Visoki kriminal na niskom pranju

Izvor:
Politički.rs, Foto: Pixabay, Printscreen

Srbija nije bila u stanju da obradi i procesuira sav kriminal i zločine klana Milošević-Marković. U kaubojskom stilu, Milošević je razmenjen za novčanu nagradu, a Srbija i srpski narod prikucani su na međunarodni stub srama. Potom je isti šablon primenjen na Karadžića i Mladića. Propustili smo priliku da sami sudimo svom šljamu, rehabilitujemo pravosuđe i uspostavimo vladavinu prava.

Piše prof. Davor Kalajžić, Foto: Printscreen YouTube

Ni današnji policijsko-pravosudni aparatat nije ništa bolji, naprotiv. Nijedna sudska presuda nije donela pravdu i građane uverila u valjanost. Pojma nemamo šta se desilo gardistima, ko je naručio i ubio Đinđića, Ćuruviju i Cvijana, gde je Likana, da li je postojao i odakle je došao treći metak, ko je i zašto ubio pevačicu, kako i gde su ubijeni Šiptar i Kum, ko je vozio na naplatnoj rampi, da li je bilo pedofilskih i ostalih bunga orgija, ko naoružava migrante, šta je bilo u avionu, zašto je pao helikopter, gde su ćevapi, ko komanduje navijačima, šta se dešava sa tenderima i javnim nabavkama, ko je rušio Savamalu, zašto silikonke lome generalske džipove, da li vakcine ubijaju ili čuvaju, ko nas sve snima i prisluškuje, ko koga vrbuje, ko kome komanduje, kakve su diplome, koliko smo i kome dužni i zašto Ustavni sud donosi političke presude na štetu države i naroda.

Oni koji su Srbiju uveli u ratove, hiper inflaciju, ultra kriminal i sankcije, vratili su se da nas dovrše, a „brane“ nas francuska i ostale belosvetske službe i policije, jer naše su razvaljene. Radikali, socijalisti i julovci – to je ta banda koja je pljačkala i ubijala, opet pljačka i ubija, a povrh svega još i razara i uništava sve čega se dohvati. Dokle pogled seže – sve je devastirano.

Jajinački klan, Švabovo i satanističko oružje uništenja Srbije, stavio je šapu na naše živote.

Nije čudo da se „Jovanjica“ pere svim sredstvima, jer narko biznis u Srbiji cveta. Split je u bivšoj SFRJ važio za prestonicu droge, ali Beograd je danas postao epicentar Evrope. Nesretni Periš je apoteoza srpske drogirane stvarnosti, jer je sa drugovima pokazao da je ovde najjeftinije i najdostupnije. Novinari se nisu bavili umetničkim dostignućima Egzita, ali jesu količinom zaplenjene droge. Slično nas čeka u Septembru.

U istragama se ne zna ni ko pije, ni ko plaća. Isto je u sudnicama. Partijski kadar porazio je školstvo i struku. Mediji su odlepili, a narod ulazi u fazu šizofrenije. Žena kuva muža, druga čuva glavu u torbi, ćerka zakopava majku u avliji, sin ubija sve redom u kući, sevaju sekire, leti se sa solitera. Naslovnice su krcate lažima i ludilom, a nacionalne frekvencije promovišu razvrat, blud, kriminal, prostituciju, nenormalnost i perverziju, Sodomu i Gomoru.

Crkva se odriče istorije, narod se odriče crkve.

Aleksandar Vučić sve to gleda preko par tuceta svojih ekrana i trlja ruke. Gazde će biti zadovoljne. Svaki dodatni dan je dodatni milion, barem.

Pravo na samoodbranu je osnovno ljudsko i zakonsko pravo. Dok svaki građanin ove zemlje to ne bude shvatio, neće nam biti slobode. Ona se osvaja.

Prof. Davor Kalajžić

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare