Boško Obradović: Koja sam ja BUDALA!

Izvor:
Politički.rs

Kako ne umem da budem ovako moderan?

Imao bih 5 gostovanja na TV sa nacionalnom frekvencijom u 7 dana!

Kad bih sad odustao od bojkota Skupštine i bojkota izbora ne bi me zvali fašistom, na režimskim medijima rekli bi da sam super tip i imao bih intervjue svuda.

Koja sam ja budala

Sve ovo je napisao Boško Obradović komentarišući one koji su izašli na prethodne izbore, u vreme dok su ga svrstavali u opoziciju, kad se zalagao za bojkot izbora jer za to ni minimalni uslovi ne postoje, i dok je Aleksandar Vučić za njega bio kriminalac i izdajnik.

Pošto od Dragana Đilasa nije dobio traženi stan od 143 m2 u Gospodar Jevremovoj, koji mu je zapao za oko, niti iznos u kešu, za koji svedoci tvrde da je bio sramotno velik, Obradović je rešio da ne bude više budala i da sreću potraži na drugoj strani.

Posredovanjem Nenada od Minela Popovića, koji je od Vučića zadužen da kontroliše ne baš labilne i egzibionistički nastrojene samozvane patriote, Boško je zadovoljio svoje potrebe, shvatio je da su izbori dobra stvar, Vučić ujedinitelj “srpskog sveta”  i napokon možemo reći da više nije budala.

“Šta je Miša Vacić bolji od mene”, pravdao se Boško svojim saradnicima.

Na vreme kad je Boško za sebe mislio da je budala i da nije normalan, podsetio nas je na društvenim mrežama  Mlađan Đorđević, predsednik pokreta Oslobođenje, komentarišuće da je Boško napokon izuo opanke iz rodnog mu Vranića i postao moderan.

“A u međuvremenu postao je moderan”, napisao je Đorđević u tvitu ispod koga je usledila salva napada botova, za koje se ne može tačno utvrditi kome sve pripadaju, Većina su naprednjački, neki rade ili su radili za Vladu Republike Srbije, a vidi se i da je Boško “ušao u pare”, pošto su se pojavili novi dverjanski avlijaneri koje je najverovatnije Boško platio unapred, za razliku od prethodnih koje je dobrano zavrnuo.

Ili su i oni budale, pa veruju Bošku na reč.

Miša Milovanović

Ova trojica su PREPOZNALI VIZIJU i poljubili Vučića u “čajni kolutić”. Svako ko misli da se bori protiv režima, njih mora da izbaci iz kombinacije

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar