Vučić i Druga Srbija iz Vučićevog svinjca, u zaveri koju svi prećutkuju

Vučić i Druga Srbija iz Vučićevog svinjca, u zaveri koju svi prećutkuju

Danko B. Marin: Druga Srbija iz Vučićevog orvelijanskog SNSvinjca

Bebi-bum generacija danas kozumira ,,You Tube” emisije o zaverama u neograničenim količinama.

Vučić i Druga Srbija iz Vučićevog svinjca, u zaveri koju svi prećutkuju
Piše: Danko B. Marin

Za razumeti je ta prenaglašena (pre)težnja. Neko ,,vo vremja ona“ da im je rekao da će mačak Tom i miš Džeri na kraju biti najbolji prijatelji(?) – Kisindžera im, taj defektaš bi bio ismejani teoretičar zavere. Bebibumeri su žrtve zavera i moraju da se leče. A još kad čuju da mreže uklanjaju postavke o zaverama? Batice, reklama je tu i juuUuuuuriš jutjuberski bez čekanja i razmišljanja kreće.

,,Druga Srbija“ da li je deo zavere protiv građana Srbije?

Poštovani prof. dr Slobodan Antonić fino piše o toj ekipi, bio je deo njih: idealni insajder!

Vučić i Druga Srbija iz Vučićevog svinjca, u zaveri koju svi prećutkuju
Slobodan Antonić, Printscreen

Naravno da je danas čestiti profesor njihov najljući protivnik. Njegovo ime prvo je na spisku, ispred SANU akademika Vasilija Krestića i Danila Baste, ispred svetskog maga režije Emira Kusturice,… Vratićemo se profi.

Za jasno stanje-sRanje najbolje je konsultovati jutjuberskog eksperta za zavere Dejana Lučića. Veoma je simpatično zavereništvo Mirjane Marković Milošević kad nam ga on obradi. Pominje nekog vešca što ga JULova crvena veštica dovede za spas napaćenih nas ali i ko je doveo finansijera drugosrbijanskih avetinja.

Cvrc, Soroša je dovela Slobina Mira sebi i svom mužu!

Tih ,,zavera“ se odlično sećam pošto se šprahfelerična džudža palanačka javno hvalila svojim mutavim ustima kako će dovesti Soroša. Dejan spinuje zbog medijske prisutnosti, osvetljava nam davno ,,čudo“ osvetljeno hvalisanjem JULinde Marković Milošević. Ipak zgodno je što nas neko vraća do mejnstimerskog, apsolutno hvalisavog infa. Nije bilo zavere ali.. Hvala Deks, godište sam koje ,,zavere“ Mirine pamti kad nisu bile zavere.

Pokondirena JULovska tikva je imitirala Josipa Broznog, htela mučenica da ima poštenu inteligenciju i kontrolisane ,,slobodnomisleće“ opozicione individue u manje grupe svrstane.

Građanski SFRJ rat izvršio je nacionalne homogenizacije, srpski korpus nije bio izuzetak tako da se besni drugosPijanski kadrovi pokazaše vrlo korisnim za stvaranje nacionalnog monolita kod Srba.

Mili naš, tvoj, moj dobri pandur Sloba i loš Soroševom lovom ulovljeni drugosrPijanski besni zli džandar su idealno funkcionisali. Problem je što posle petooktobarskog državnog udara odoše na istorijsko đubre. Žuti se fino podeliše na lažinacionalnog SrPendu, nacionalnog izolacionistu Koštunicu i čistu ,,građansku, neoliberalnu, levičarsku, globalističku“ žuticu.

Vučić i Druga Srbija iz Vučićevog svinjca, u zaveri koju svi prećutkuju
Foto: vreme.com

Za eru lažne tranzicije stigoše novi utrenirani potentniji panduri puni zaista urbanih prevarantskih nijansi.

Bednim stanjem u lokalu drugosrPstvujući više se vezaše za deviznog gazdu ali ,,na ljakse dosetku“ laprdala ostaju laprdala ma koliko se predstavljaše za čopor besnih divljih krmača i veprova.

Komično je bilo kod urbanih hohštaplera slušati Slobine autistične prostakuše Borku Smorku, Natašu, Stajku Zajku, Veksi (pre dva stoleća seksi) Vinjauković,…

Druga Srbija postaje trablmejker našeg divnog, novog, vrlog (ne)sveta DOSmanijaka.

SrPenda Koštunica bez problema liferuje Srbe u Hag na sud, čista DS žutica (bez jednog suvišnog ,,S“) divlja u deindustijalizaciji okupirane teritorije.

Zaista šta tu ima da traže na pare oblaporne šezdesetosmaške sulude maoističke peračkinje biografija?

Opranih usranih gaća od ekstremnog maoizma Sonja Liht se za razliku od njih maestralno uklopila i zaklopila za javnost one ,,izjave na parne ventile“ za koje je potreban tumač.

Vučić i Druga Srbija iz Vučićevog svinjca, u zaveri koju svi prećutkuju
Sonja liht i Boris Tadić, Foto: e-novine.com

Petama po dupetu se udarajući trči do maršalkinje vojnikinje tupavi Boris Tadić da se pohvali – postao je ministar vojske. Šule Tupson posle – isto zvanje, ista rabota, a Sonja Liht se bori da sve rezerve uglja Kosova i Metohije pripadnu skromnom humanisti Sorošu. Leš u raspadanju mora da ih ima – život je pred njim, možda u paklu ugalj Kosova i Metohije proda Đavolu za pakleni oganj?

Lihtača šlihtača se ušlihtavanjem podmerila ali ostatak drugosrPijanskih trablmejkersa može postati DOSmanski partibrejker, bilo je nekakvih sukoba oko ,,umetnosti“ i sličnih nepotrebnih gluparija.

Opasno ako se neka varnica prenese na nezadovoljne stanovnike, zaista opasno jer će za građanstvo svaka nova vlast biti mnogo bolja od međunarodno tetošene gomile politički poželjnih dembela!

Her Flik u ženskom izdanju Nataša Kandić dobija od ,,kadija te tuži, kadija ti sudi“ (pre ciroze nego žutice) sudstva nevinost za šamaranje starca iz Peći. Herkinja Flikinja predsednikinja Fonda za humanitarno pravo (Fondkinja za humanitarkinja pravkinja?) dolazi da provocira skup KiM nesrećnika, iritiraju Flikinju NATO gestapokinju ti biblijski tragični Srbi Kosova i Metohije. Onakinja humanitarka i njen humani muž (naravno bivši muž, ko zlikovkinju ružnikinju Flikinju može da trpi?) Lazar Stojanović javno su podržali NATO ,,humanitarno“ bombardovanje. Za njih (svakovrsne defektaše) je bombardovanje bilo istinski humanitarno!

,,NATO intervencija 1999. pocepala je i podelila ljude na nekolicinu koja je smatrala da je odluka o intervenciji (BOMBARDOVANJU?) pametna i da bi liberali i komunisti trebalo da je podrže, i na većinu koja je smatrala da je intervencija neosnovana, da je ona protiv Srba i Srbije i da Srbija ipak ima pravo na Kosovo. U prvoj grupi bih mogao da nabrojim samo nekoliko imena među kojima sam i ja, a to su Sonja Biserko, Bora Ćosić, moj brat Voja Stojanović, bio je pokojni Srđa Popović, Nataša Kandić“ – stavlja Lazar na istorijski spisak svoju bivšu ženu sa kojom je zajedno spiskavao milione na humnitarnu foru maznute.

U tekstu Nataša K. je bitna zbog Vučićeve tačke oslonca na putu ka vlasti i ,,zavere“ koju svi prećutkuju.

Možda i 3-4 zavere?

Herkinja Flikinja je imala tolerisane svinjarije ali ugrožavanjem nastajućeg SNSvinjizma je pretila mogućnost uništenja međunarodnog filigranskog rada na uništenju dve moćne partije. Demokratska stranka i Srpska radikalna stranka imaju veliku koncentraciju realne i potencijalne moći što je predstavljalo ozbiljnu pretnju našim udruženim okupatorima. Po ugledu na Orvelovu ,,Životinjsku farmu“ uspostavljen je žuti režim ali postoji mogućnost gubitka kontrole. Svinje jesu čovek na četiri noge ali prestane devolucija, proradi evolucija i…

Prostakuša gestapuša šuša Flikinja En-Ka je bila zakonski nedodirljiva, sramno oslobođena zbog šamaranja Nikole Popovića iz Peći ali sad predatorski izlazi iz večite senke budući lider! Generalni sekretar SRS Aleksandar Vučić nije uspevao zakonski da se obračuna sa Natašom Kandić do stvaranja nove situacije. Flikinja Kandićkinja zato osiona i dobra samo za izbegavanje ne shvata da situacija se menja. Šešeljev mali od palube postaje isto to ali drugom kapetanu političke plovidbe.

Naprednom plovidbom prividno kapetani komični Toma Ašov međunarodno instruisani razbijač SRS. Akcija!

U disciplinovanju drugosrPijanaca učestvuje Tomin mali od palube Vučić, ne bavi se time kapetan Toma Ašov.

Ponovo Vučić obećava tužbu KandićkEnji ali ovaj put ne kao Šešeljev radikal. Tužbu naprednjak Vučić pokreće i kreće proces.

Vučić i Druga Srbija iz Vučićevog svinjca, u zaveri koju svi prećutkuju
Printscreen/ Informer

Tužba pokrenuta zbog babodedocida četničkog vojvode iz komunističke Teritorijalne odbrane Tome Ašova Nikolića u Antinu o kom iz Beograda svedoči i tužaka KandićkEnja – se završava sudskom presudom!

Naslovom ,,Kandićeva da plati Nikoliću“ uvek mejnstrimerska beogradska ,,Politika“ 5. februara 2009. nas obaveštava da je Četvrti opštinski sud u Beogradu Natašu Kandić oglasio krivom zbog klevetanja Tomislava Nikolića. Predsednica Fonda za humanitarno pravo predsedniku Srpske napredne stranke osuđena je da plati 200.000 dinara zbog tvrdnji iznesenih 13. juna 2005. na B92 radiju da je…

Divljoj vepruši podrezaše očnjake!

Divlje veprine i krmačkinje uterao je sistem u SNS obor među čopor pitomih, uštrojenih Orvelovih i naših pomijara.

Dobitni dvojac Nikolić-Vučić što nije uspeo u režiji mutavog Šešelja uspeva ozbiljnije organizovan.

Posle je bilo lako, same idu drugosrPijanske njuškice na valov pun pomija. Maši repićem, odgrokći nekad nešto za medije zbog tečnog ili praškastog bonusa ko ima te potrebe i ne brini se obzirom da svi na svetu SNSvinjac bezobzirno hvale kao SNStabilokratiju.

Patetično su delovala profesorski pametna pisanija prof. dr Slobodana Antonića u nedeljniku ,,Pečat“ mucavca s mucom (tompus), lažnog crvenog iz Crvenke.

Vučić i Druga Srbija iz Vučićevog svinjca, u zaveri koju svi prećutkuju
Agencije

Profa odletač od drugosrPijanstva opalio tekst o Svetislavu Basari uletaču iz DSS u njegovo bivše jato.

,,Korisni idiot označava saradnika nekog totalitarnog pokreta, koji ne deli sasvim njegovu ideologiju, ali je korisno sredstvo u političkoj propagandi, posebno u napadima na političke neprijatelje“ – prvo ide opšte da bi kasnije bravurozno bilo nastavljeno pisanje o konkretnom: Svetislavu Basari.

U nastavku nastavka profa dobija nogu iz Vučelićevog ,,Pečata“ zbog nedovoljno Vučića i vučićizma u svakom udahu vazduha.

Vučić se slika sa Basarom za naslovnicu dugosrPijanskog oglasnika, nestaje bes dugosrPijanskih bojovnika i bojovkinja, svi postajemo jedna partija. SNSrPija postaje EU stabilokratija savetovana od svetskog monstruma Tonija Blera.

Vučić i Druga Srbija iz Vučićevog svinjca, u zaveri koju svi prećutkuju
Printscreen

Tom i Džeri u SNSrPiji nisu samo zaverenički prijatelji nego su u divnoj bračnoj vezi i dobiće maleno prasence porođajem bez bolova. Jedno?

Ma, iz Soroševe GMO laboratorije će stići mnogo, mnogo malih Dačića prasića!

,,Životinjska farma“ Orvelova i naša da ima neki problem saznajem ne od ,,You Tube“ teoretičara i insajderskih praktičara zavere. Da se nešto sprema lako saznajem po svinjskoj svuda vidljivoj cenzuri firera i firerkinja iz drugosrPijanskog džaka i budžaka, vidim i po mojoj ponovo zarađenoj etiketi politički nepoželjnog elementa.

Ja sam šifru za moju političku diskvalifikaciju aktivirao! Šifra se sastoji od dve reči: Amadeo Votkins.

Slaganju kockica mozaika doprinose i tekstovi raznih dojučerašnjih kolega.

Šta im bi, prodali dosledan dosadašnji opozicioni rad i dušu za SNSendvič?

Udarna pesnica dugosrPijanskog džihada ,,E-novine“ sa Lukovićevim botovima kada neinventivno mene napadaše, moju knjigu i konkretnu pesmu fino su me podržali.

Kasnije Petar Luković šef pljuvačkih E-novina završava u SNSvinjcu. Bar je krenuo u igru otvorenih karata, dolazi na TV Pink da pred Aleksandrom Vučićem brani Aleksandra Vučića od Nebojše Krstića malo kasnije najvernijeg bota Vučića i vučićizma.

Ovih dana ja sam u ,,dužničkom ropstvu“ prema kolegama. Napadaju ih za SNSendvičarstvo. Moj znak pitanja dobija rešenje, a uzvičnik na kraju rešenja lične zapitanosti stiče tačku ispod vertikalne crte.

Rešenje odakle duva vetar je stiglo u vidu pisma koje na prvom mestu potpisuje prof. dr Slobodan Antonić.

Druga Srbija je skrenula u ustašofiliju i odbranu hrvatskog ustaštva!

Izgleda da se moji garesi usraše da nas ustaše ne pokolju u Jasenovcu 2?

Ustaštvo već dominira Beogradom, poglavnikuje Odeljenjem za istoriju Filozofskog fakulteta u Beogradu: Jasenovac 2 će biti u Pančevačkom ritu?

Brane nas, protestuju pismom srpski intelektualci i potpisuju ga. Kreće citiranje pisma, neke potpisnike već sam naveo.

PISMO

Sa nevericom smo pročitali izjavu Dubravke Stojanović, redovne profesorke istorije na Odeljenju za istoriju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, objavljenu na portalu ,,Nova Es“ (26. 7. 2020.), o Blagoju Jovoviću, atentatoru na Antu Pavelića: ,,Davanje ulice tom čoveku znači da Beograd podržava uzimanje pravde u svoje ruke, da slavi krvnu osvetu ubice i nasilnike. (…) To je necivilizacijski sunovrat, to je slavljenje osvete, principa oko za oko i slanje poruke da je svako nasilje dozvoljeno“. Smisao ove izjave nije promenjen iskazom da je Pavelić počinio ,,monstruozne zločine“.

Vučić i Druga Srbija iz Vučićevog svinjca, u zaveri koju svi prećutkuju
Dubravka Stojanović i Nikola Samardžić, Printscreen/ N1

Nekoliko sedmica ranije (30. juna 2020.), Nikola Samardžić, još jedan redovni profesor na Odeljenju za istoriju, podržao je ustaški stav na društvenoj mreži Tviter u kome se posle niza primitivnih uvreda na račun srpskog naroda genocid počinjen u logoru smrti Jasenovac opravdavao tobožnjim srpskim zločinima i naziva ,,odgovorom na vladavinu“ Karađorđevića. (…)

Legalistička osećajnost Stojanovićeve prema Paveliću i Samardžićeva apologetika Jasenovca pojavljuju se u vremenu velike obnove ustaških ideja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori – kraj citiranja pisma.

Svetska veličina Emir Kusturica potpisuje pismo protesta, a jadnu pamet profesori našeg (srpskog) državnog fakulteta kada bi po svetu širili apologetikom Aušvica, osudom obaveštajnih službi zbog eliminacija nacista: da li bi ostali na državnom fakultetu da tu i takvu pamet prodaju za pare poreskih obveznika?

Svuda osim u Vučićevoj SNSmrtiji bi takva umobolnost bila proterana sa državnih obrazovnih jasli!

Glupi Avgust nam začinjava vreli avgust, prof. dr Đubravka dobija medijski prostor koji vešto koristi za đubretarsko vređanje, režanje tipa treš režimskih tabloida. Žuljka ide i preko AVNOJ granice…

,,Profesori i saradnici Studijskog programa za istoriju Filozofskog fakulteta u Nikšiću su stali u odbranu Dubravke Stojanović i Nikole Samardžića“ – naravno, njihov Nikšić i ,,država“ otpuštaju desetine profesora koji imaju prigovor savesti 1.septembra 2004.g. (dve godine pre referenduma o formiranju En-De-Đe, NDĐ – Neovisne Države Đukamontipajtonije 2006.g.).

Slučajno na dan početka Drugog svetskog rata savesni profesori dobijaju otkaze kao što milogorski nacisti ,,slučajno“ ove godine Dan pobede u Jutarnjem programu počinju pesmom ustaše Tompsona.

Prošlogodišnje vrelo političko leto Crna Gora je obeležila podsećanjem na ustaški pokolj u crkvi u Glini 1941. željom zaposlene u Ministarstvu spoljnih poslova Crne Gore.

Hram Hristovog vaskrsenja u Podgorici svojom željom spaja milogorska ustaškinja sa glinskom crkvom Presvete Bogorodice u kojoj je izvršen pokolj Srba Banije 1941.

,,Iskreno, zapalila bih taj Hram i sva goveda tamo“ – javno izjavljuje ustaškinja, Milova diplomatkinja Mirna Nikčević.

Iskusni su montenegrinski ,,profesori“ u odbrani ,,intelkta“ pomračenim umom, a i bolje je aktivirati se preko AVNOJ granice zbog pominjanja neomiljenog Mila u pitanjima i odgovorima na ubistvo od pre tri godine kada je ubijena novinarka (Dafne Karuana Galicija) na Malti. Nikako ne dirati balvan u svom montenegrinskom oku, sin ubijene novinarke pominje neomiljenog Mila svuda na svijet, sudski proces o ubistvu je pokrenut, ne šjekirat mutavog –šjekira će proradit’…

Milovo samovlašće još nesporno vlada AVNOJ teritorijom Đukamontipajtonije i bolje je mešati se bezmudo tamo daleko u SNSmrtiji.

Vlada EU, naravno nezvanična je Evropska komisija i ona traži istragu od Đukamontipajtonije, preduzimanje istražnih radnji oko korupcije koja dovodi do ubistva, bježite noge moje usrane profesorske sve petama tukuć’ po usranoj guzici junaštva izdajici! Po’itajte u SNSmrtiju da balavimo tamo daleko šta je moral, čestitost,…

Vučić uvozi probleme, potrebni su mu usled lične nesposobnosti. Tragično improvizatorska Vučićeva nedoraslost normalnim problemima je najveći njegov problem ali i problem Srbije kojom autokratski vlada ne poštujući zakone i Ustav Republike Srbije.

Ubrzo evo nama Dejana Lučića da jutjubuje zaveru o uvozu preko Njujorka mlađeg Soroša, kao da se ne sećamo da se Aleks i Aleks siti izrazgovaraše o vladavini prava i medijskim slobodama?

Druga Srbija u dužem periodu radi na očuvanju neustavno ,,privatizovane“ Srbije. Zašto prof. dr Dubravka Stojanović i prof. dr Nikola Samardžić ne dadoše otkaze zbog ,,prigovora savesti“ državi, državnim poslovima i državnim platama?

Druga Srbija se divno SNSvinjski sad aktivirala morbidnim dosetkama mobilišući bitan deo nacionalista da se usmere, baci, straći, obesmisli bitna nacionalna intelektualna energija u slepi kolosek i da Vučić dominira kao idealna tačka susreta, pomirenja Toma i Džerija, građanskog, levog i desnog dok Amadeo Votkins svim sredstvima tuče mladost Srbije u Beogradu, Novom Sadu,…

Najlepši deo mog života prošao je u suzavcu i sličnoj borbi. Prevaren Slobom, Vukom Draškovićem i DOSmanijacima imam ,,znanje“ koje pre 500 godina Brojgel komentaripe slikom. ,,Kradljivac gnezda“ je ilustracija poslovice: ,,Onaj ko zna gde je gnezdo – ima znanje, onaj ko ga ukrade – ima gnezdo!“

Vučić i Druga Srbija iz Vučićevog svinjca, u zaveri koju svi prećutkuju
Dankan u Brojgelovom remek-delu

Imati gnezdo znači imati jaja iz gnezda za omlet. Jaja najnoviji demonstranti imaju – njima gađaju politikante! Mladost Srbije ima i muda, jaja u smislu hrabrosti ali svi znamo da se mora proći Vučićevim putem kroz ambasade i kontakte sa obaveštajcima. Odande je Orvelov SNSvinjac ,,uređen“ i pod dirigentskom palicom ambasada je Neovisna Druga SrPija uskladila ,,milozvučno“ oborsko groktanje.

Ne možemo se smejati devoluciji tih jadnika, bolesni su i biće još bolesniji u svetlu zdrave, mlade Srbije koja se u borbi rađa.

Davno reče mudri Seneka: ,,Inhonesta victoria est suos vincere!“ –  Nečasna pobeda je pobediti svoje, drugosrPijanština nas decenijama sorošizmom nečasno pobeđuje.

Budimo na strani pesme koja se rađa kroz suzavac i batine Amadea – ne Mocarta: Votkinsa.

Budimo van Orvelovog SNSvinjca koji nema budućnost, budimo ljudi!

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare