Ova trojica su PREPOZNALI VIZIJU i poljubili Vučića u “čajni kolutić”. Svako ko misli da se bori protiv režima, njih mora da izbaci iz kombinacije

Izvor:

Srpski politikolog Milan Milenković, podsetio je danas da je još pre tri godine predvideo budućnost s konca i konopca skrpljenog “Saveza za Srbiju”.

Da se braća prvo skupe, pa će posle da vide za ideologiju, izlazak na izbore, ili bojkot itd. Propast u najavi.

Naravno, sad će srpski intelektualci da graknu: okupljanje, okupljanje!

Nema, međutim, od toga ništa. Ova šarena gomila je tu ne da pobedi Vučića, nego da mu da legitimitet.

Sve i kad bi nekim čudom konkurisali za vlast, ovako ujedinjeni su mu još lakši da ih gazi, da ne mora svakog pojedinačno, napisao je jula 2018. Milan Milenković komentarišući formiranje “Saveza za Srbiju”.

Podsetimo da je “Savez za Srbiju” neslavno završio, pošto je solidan broj stranaka, pokreta i pojedinaca koji su mu pripadali, izdao ideju o bojkotu i učestvovao na parlamentarnim izborima, takmičeći se ko će postati najomiljeniji među omiljenim Vučićevim opozicionarima.

Nadovezujući se na svoju objavu od pre tri godine, Milenković je danas napisao:

I, posle tri godine, najmanje trojica, mislim na one iz prvog reda, su poljubila Vučića u čajni kolutić.

Printscreen

Sam Vučić, ili neki tim koji ga instruira, dobri su poznavaoci ljudi, za razliku od birača, koji su skloni da veruju, a ne da promišljaju.

Vredno je opažanja da, u opštoj pljuvačini po opoziciji, o prvoj trojici sa ove slike, odavno nema negativnog teksta na provladinim medijima, što je siguran zak da su prepoznali viziju i da svako ko misli da se bori protiv režima, njih mora da izbaci iz kombinacije, ili koalicije.

Nema šanse da Đilas, ili Jeremić, ne znaju ko su Stamat i Boško i ako počnu da se koaliciono druže s njima, to samo znači da su ama baš svi ovde prepoznali viziju, što je, izgleda, nužan proces.

Samo u protekloj nedelji, prepoznali su je Milanko Šekler i Matija Bećković.

 

Emisije najboljeg srpskog politikologa današnjice Milana Milenkovića, pratite svakog radnog dana od 20h na Jutjub kanalu Radio 2M

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar