generacija bez budućnosti. SNSmorko SNStefanović SNSendvičarski je posle članstva u šest partija umočio SNSendvič u kečap svoje košulje zbog koje šetasmo. Postao SNSmor nezvanični Vučićev PRDIparol.

Proleće 2023. je bez snega. Politikantske zverke ipak zverski pokazaše trag.

Ne pričati o patriotizmu.

Vučićev trio fantastikus ne učestvuje u KiM odbrani ni na jedan način. Prodati deo Srbije je druga stvar: ona im je prva!

Prva stvar koju rade posle dupelizačine OVK saborcu, SAD ambasadoru u Beogradu ponosnom paraderu Kljistir Hiljaju. SSPrcavanje Srbije je za njihovo lično dobro, EU će da plati antiustavnu verbalno terorističku borbu. Pravosuđe nemamo, neće na otvorenu izdaju reagovati. Kvazičetnik prof. dr Šešelj bi zbog novog šiptaro-jajarskog botovanja mogao zajedno sa SSPrcatorima ponovo da… Suđenje bi bilo interesantno!

U svetu van politike ni za režirane rijalitije Di-Džej Žeksove se ne bi kvalifikovali SNSmorko SNStefanović, otac rijalitija (doveo ,,Veliki brat“ gadost u Srbiju) Đitler-Šitler i čobanesa Čobanu.

Nema mesta žaljenju političarke od čijeg razvoja u ozbiljnim godinama su građani Srbije mnogo više očekivali. Žalosno je, ali istinito sve bila je trivijalna politikantska šmira. Sad čak koristi prevarantsku treš foru vašarskog zbrzavanja ,,poslednji momenat“!?

Zaludne takve vaćarošKINjE rutinirano u širokom luku svi izbegavaju na šabačkom i rumskom vašaru. Zainteresovane ,,kupce“ možda nađe u Prdinom Pričinoviću: možda? Beda su joj i neinventivni scenaristi i režiseri. Dr menadžerskih nauka Megatrenda su?

Gledamo nesrećnicu kako se namešta, ljaksasto udvara objektivima kamera, slušamo novu novcatu…

Za razliku od ljubičastokeceljastog muškarastog sad ugledamo zaista lepo ženstveno lice. Pojava zrači šarmom negovane žene zrelih godina. Nestala je šišava afežejka u ludilu mladosti. Savršenstvo je pred nama. Savršena bi bila da nije šmira kako vetar dune.

Lepa – još srca cepa, ali iz politikantske fabrike obična androidKINjA: neuspeo model.

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare