“Šumadijski opanci pod miškom, nisu oprali Bajdenu more srpske krvi na rukama!”

“Šumadijski opanci pod miškom, nisu oprali Bajdenu more srpske krvi na rukama!”

Budaletina Bajden u sistemu lukavih džank račundžija

Izbori u SADistanu su ponovo bili lukava nameštaljka lukavih svetskih račundžija: lukavih služitelja Lukavom. Izračunaše šta treba za novog tetreba na domaćem terenu i postaviše ,,politički“ podesnu kreaturu Džozefa Bajdena.

"Šumadijski opanci pod miškom, nisu oprali Bajdenu more srpske krvi na rukama!"
Piše: Danko B. Marin

Baja Džo nije nama nepoznat. Odavno znamo da nije baja – neko ko je za poštovano slušanje mudrih reči. Da je antisrpski mizerni plaćenik znamo po dokumentovanim izjavama tog poBEDNIKA! Sin je irskog doseljenika, mora li se reći alkoholičara ako se o Ircu radi? Džou Bajdenu za nesređeno, nesrećno detinjstvo kod oca višestrukog bankrotaša krivi su bili Srbi i ne samo oni, mi…

Uspešan u SADistanskoj lažnoj demokratiji u stvari patokratiji bar je nesputano pokazao nama, Srbima svoju psihopatsku stranu.

Imperije na duge staze planiraju politiku, neguju kadrove za nju. U tom svetlu treba posmatrati ,,relaksirajuću“ posetu Srbiji 2016. Otišao je Džo noseći šumadijske opanke pod miškom ali opanci mu nisu oprali more srpske krvi na rukama!

Navikavanje javnosti Sjedinjenih Država na ,,plavi čuperak“ počelo je humorom u Simpsonovima. Niko nije bio prorok. Radilo se o preciznoj jenkijevskoj računici za Donalda Trampa.

Printscreen

Finale izbora za predsednikovanje bio je dvoboj dva plava čuperka. Tramp ili HiTleri Klinton smo pratili iz žablje perspektive u Srbiji zbog suza na skupom sakou. Bilmez Bil je tešio teško rasplakanog pokajnika Aleksandra Vučića što donese kofer para za HiTleri.

Smeh iz serijala Simpsonovi tad je preseo. Mnogi se nevoljno u grču čudiše. Iskusni su znali da je davno sve rešeno u Bohemian Grove tokom zezalica bogataša. ,,Naša snaša“ HiTleri u domaćim medijima je cenzurisano prikazivana. Mi ,,izdajnici Srbije“ što zbog objektivnog novinarčenja kul (ne kulovski!) pratismo američke medije gledali smo razne slike Klintonuše tokom izborne kampanje. Ameri su najviše voleli kandidatkinju za predsednikinju da slikaju kad joj pelen pelene popuste i jave se smeđe fleke na skupoj garderobi. Jenkiji odradiše Trampu (izvučenom iz trapa Bohemijanskog šumarka) veselu izbornu pobedu ali problem je ,,stvoren“ starom oštrom deobom Amerikanaca. Šta dalje?

Yankee Doodle je ujahao u Belu kuću, takav – kakav je uspeva da smanji nezaposlenost. SADistan hvata predah od nepotrebnih sadističkih ratova, jedino potrebnih intervencionističkim globalnim vampirima. E, tu dolazi Džozef Bajden na spisak za narednog cara predsednika dvopartijske ,,demokratije“!

Neoprostivo je bilo smanjenje nezaposlenosti Afroamerikanaca na znatno niže procente nego kod mitski uspešnog Ronalda Regana, frka batice. Novog rata nigde na vidiku. Jenki sistem račundžijski podiže mapetovski lik poznat kao Sam Eagle. Moralistu od čijeg ,,realnog“ porodičnog života se diže kosa na glavi.

Baja Džo i Hensonova lutka su tu veoma slični. Bajden je u stvarnom životu i pravi Mr. Bad Luck što sad ne smeta sujevernim SADistancima. Jenkiji imaju odrađenu ,,matematiku“ za sve varijante predsedničenja i predsednika. Ne zbog dokoličarske dangube, nego zbog izvlačenja koristi za širu ili užu, oligarhijsku zajednicu.

Printscreen, Pixabay

Uticaj razvrata prema ženama predsednika SAD i rast privrede je računski istraživao Stiven Milman. Istoričar je brojkama sve pokazao kao i stavove biračkog tela. Tempo rasta privrede predsednika čednovića, čednih čuvara mićana samo za svoje bračne žene je 2,17. Raspusni drešigaćići imaju rast 7,34. Amoralnim predsednicima Amerikanci više veruju. Rejting moralnih je 37,7 odsto kod svetskih uterivača morala, prava, pravde, demokratije ljudskog lika. Znali smo to i bez računice…

,,Operation Paperclip“ ne dovodi samo naučnike za svemirski program posle Drugog svetskog rata. Tajno stižu i dokazani poznati razni ratni zločinci poput Rajnharda Gelena istrebljivača Jevreja i Slovena. On postaje bitan čovek CIA, NATO i BND gde uključuje naciste zbog hladnoratovskih operacija. Igra je rušenje izolacionističkog trampizma, obično lako razgibavanje pre doručka, vežba poslušnosti obaveštajnih poslušnika.

Vašarskom prevarom su svojevremeno rešili svetsku hladnoratovsku opasnost.

,,Rat zvezda“ sovjetskim generalima, dedušinama usahlih mozgova plasira Regan: ozbiljan bolesnik od Alchajmerove bolesti! ,,Rat zvezda“ nije postojao u stvarnosti ni na papirima ali ta jeftina vašarska laža ruši Varšavski pakt i rastura Sovjetski Savez.

Zbog Bajdena razvija se hladnoratovska manihejska oštra podela dobra i zla. Lik iz Simpsonovih za SAD, sad je vrhunsko moskovsko zlo iz Kremlja servirano ugroženim naivnim Amerikancima.

Mr. Bad Luck’s stream – struji, kreće da zlosrećnog Bajdena za svoju sreću napravi predsednikom Sjedinjenih Američkih Država.

Od početka Trampovog mandata koristi se hladnoratovski zaplet u kom će Bajden biti rasplet: Donald Tramp prevaren i ,,raspet“!

Pročitajte još  Optužnica protiv Trampa kao osnov za Bajdenov opoziv

,,Moskovsko zlo“ Tramp se koprca, misli da mu je siguran drugi mandat. Pušta se razarajuće implodirajuća laž da je Donald Tramp postavljen od ruskih para za glavara. Spinuje se glupost za moronizovane mase. Plavi čuperak je čist obaveštajni projekat svemoćnog obaveštajnog KGB čarobnjaka Putina. Bivši KGB agišić stvorio im predsednika u Beloj štali, ovajJjj u Beloj kući.

"Šumadijski opanci pod miškom, nisu oprali Bajdenu more srpske krvi na rukama!"
Foto: Printscreen YouTube/ DW

Spinovanje ne prestaje ni posle Trampovog ,,poraza“ na izborima. Mehanizam je uhodan, koristi se i stara dehumanizacija neprijatelja, ovog puta objekat dehumanizacije nije u Krmlju, nisu ni Srbi: Tramp je taj.

Sve je dozvoljeno u tom gebelsiranju. Impičment Donaldu Trampu komično preti i kad napušta Belu kuću!? Pucaju nemilosrdni metak milosrđa, metak nemilosrdnih predatorskih cinika iz državnih struktura. Moraju mu se za istorijsko pamćenje popišati na politički grob. Ma, zabiti kolac u srce da se ne povampiri.

Mreža obaveštajaca davno je postavljena, premrežila američko tlo. Za vreme Trampovog predsednikovanja javila se neka baba koja tvrdi da ju je nekada silovao Tramp u kabini luksuzne robne kuće. Obezbeđenje skupe mondenske kuće nemo, kamere se ne ,,sećaju“, ne seća se ni babac detalja, čak ni godine ali tvrdi da je silovana. Feministička udruženja vrište, protestuju i ulaze u antitrampističku kampanju mnogo pre predsedničkih izbora.

Rak američkog društva je neskriveni rasizam. Rasizam belih prema Afroamerikancima ima dva smera – nije jednosmerna ulica. Iracionalne rasne tenzije su takođe polje dejstva izbora pre izbora. Izbor akcije pada na (za američke prilike benigno) ubistvo afroameričkog narkomana i kriminalca. Nastradao je tokom policijske akcije kad je pokušao falsifikovane dolare da stavi u promet. Psihopata, džanki od lukavih propagandnih džank računovođa proglašen je za najnežnijeg čoveka, oca na svetu. Džordž Flojd gangster, zlikovac što je pre držao uperen revolver trudnoj ženi u stomak (i nerođenu bebu!) tokom pljačke sumnjivom empatijom izazvao je američki i globalni bol 2020.

,,Yankee“ je Amerikanac, a znači i vešt, lukav račundžijski.

I zaista je jenkijevski sve odrađeno, jer bakutanac dobija popularnost, Demokratska partija feminističku bezrezervnu podršku koja se preliva i u strogo kontrolisane ,,antirasističke“ pobune diljem SADistana zbog umrlog gangstera. Uz ,,antirasistička“ divljanja (često pretvorena u pljačke prodavnica), trampizam urušava i virusizacija-kovidizacija. Kruna ,,izborne“ pobede su sumnjivi glasovi na predsedničkim izborima i stiže predsednička Bajdenova inaguracija u 2021.godini. Ona ima cinični moto ,,Together United“ – teško podeljeni Amerikanci u lošesrećiću Bajdenu ,,Zajedno ujedinjeni“ će biti?

Intervencionista ,,pobeđuje“ tradicionalnog izolacionistu, treba mu masa poslušnih zombija, ne krije se cilj. Njim su opravdana prevarna sredstva predizborne bitke, dovođenje Sjedinjenih Država na ivicu građanskog rata, ekonomski kolaps,…

Izgleda i da je sprana krv prolivena tokom ,,spontanih“ pobuna, šta drugo da traži psihopata željan vlasti, krvavih intervencija i mrzitelj Boga na rimokatolički način?

Mit je da SAD svoj moto DON’T GET INVOLVED krše tek u Prvom svetskom ratu. Krajem osamnaestog veka počinju da se mešaju u trgovinu Mediteranom i to neslavno. Amerikanci plaćaju reket nekom gusaru iz Tripolitanije, današnja Libija. Mlada država je stvorena zbog oslobođenja od poreza parazitskog Londona i zbog trgovačkih prava građana. Početkom 19. veka Amerikanci šalju ratni brod ,,Filadelfija“ da srede tog nagorđenog tripolitanskog gusara ali sledi novi fijasko! Brod i posada se nasukaše kod Tripolija…

Porazi se dešavaju na raznim mestima što ne osujećuje račundžije da obave najunosniju trgovinu u istoriji trgovanja. Vešto koriste međunarodnu situaciju.

,,Napoleon nije mogao da se nada da će Lujzijanu uspeti da odbrani od Britanaca. Zato je odlučio da je proda dok je još mogao, verujući da će za Francusku biti korisno da Sjedinjene Države ojačaju i postanu potencijalni suparnik Velike Britanije. Monro je brzo pristao da kupi celu Lujzijanu za oko 15,000.000 dolara. Ovo je uključivalo ne samo današnju državu Lujzijanu, nego jednu ogromnu teritoriju koja se protezala na sever sve do Kanade i na zapad do Stenovitih planina, što je činilo jedno područje od preko 1,000.000 kvadratnih milja“- Henri Bemford Parks ,,Istorija SAD“, str.177. Deo poslovanja kasnije postaje Monroova doktrina dugog štapa za Latinsku Ameriku i pretnja Evropljanima ratom. Meksiko…

Eto nas, evo nas kod intervencioniste Džozefa Bajdena!

Printscreen/ YouTube

Imao je poremećeno detinjstvo. Usled negativnog dejstva tate alkoholičara i bankrotaša u mnogočlanoj prodici mali Džo je stekao mucavost. Gadan kapital za početak života budućeg politikanta.

Porodica se usled novčanih problema seli iz Pensilvanije severnije. Useljavaju se u Delaver gde se Džo probija, bori protiv mucanja, školuje i shvata da mu je politika vid mentalne higijene. Kasnije irski štreberčić u politikanciji vidi sredstvo dominacije, kompenzaciju za defekte detinjstva. Vijetnamski rat? Ne ide tamo gorljivi intervencionista, to je za druge američke rodoljube. Džo je savršeni kabinetski psihopata. Završava on pravo, rano se ženi koleginicom – traži se ondašnja politička podobnost, oženjeni brže napreduju kroz porodičnu Ameriku. Lukav je mali štreberski psihopata!

Pročitajte još  Pored svih mogućnosti koje pruža politika, zaista je patetično baviti se kriminalom.

Đavolji ugovor dosta pruža ali Lukavog niko prevario nije kad dođe po svoju glavnicu ili po najbolniji deo svog ugovordžije, po nevine.

Starmali politikant Mr. Bad Luck pre vremena postaje starac. Član Senata SAD je pre napunjene tridesete godine.

Senat dobija ime po latinskoj reči senex, senis, (comp. senior) – star. Pravna enciklopedija piše ,,SENAT– etimološki i istorijski: skupština staraca; reč potiče od senex ili senior“.

Baš kad je nafurano irsko štreberče trebalo da slavi jer je senator Senata SAD (uz malo čekanja da napuni tridesetu godinu) postaje udovac, ostaje bez ćerke, a dva sina su u mukama usled povreda u saobraćajnon nesreći!

,,Bilo mu je tek 29 godina kada je odlučio da se suprotstavi republikancu Džemsu Kejlebu Bogsu, koji je 12 godina bio senator iz Delavera. Bajden je dobio uprkos malom izbornom budžetu. Nekoliko sedmica kasnije dogodila se tragedija koja ga je promenila. Njegova supruga Nejla i njegova 11 godišnja (,,Dojče vele“- njihova greška, detence od toliko meseci je u pitanju!) kćerka Naomi poginule su u automobilskoj nesreći, a sinovi Bo i Hanter su bili teško povređeni“- ,,Dojče vele“ tekst dalje spinuje.

Žalosno spinovanje ,,DW“ zbog na brzaka političke korektnosti neću komentarisati, a možda i namerno pogrešiše u pogrešnom navođenju mesta rođenja Džozefa Bajdena –nikom ne treba tu verovati.

Račundžijska reklama najjeftinijeg senatora Senata SAD mnogima se gadila ali mnogo više naivno nasedoše. Videlo se jasno da Džo vrši rasprodaju bola. Postala je globalna, mada najiskrenije sumnjam da su je sa suzama Vijetnamci pratili dok su ih SADistanci bombardovali i masovno trovali biohemiskim SADistanijama kompanije ,,Monsanto“.

Džozef sve koristi za političarenje.

Bajden iz čiste koristi kasnije ulazi u novi brak i isplatilo mu se!

Oženio se lekarkom, ona ga zatim stručno neguje posle dve operacije kancera mozga. Takav ljudski defekt se od početka senatorčenja bavi međunarodnom politikom Sjedinjenih Država!? Moždani kanceraš je non-stop važan agresivni intervencionista. Jeftinoća tu bitangu krasi što se vidi po tome ko je jeftinog Džoa platio devedesetih prošlog veka.

SFRJ je mrzeo, bio u njoj. Posle se lešinarčina ustremila na Srbe za male pare.

Zalivske ratove je uporno gurao i progurao. Nije mu bilo bitno što su republikanci imali vlast. O-Kej mu je bio bivši direktor CIA tata Buš, posle i sinčić Buš. Šiškavi neinterventni DON’T GET INVOLVED Tramp spomenu nešto u predsedničkoj kampanji…

,,Kada je moj sin volontirao da ide na Kosovo tokom rata kao civilni pomoćnik američkog tužioca, on nije bio kreten. Kad se kao volonter priključio američkoj vojsci, kao dežavni tužilac godinu dana u Iraku, gde je dobio Bronzanu zvezdu i druga odličja, on nije bio kreten“- etički kreten je tata.

Autor Danko B. Marin tokom zvanične posete predsedniku SAD Džoletu Bakiju

Bajdenov interventni sin Bo umire od tumora mozga. Uz genetsku predispoziciju na smrt dodatno dejstvuje boravak na Kosovu i Metohiji. Tamo je bilo zločinačko kupanje američkim uranijumom, znao je tata ali tata je kancelarijski psihopata! Mr. Bad Luck pravi je Hron (Kron, Kronos) žderač svoje dece.

Drugog sina interventno meša u ukrajinsko poslovanje, sve izlazi na površinu. Psihopati Džou su krivi ukrajinski političari, Tramp, a ovih dana vidimo da je najkrivlji Putin.

Hanter Bajden preživljava aferu uz pomoć cenzure američkih medija. Tvrd je on, preživeo je i tešku narkomansku zavisnost.

Jenkiji odračunaše da slobodarsko snishođenje može štetno delovati na Bajdenovu kampanju, te malo ,,istočne despotije“ primeniše u najdemkratskijoj demokratiji na svetu.

Lošesrećić Džo mesec i po posle useljenja u Belu kuću nikako nije bio sposoban za pres konferenciju. Sistem zna njegove kvalitete. Hitno je prekinut javni kontakt sa Nensi Pelosi. Ponovio se gaf svojstven Ronaldu Reganu iz pojačane faze Alchajmerove bolesti. No, zaprdevati se mora, koga to Amerikanci visprenog izabraše: ginjol lutku?

Odžvakan zli, stari hladnoratovski manihejski manir vadi stvar. Matora luda je ludo zborila, paranoično putem Ej-Bi-Si preti Bajden predsedniku Rusije Putinu za mešanje u izbore u SAD 2020. Putin bolesniku želi dobro zdravlje uz kraće predavanje o američkoj administraciji. Pun pogodak!

Pročitajte još  Dačić: Koliko puta treba da dođe Putin da bi došao Tramp?
Pixabay

Bivši KGB oficir zna ko će se baviti poslom predsednika Sjedinjenih Država. Izlapeli matori kabinetski pacov će grickati sir, biti na aparatima za održavanje (bednog) života.

,,Rat zvezda“ prevara Ronalda Regana neće uspeti. Tada su Moskvom upravljali izlapetisi gori od Regana i Bajdena, a sovjetska administracija bila odabrana višedecenijskom negativnom selekcijom.

Srpska muka, sadašnja naša ekipa je ‘spram noža i viljuška. Bog mili da nam je u pomoći kad nemamo karijerne diplomate i institucije dostojne velikih problema Srbije. Možda će nas osnažena multipolarnost sveta održati – jak je ovde severni vetar, dalekoistočni,… Tornado američki, ni njega ne bih ovde eliminisao. Zna gadno da zavrne. Razmontirao je preko Montija iz Budimpešte Miloševićev režim, navrnuo uvrnute DOSmanijake, zavrnuo na SNS i postavio Vučića. Čarobnjaka iz TV Oza da li će raskrinkati neka Doroti, videćemo.

Račundžijska dosetka Bajden nije bio ,,iks“ nepoznata u izbornoj jednačini. Ne postoji ni konstantni pravolinijski uspon, vidi se pad Sjedinjenih Država. Dokaz su i predsednici – mera su dekadencije.

Bajden pada i kad se penje u avion. Svetski intervencionista ,,padavičar“ dignutog nosa zaista patetično deluje u svemu.

Uz pretnje Putinu obećao je neke istine vezane za svemir.

Potrudiće se da i tamo Sjedinjene Države vojno intervenišu? Nedemokratski demokratski psihopata će vanzemaljcima uvesti demokratiju kao na Kosovu i Metohiji? Hoće li ksceraš i vanzemaljske civilizacije pelcovati politički podobnim antikovidaškim vakcinama, staviti im GMOvna Monsanta u tnjir? Nateraće ih Džo na dolarizaciju, uterati u dugove i kamate zaduživanjem kod MMF i Svetske banke, te primorati na saniranje američke inflacije koju Globalistan sanira od Vijetnamskog rata – putuj Ameriko! Neka te Miško Bajdeniško vozi, voza svim prevoznim sredstvima. Samo dalje račundžije ,,ono“ dugmence od ludog Miška, ono koje pokreće nuklearni rat. Verovatno je i to sređeno kupovinom igračke iz Kine za 1$, znaju bez računara i filistarskih statistika džank račundžije kome nuklearno koferče daju.

Jenkijevska politička matematika ima ekspertski šapat, tih je ali prodoran. Bajden je ,,izabran“ da bi bio zamenjen. Džank prevara na drugi korak je u pitanju i odgovoru.

Amerika je teško razjedinjena, zli Džo treba da bude čovek pomirenja njihove levice i desnice, no on je tu taktička igra.

,,Socijalista“ Sanders drugar Bajdenov nije neki adut.

Džoov poremećeni drugar agresivni republikanac Mekejn pod zemljom je.

Potpredsednica Kamala Haris biće faktor lažne stabilnosti amerske debilnosti. Obrisaće dve, tri usiljene suzice na pogrebu za kamere, ah, oh, uh šmrc-šmrc, a Sjedinjene Države sjediniće se u bolu. Sleepy Joe i kad mu telo ode na spavanje do vaskrsa za sud grešnima, biće ujedinitelj. Ameri (desni) koji ga zovu Creepy Joe će da ,,legnu na rudu“ – hoće ali meseca limburga dir-dir daja! A brojni anarhisti će za vođu svoje anarhije tad imati mrtvog predsednika SAD katolika?

Strateška predsednica Kamala će se baviti strateškim problemima. Kimerika izaziva jenkijevsku jezu, ne Rusija. Rasni rasistički kompleksaši čak iz političke retorte izvukoše odgovarajuće afro-azijsko poreklo buduće predsednice Kamale Haris. Ne brinimo za Kinu… Ne brinimo ni zbog Bajdenove sulude retorike, riknutog staračkog izlapelog mozga rike. Jenki sistem radi svoj posao iza leđa interventnog ,,visprenog predsednika“ – sahranjen je, uspavan Sleepy Joe pre izbora na tu funkciju.

Istinska politika za Made in USA brige se proizvodi na drugom mestu. Problemi idu od okrutnog zakonu neuhvatljivog vojno-industrijskog sektora, obaveštajnih službi, bankstera (bankarskih gangstera), korporativnih psihopata, tehnokrata koji korisnike tehnologije pretvaraju u sirovine za obradu,…

Danko B. Marin

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare