Wo jue de e xin – Kinezi se trude da ih razumeju, a mi se trudimo da ne poludimo

Izvor:
Politički.rs

Wo jue de e xin

I ne samo meni. Muka je svoj Srbiji. U bloku 70 valjaju se od smeha. Količina diletantizma koji se prodaje za nauku i umetnost iz zone smehotresa prelazi u pogubnost. Gde god se okrenete sve sami naprednjački književnici i doktori.

Piše: Davor Kalajžić

A kad zagrebete, vidite kiosk i ostale diplome sa šumadijskih livada i vojvođanskih oranica, prelivene beogradskim kockama. Nemušti se podizanjem jezika od partijske bandere do bandere i skalpel manevrima perverzija silikonske doline, popeše na tronove partijsko-bratijske pljačke i sveopšte izdaje, pa progovoriše kineski. Nema veze što ne znaju ni srpski.

Kinezi se trude da ih razumeju, a mi se trudimo da ne poludimo.

Bizarni underground likovi pregaziše nobelovce, a u knjižarama osvanuše remek dela novog izvoznog brenda Srbije – naprednjačka epopeja ozonirane vrste. Bela ćao.

Vučiću se onomad omakla Nobelova nagrada za uspešno prekrajanje granica Srbije, ali se iskreno nadamo da će žiri imati razumevanja za njegove „književnike“ i njihov remek-opus, jer grehota bi bilo ne nagraditi te mastere beogradizma i autobiografije.

Trovanje Srbije novoustanovljenim naprednjačkim standardima visokorangiranog primitivizma i drogirane silikonske degenerisanosti, postaje opasniji neprijatelj od najavljenog trovanja zapadne Srbije litijumom, Borom i Smederevom. Došlo je do tačke crvenog usijanja, jer pretnja daljeg opstanka Srbije nije ni NATO okruženje, ni albanski faktor, već nametanje sistema vrednosti primitivizma i pljačke nad vladavinom prava i normalnosti.

Medijsko trovanje nacionalnim frekvencijama i dežurnim stručnjacima plitkog mozga i duboke dekadencije, ozbiljno ugrožava mentalno stanje nacije, čineći da stepen sveopšte rezignacije i otupljenosti dostiže nikad viđeno.

Kao rezultat kolektivnog ispiranja mozga imamo kolektivno ispiranje stomaka maloletnicima.

Vučićevi strani plaćenici, odnosno kako ih on naziva „savetnici predsednika“, u sadejstvu sa domaćim partobratijskim kriminalcima, doneli su građanima Srbije najperfidnije destruktivne metode specijalnog rata protiv građana i države:

1. Širenje straha u cilju odbrane rđave vlasti i njenih rezultata;

2. Prebacivanje odgovornosti u cilju satanizacije opozicije, po sistemu “krivi su oni pre nas”;

3. Podvala u cilju političke prevare, u kojoj primarnu ulogu imaju mediji pod kontrolom vlasti;

4. Psihološko ratovanje sa okruženjem i podgrevanje klime “hladnog rata”, putem “upoređivanja” gde smo mi, a gde su oni;

5. Distrakcija pranjem vesti, gde će od vlasti sponzorisani mikro internet portali preneti fabrikovane spinove, koje će potom na kontrolisanim medijima pseudo stručnjaci i “novinari” pretvoriti u “istinu”;

6. “Klik mamac” – spektar mentalnih i finansijskih prevara i manipulacija kojima je uzrok internet neznanje i prirodna radoznalost, a u cilju sveopšteg zaglupljivanja.

Neoradikalna pošast strpoštala se na Srbiju gore nego sve korone ovoga sveta. Politika “sto za jednoga”, “vrana vrani oči ne vadi” i “svi, svi, svi” transformisana je u politiku jedan za sve, a protiv ostalih.

Nekontrolisano zaduživanje i turbo mutirana statistička metodologija, prikazuju “zlatno doba”, dok velika većina građana tone u siromaštvo i zdravstvenu bedu. Smrtnost je podivljala, odlazak kao opstanak, propast domaće i vaskrs okupatorske industrije uz satiranje domaćih banaka, dodatni su elementi specijalnog rata nad Srbijom, čiji su rezultati merljivi na pokretnim stepenicama tržnih centara vakcinacionog stimulansa.

Najpogubnija je banalizacija vodećih državno-administrativnih funkcija, gde partobratija i mafija dovode na vlast potpune diletante i kriminalce, sve zarad komotnog nastavka ogoljavanja državnih resursa unutar partijske omerte.
Piroklastični talas naprednjačkog blata može jedino biti zaustavljen patriotskom branom “Oslobođenja” Srbije.

Davor Kalajžić je penzionisani službenik političke kancelarije specijalnog predstavnika UNMIK-a

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare