22/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

Boško Obradović, Vučićev brat blizanac sa zastojem u razvoju

Foto: Printscreen, Pixabay

Izvor:

Mnoge je iznenadila fotografija na kojoj Boško Obradović, nasmejan uz čašu vina, razgovara o „ozbiljnim“ temama sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. 

Instagram

Do juče je isti Boško Obradović na sva zvona udarao o tome da je Aleksandar Vučić vođa kriminalnog klana i da sa njim niko normalan i pošten nema o čemu da razgovara, jer je izgubio svaki kredibilitet. O tome je Obradović pisao i u knjizi „Kriminalni krugovi“ gde je doduše više prebacivao krivicu na Nebojšu Stefanovića, bivšeg Vučićevog miljenika.

„Nebojša Stefanović ne samo da nije doktor nauka, već nije završio ni fakultet.

Dr Nebojša Stefanović ima završenu samo srednju školu“-piše Boško Obradović u knjizi navodeći da je „Antikorupcijski tim Srpskog pokreta Dveri došao do tih ekskluzivnih podataka“.

Ostaje nepoznato da li je na čelu tog „Antikorupcijskog tima Dveri“ bio predsednik Izvršnog odbora Dveri, izvesni Borko Puškić iz Prijepolja, koji u slobodno vreme, po povoljnim cenama, prodaje diplome Zukorlićevog fakulteta Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru. Puškić se pokazao kao dobar saveznik SNS još u vreme kada je napadao koalicione partnere iz DSS u Skupštini opštine Prijepolje 2015. godine, preporučujući se za nove funkcije.

U „Antikorupcijskom timu Dveri“ mogao se naći i dverjanski Jutka iz Ivanjice, potpredsednik stranke Milovan Jakovljević. Poznato je da je Milovan Jakovljević bio jedan od osnivača Srpske napredne stranke. Duboke veze sa SNS nije prekidao ni kada je prešao u Dveri. Iako je na rečima kritikovao SNS, Jakovljević je sa ivanjičkim naprednjacima ulagao u zajedničku gradnju hotela. Iz tog razloga se niko od građana Ivanjice nije pojavljivao na „opozicionim“ protestima koje je Jakovljević organizovao u tom gradu, znajući da je to sve jedna velika farsa.

Jakovljević u stranci čiji je potpredsednik ima nadimak „dverjanski Jutka“, zbog čestih napada na žene u mnogobrojnim prilikama.

Reklo bi se da današnje Dveri u mnogo čemu liče na Srpsku naprednu stranku, izniklu iz SRS. Zbot toga, onima koji bolje poznaju ove činjenice, nasmejani Boško u društvu Aleksandra Vučića, mlađanog Šešelja, Milice zavetnice i ostalih Vučićevih opozicionara, nije nikakvo iznenađenje.

Boško Obradović je odavno projektovan za to društvo, pa iako je sam napravio izlet pokušavajući da od sebe napravi „urbanog lika“ prihvatljivog za opoziciju, shvatio je da mu tu nije mesto. Samim time što nije dovoljno da promeni frizuru i odelo, ako ne može da promeni svoju bit.

Da su Dveri sada u svom prirodnom okruženju svedoči i potpredsednik Izvršnog odbora Dveri, izvesni Slaviša Miletić iz Loznice, koji sa svog FB profila u radikalskom stilu, poziva na odbranu srBskih zemalja. Ako Šešelj više ne spominje granicu Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica, tu su junaci iz Dveri. Odbraniće je taman onako kako ju je i Šešelj odbranio.

Priča se da su čelni ljudi Dveri već počeli da kopaju rovove za odbranu srbskih zemalja na crnogorskom primorju, gde su viđeni u luksuznim hotelima prethodnih nedelja.

Inače pomenuti Miletić ima firmu za organsku proizvodnju, a bez jakih veza sa SNS takva firma ne bi opstala ni nedelju dana.

Zbog toga groteskno zvuči kada dverjani promovišu „Promenu sistema“, jer jedino što oni mogu da ponude je Ali ekspres varijanta SNS-a.

Boško Obradović je mnogo puta ponovio da je Aleksandar Vučić brat blizanac mafijaša Mila Đukanovića. U pitanju je izgleda ljubomora? Boško Obradović po svom ponašanju i mentalnom sklopu mnogo podseća na Aleksandra Vučića, ali nije toliko sposoban. Možda je on njegov brat blizanac sa zastojem u razvoju?

POSLEDNJE OBJAVLJENO

%d bloggers like this: