Zvončica Meri Popins i “bugarski kišobran”

Izvor:
Politički.rs

BUGARSKIM KIŠOBRANOM ĆEŠ TI NAS – MI TEBE NEĆEMO!

Kod TV SNSendviča ,,nasušnog“ s prelivom od atentata koji nam redovno nesebično daje čudotvorni Aleksandar Vučić mora konkretno nešto da se stavi. Nova podriguša SNSalama redovno da stiže u SNSendvič.

Napisao Danko B. Marin

Tako nešto vredno radi spin ekipa talentovanih sadista. Sigurno ne veruju da njihovo (ne)delo predstavlja društveni ventil, vid mentalne higijene za mentalno puknuti bensedinski puk. Okupator vodi brigu o njima, najčešće ima kripto varijantu brige, tek tad ne postoje granice etike. Sadizam postaje neskrivena stvar čistog zadovoljstva defektaša. Uživaju i glavni manipulanti što vešto drže narod u neurotskom oklopu. Lakše se manipuliše.

Uredno je najavljen 666.666 atentat na predsednika u februaru. Tužno i otužno da ni oko 800.000 SNSendvičara ne veruje. Dosadile najave atentata. Šta sad?

Div junak Vučić napustio je tokom BiH rata sarajevsko ratište. Efendi Žvaljo dohvatio se mikrofona na Palama.

Sarajevo?

Bruka domaćina u Sarajevu oko dece na sportskog turniru tog grada se masovno komentariše. Jedino statistička greška zvana drOgosrPijanci ćuti…

Srpčad beogradska, ugrožena nejač u žiži nam je muke. Strasno smo uključeni u sarajevsku domaćinsku sramotu. Usled baščaršijskog divljaštva javio se prirodan sled. Desio se pad pažnje usmerene na egomana Aleksa zgubidana prozvanog Zvončica.

Buncao, lio TV-fejs-tvit suze, infantilno se ljutio na Pusilips prozivku.

O-Kej, čovek pati i postao usled mrežne samilosti biće iz bajke: Zvončica.

Ilustracija D.B.M.

Pade gledanost Vučiću!? Društvenim mrežama postao dosadan da i plaćeni botovi otaljavaju SNSpin.

Ići napred, furiozno napredovati se mora bajo-dojajo.

Urgentno uznapredovasmo do Meri Popins Vučić!

Problema ne nedostaje. Vlada Srbije je tragikomična. Otrovani smo prostačkim verbalizmom nesposobne ministarke prostakuše Irene Amonijak, KiM izdajom, stvarnim amonijakom, litijumskim ekocidnim najavama, gaženje dece na pešačkim prelazima postaje sport. Pratimo EPS grcanje, grčenje, besnimo na neosuđenog ćumurdžiju Grčića. Prevareni smo nepostojećom mejnstrim opozicijom, poniženi TV gebelsiranjem,…

Pročitajte još  Šetnja Vučića, Zaeva i Rame centrom Skoplja, Mini Šengen sutra menja ime

Srećom čudesni TV vetrovi donesoše nam londonsku Meri Popins Vučić. Englesku bajkovitu dadilju s kišobranom. Znaci navoda za ,,londonsku“ su nepotrebni.

Osim što je Lengli Monti montirao SNS uz pomoć Tadića i DS, pomogle su i londonske socijaldarvinističke bitange. Pusilips polit-zombi Aleksandar Vučić je i njihovo MI6 remek-delo.

Pravi atentat na Aleksandra Vučića izvršio je upravo Aleksandar Vučić pucajući onom prvom u glavu zato što je radikal.

Angli su još gospodari sveta, za slomiti psihu nekom huliganskom liderčiću i te kako su sposobni. Odradiše, odgledasmo dokumentarac. Svaka im nečast! Dobar egomanijakalni materijal nađoše. Nesmetano mesijanskom Vučiću posle ubudžiše svoje predatore da brljaju po unutrašnjim poslovima R. Srbije: (ne)čuvenog sAVETNIKA Blera, Amadea Votkinsa,…

Zvanična poseta Aleksu direktora MI6 Aleksa Jangera 2018. bi vidno krunisanje algoritma imperijalnog britanskog obaveštajnog rada.

No, nisu ni Britanci u stanju da sve kontrolišu, baš kod njih je ,,bugarski kišobran“ postao svetski poznato oružje.

Foto: oruzjeonline.com

Kišobran proizveden u SAD modifikuje KGB. ,,Bugarski kišobran“ sredstvo za ubijanje postaje u Londonu. Njim je izvršen atentat na bugarskog disidenta Georgi Markova. Ispaljena je minijaturna kuglica iz kišobrana u kojoj je bio otrov (1978. godine) i umire disident. Svom lažnomesijanskom zombiju iskusno staviše nov TV model bugarskog kišobrana.

Bugarski kišobran s otrovnim kuglicama godinama koristi zacareni kršitelj Ustava R. Srbije da građane Srbije medijski masovno truje.

Sad od čiste SNSprdačine Meri Popins Vučić ispaljuje ,,kuglicu“ o tome da je Sarajevo u ratnim danima posmatrao s kišobranom u ruci. Kuglica s novim otrovom je zatrovala uspešno umove. Nestale su vesti ko je odgovoran za sakrivanje ubistva na pešačkom prelazu, KiM poraz se slavi kao pobeda, isparila Irena Amonijak ali nije zatrovanost amonijakom.

Pročitajte još  Alimpić: Glista među državnicima jasno rekla da NIJE TU DA RADI KAKO NAROD HOĆE

Sever Kosova trpi izdaju. Davitelj zaprdeva o Davosu gde ga ,,ne vole“ – izgleda nisu motivisani da ga jebu iz ljubavi? Bez ljubavi otaljavaju jebačinu podmetnute provincijalne SNS anglo lude. Ponovo je bio seribaba klozetara smešten do muva govnara.

Mi blazirano čekamo najavljeni atentat u februaru. Znamo da je lažura. Vest je plasirana da bi se pojačao neurotski oklop podanika.

Dokoni nismo. Otrovani, zapaljeni kišobranom Meri Popins Picouste svađamo se oko paljanskog kišobrana.

Bugarski kišobran zle Meri Popins Vučić uspešno deluje, a što se atentata tiče sigurno niko od nas ga neći izvršiti. Ubiće ga njegove anglo gangsterske gazde kad ne bude slušao ili zbog pokrivanja tragova. Zna i on, lukav je huligan!

Ponižavajući okupatorski sistem je prva briga Srbije i njenih građana.

Stvoriti kišobran za zaštitu od loših međunarodnih uticaja i skloniti kompradore to moramo odraditi. Naravno da od Zapada sve najbolje mora proći, biti zvanično propušteno kao i najbolje iz drugih delova sveta.

Verodostojne vrhunske svetske vrednosti su potrebne autentičnoj neautističnoj Srbiji. Atentati i ,,atentati“ nisu!

Danko B. Marin 

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare