Vasiljević: Lažni predsednik Vučić će biti zapamćen kao stečajni upravnik svoje zemlje

Izvor:

Stati na kraj mafijaškoj hobotnici

Nekoliko dana unazad, svedoci smo eskalacije medijskog terora i napada na zdrav razum svih građana Srbije, bez obzira na status, obrazovanje, etničku, versku ili političku pripadnost. Taj napad vrši ova vlast preko svih medijskih kanala koje je zauzela i okupirala, pokušavajući da lobotomira narod i sakrije neke očigledne istine, koje se više ne mogu sakriti.

Piše Srboslav Vasiljević

Pokret Oslobođenje istrajno i od osnivanja javnosti prezentuje posledice pogubnog delovanja ove vlasti. Spinovanje koje poslednjih dana vrši kriminalni i izdajnički režim logičan je nastavak modela vlasti Srpske napredne stranke, mada ona nije „srpska“, jer Srbiji samo siše krv i uništava je, već bi bilo logičnije i istini približnije nazivati je Okupatorska napredna stranka.

Na čelu ove mafijaške hobotnice je aktuelni i lažni predsednik Vučić. Lažni, jer nikada nije pobedio na slobodnim i poštenim izborima. Poslednji slobodni demokratski izbori u Srbiji su održani 2012. godine, i tada je Tomislav Nikolić pobedio. Nakon toga, Vučić nizom spletaka, ucena i autokratskih poteza ukida slobodu izbora u Srbiji i pobeđuje na nameštenim takmičenjima, koja više ni formalno ne ispunjavaju uslove da se nazovu izborima.

Katastrofalno je što zemlju vodi Vučić, čovek koji ništa korisno i kreativno nikada nije radio i koji je ceo život izdržavano lice koje živi na račun srpskog naroda. Ovo izdržavano lice je počelo od karata za prevoz, preko sendviča, do uzimanja stanova i korišćenja budžetskih privilegija, do današnjeg milijardera koji se baškari u svom Jajinačkom vinskom podrumu.

Ovaj neradnik i izdajnik se kolonijalnim upravnicima preporučio još davne 2004. godine, kada je vodio Anketni odbor Narodne skupštine koji se bavio energetskom mafijom, pokazavši tada jasno svoje talente, namere i političku prevrtljivost – ali i ambiciju da u budućnosti postane stečajni upravnik Srbije. Zapad je to preuzeo i za samo nekoliko godina lansirao ga od Šešeljevog potrčka u političku orbitu.

Od tada on sprovodi zapadne zahteve, a zauzvrat mu žmure na sve: nedemokratiju, neslobodu, zatvaranja medija, pljačku, kriminal, korupciju.

Srbija se danas pretvorila u mafijaški rijaliti, kojim gospodari mafijaška hobotnica na čelu sa Vučićem, vođom Jajinačkog kriminalnog klana. Gnusni snimci ubistava koje ovih dana gledamo na televizijama sa nacionalnom frekvencijom namerno su plasirani da bi se javnost šokirala i da bi se pokušale sakriti veze vrha SNS i kriminalnog podzemlja.

Vučić se odriče Belivuka, svog kriminalnog čeda, ne bi li prikrio svoje saučešće u klanici u kojoj je više desetina mladića pogubljeno i koja je sa pravom uznemirila javnost. Svaki građanin mora da zna da je ovaj lažni predsednik Srbije glavni inspirator, tvorac i organizator Belivukovog klana – i ne samo njegovog, već i ostatka kriminalnog podzemlja.

Čak i da poverujemo da Vučić i Belivuk nikada nisu bili u kontaktu (mada je Vučić isto pričao za Milana Radoičića, pa su isplivale slike na kojima razgovaraju), nemoguće je da uz sve službe koje prate kriminal i koje su očigledno nadzirale i Belivukov klan, vrh SNS i vrh vlade nije znao šta se dešava – da je na sceni serijsko i masovno ubistvo. I pored toga, niko nije sprečio ove gnusne zločine.

I zbog toga se oni sada „peru“ pred građanima, da se neko slučajno ne zapita nije li njihovo nečinjenje i dopuštanje da se ovo desi dovelo do tragedije. A da ne pominjemo dublju odgovornost i dublje veze sa klanovima, da se zadržimo samo na ovoj tački nesprečavanja zločina. A dublje veze očigledno postoje.

Dok gledamo mafijaška ubistva na televiziji, stotine miliona evra se peru preko državnog Telekoma i televizijskih prava za fudbal. Time se samo pogoršava nenormalan javni dug koji je Vučić za 9 godina uduplao i uvukao Srbiju u najveće dužničko ropstvo u istoriji, što će tek doći na naplatu, a lažni predsednik će tada biti zapamćen i kao stečajni upravnik svoje zemlje. Za to vreme, dok se milioni sipaju Telekomu, stranim firmama u subvencije, i sumnjivim firmama koje drži rodbina istaknutih naprednjaka, država ne uplaćuje obećani novac za bolesnu decu.

Printscreen YouTube/ Pokret Oslobodjenje

Podsećam na parolu pokreta Oslobođenje: „ustanak ili nestanak“! Ne mislimo na ustanak u epskom smislu, već na građansku neposlušnost i odbijanje učešća u svim medijskim i javnim predstavama koje ova vlast formira: bili to izbori ili lažne emisije u kojima će se opoziciji dati 5 minuta na RTS-u i to onda proglasiti velikom pobedom demokratije. Opozicija se, u svojoj jalovosti, zavarava misleći da je to način da smene mafiju. Mafija se ne pobeđuje na izborima, niti u njihovim medijima.

Ustanak je želja da promenimo našu otadžbinu nabolje. Cilj ustanka je da lažni predsednik Vučić i njegova kamarila podnesu ostavke ili budu smenjeni, a zatim da odgovaraju za sva zlodela: kriminal, korupciju, izdaju Kosova i Metohije, zločine, pretvaranje Srbije u autokratiju. Cilj je da ponovo vratimo slobodu u Srbiju.

Cilj je i da sprečimo nestanak. U ekonomskom, političkom, nacionalnom smislu. Sve to Vučić ugrožava, pretvarajući nas u koloniju koja će se po nalogu odreći svoje duše, istorije, teritorije i ljudi, a zauzvrat će on i njegova kamarila dobiti zeleno svetlo da pljačkaju svoju zemlju. Neće moći!

Srbija je i naša zemlja, nasledili smo je od predaka i moramo je predati potomcima u boljem stanju nego što smo je zatekli. Zbog toga im moramo stati na kraj! U toj borbi bićemo sve jači i istrajniji. Izdajnik Vučić se, kao i svaka kukavica, plaši hrabrih i nepokolebljivih ljudi.

Do oslobođenja! Ustanak ili nestanak!

Srboslav Vasiljević je privrednik i predsednik Saveta za ekonomiju Pokreta Oslobođenje

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar