Ukazanja srpsko-ruskih svetitelja: Za dobro Srbije i srpskoga naroda u cjelini, Vučić treba da ode s vlasti.

Izvor:
Politički.rs, Foto: Ilustracija

NOVA UKAZANjA NAŠIH SRPSKO – RUSKIH SVETITELjA

Sveti Sava, Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac Milostivi, Sveti Petar Cetinjski i Sveta Matrona (Matronuška) Moskovska Svemoćna, slava Im i milost,ukazalisu mojoj supruzi Dragici sledeće:

– Ruska vojna operacija u Ukrajini mora trajati sve do bezuslovne i potpune kapitulacije ukrajinskih natovskih terorističkih vlasti. Sve drugo značilo bi poraz Rusije sa nesagledivim negativnim posledicama.

– Bez kontrole Balkanskog poluostrva, prije svega preko Srbije, Rusija ne može biti Imperija. Ovo ne samo iz geopolitičkih, odnosno geostrateških razloga, već zato što su Balkan i susjedno Podunavlje „rodno mjesto“ i ruskog naroda. Prva slavenoserbska civilizacija je nastala na tom prostoru, i odatle su se Sloveni – Srbi selili i na istok, na područje današnje evropske Rusije. Balkan i Podunavlje su prostor („mjesto moći“) koje zrači snažnom pozitivnom, blagodatnom energijom (ali, samo za Oboženi i složni) srpski i ruski narod, ali i „nebeska kapija“ ili „duhovni prozor“ kroz koji se, ti narodi, moralno (u dobru) i tehničko – tehnološki Bogousmjeravaju – putovode kroz vrijeme.

– Vodeći zapadni monstrumi planiraju nove terorističke akte u samoj Rusiji, kao i ubistva, šikaniranja i nezakonita maltretiranja ruskih državljana u inostranstvu. Zato je neophodno da ruske vlasti alarmantno upozore svoje državljane i pozovu ih da se vrate u zemlju.

-Tragični događaji, na Vračaru i u Mladenovcu, posledica su, neposrednog i posrednog, dugovremenog, mentalnog programiranja („ritualnog zombiranja“) američke CIA-e, britanske MI6 i drugih zapadnih tajnih službi, usmjerenog protiv pripadnika srpskog i ruskog naroda koje smatraju svojim neprijateljima. Zato je neophodno „čišćenje“ srpskog društva od negativnog uticaja zapadnih „vrijednosti“, jer postoji velika opasnost da se masovna ubistva u Srbiji ponove. Radi sprečavanja ovakvih nemilih događaja i moralnog zdravlja građana, a prije svega maloljetnih lica, moraju se zabraniti svi rijalitiji – „Farme“, te filmovi, TV serije, video – igrice i sadržaji na društvenim mrežama koji sadrže brutalne scene nasilja, kao i pornografske scene. Takođe, mora se zabraniti „proslavljanje“ tzv. Noći vještica, Dana tobožnjeg svetog Valentina i drugih satanističkih praznika, kao i upražnjavanje satanističkih rituala. Neophodna je i zabrana propagiranja LGBT ideologije, kao i zabrana sorošoidnih i njima sličnih „nevladinih“ organizacija. Pored toga, mora se maksimalno ograničiti javna TV promocija turbo folk muzike i drugih vrsta šunda i kiča. Sistem obrazovanja (posebno školski udžbenici) i kolektivni sistem vrijednosti(kulturni obrazac) moraju se iz korijena promijeniti. Neodložno je i raskrinkati i procesuirati Vučićevu državnu kriminalnu hobotnicu i društvu (državi) vratiti ogromnu opljačkanu imovinu.

Pročitajte još  Rukovodstvo Dveri u Leskovcu podnelo ostavke zbog Boškovih poteza i ispijanja vina sa Vučićem

-Za dobro Srbije i srpskoga naroda u cjelini, Aleksandar Vučić treba da ode s vlasti. On je zapadna antisrpska i antiruska marioneta, odnosno nacionalno destruktivna osoba. Njegova energija ne satreperava (nije skladna) sa kolektivnom energijom (kolektivnim duhom) srpskoga naroda. I cjelokupna njegova dosadašnja državničko – politička aktivnost bila je pogubna po Srbiju i naš stradalnički narod.

-Postoji velika opasnost da se masovno ubistvo dogodi i u Crnoj Gori.

Milan Gajović, Foto. Printscreen YouTube/IN4S

Milan Gajović, Podgorica, 9 maj 2023.godine

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare