Bezmudi Srbi za lampe razuzdanoj Jorgovanki plaćaju MILION EVRA, dok izvršitelji trljaju ruke i stižu čestitke od poreske uprave!

Bezmudi Srbi za lampe razuzdanoj Jorgovanki plaćaju MILION EVRA, dok izvršitelji trljaju ruke i stižu čestitke od poreske uprave!

Neoradikalska vlast je svesna kilavosti, kukavičluka i otupelosti srpskog naroda, što važi i za sve druge građane Srbije, i svesna je činjenice da može da mu radi šta god hoće i da može da se ponaša kako hoće i dokle hoće.

Dobro znaju napuderisane radikalske obrijane parodije od četnika a naročito četnikuša, da će bezmudi Srbi trpeti svako zapišavanje, bahaćenje i ponižavanje, pa to obilato primenjuju i koriste. Dok im učenici utovljenog vojvode od Batajnice deru kožu s leđa, od ćerki prave prostitutke a od sinova narkomane, Srbi imaju preča posla, brinu da li će Tramp pobediti, hoće li ih Gejc čipovati i kurče se nenošenjem maski.

Jedna od najistaknutijih predstavnika bivših gibaničara i huškača, koji na tuđoj nesreći i tuđoj krvi žive decenijama je guvernerka, ex kosovska udova Jorgovanka.

Malo malo, pa se pronese vest o njenoj raskalašnosti i razuzdanosti.

Pokret „1 od 5 miliona“ saopštio je danas da u planu javnih nabavki Narodne banke Srbije (NBS) za 2020. godinu „stoje neverovatne stavke i vrtoglavi novčani iznosi“.

Taj pokret optužio je guvernerku NBS Jorgovanku Tabaković da „troši stotine miliona dinara narodnih para na nameštaj, sijalice, tepihe, avio karte i hotelski smeštaj“.

U planu NBS je nabavka i ugradnja novih svetiljki u iznosu od 11 miliona dinara, zamena svetiljki u hodnicima savremenim svetiljkama od 45 miliona dinara, i kancelarijskih svetiljki od čak 70 miliona dinara, naveo je taj pokret.

„Dakle, za nove lampe ukupno 126 miliona dinara, ili preko milion evra. Zatim, za nameštaj za odmarališta deset miliona dinara, ugostiteljski nameštaj deset miliona, a za ugostiteljsku opremu 20 miliona dinara“, navedeno je u saopštenju povodom javnih nabavki NBS.

Za nove tepihe planirano je da bude izdvojeno osam miliona, za bojlere u Nemanjinoj 17 oko 4,5 miliona, za sredstva za ličnu higijenu čak 17,6 miliona dinara, a za „papire razne“ 20 miliona dinara, dodali su u saopštenju iz Pokreta „1 od 5 miliona“.

Iz Pokreta „1 od 5 miliona“ naveli su da se među troškovima u Planu javnih nabavki našao i avio prevoz i hotelski smeštaj u inostranstvu, za šta se troši 60 miliona dinara, ili kako su dodali, pola miliona evra narodnih para, i sve to u vreme pandemije korona virusa.

Ana Marković je na portalu Luftika upitala u naprednjaka voljenu guvernerku:

Jorgovanka, evo da vas pitamo onako iskreno – ličimo li mi vama na veverice?

Ne, ozbiljno. Mislite li da smo toliko ludi? Možda nepismeni? Nemoćni? Jadni?

Kako ste zamislili da vam prođe kupovina lampi u iznosu od preko milion evra? Naših para? Za LAMPE, da sijaju. O čemu ste razmišljali?

Sve to u momentu kada je svako, ali svako od nas dobio u najmanju ruku čudne čestitke od Poreske uprave, a izvršitelji trljaju ruke, jer im nekako polazi za rukom da naplate dugovanja za usluge komunalnih preduzeća starije i od pet godina?

Nastavite sa čitanjem OVDE

Beta, Politicki.rs, Luftika.rs, Foto iluistracija: Beta/ NBS, Pixabay

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare