Đorđević: Vučić PLAŠI Srbe na Kosmetu LAŽIMA O BROJU Albanaca koji tamo žive

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, prokomentarisao je izlaganje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Skupštini Srbije o situaciji na Kosovu i Metohiji, u kome je izneo podatak da tamo živi preko 1.350.000 pripadnika albanskog naroda.

Đorđević je najpre napomenuo da se Vučić obratio Glavnom odboru mafijaške organizacije Srpska napredna stranka i njenim satelitima, a ne poslanicima Skupštine Srbije, jer Srbija nema skupštinu već su tamo, zahvaljujući lažnim izborima, bili prisutni “pripadnici interesne grupe”.

“Što se tiče brojeva koje Aleksandar Vučić iznosi, on kao Srbin iz Čipuljića, sigurno ne zna koliko na Kosovu i Metohiji živi Albanaca i Srba. Ja bih ga podsetio da se, pre oko mesec dana, u Nemačkoj pojavio non-pejper, u kome je rečeno da su Nemci prebrojali nešto više od 800.000 Albanaca koji tamo žive. Razlog zašto on upotrebljava broj od 1.300.000 Albanaca nije mi jasan, sem da želi da zaplaši i nas Srbe u centralnoj Srbiji i one koji žive na KiM i da nas ubedi da je besmisleno da se borimo za Kosovo, jer zaboga, tamo samo žive Albanci. To je sve deo scenarija u kome on, širenjem defetizma, stvara uslove da se ostvari ono što je on obećao 2012. godine dolaskom na vlast, a to je da će omogućiti stvaranje tzv nezavisnog Kosova” kazao je Đorđević.

Đorđević je zatim poslao upozoravajuću poruku srpskom narodu i opoziciji:

“Što se tiče opozicije i naroda u Srbiji, pred nama su odlučni trenuci, mi ne smemo dozvoliti da Vučić ostvari ono što je naumio i obećao. Ne smemo dozvoliti da on trguje sudbinom Kosova i Metohije i sudbinom Republike Srpske zarad opstanka na vlasti. On svih ovih devet godina to i radi, trguje, prodaje, rasprodaje, daje ono što nije njegovo, ne bi li ga stranci i njegovi zapadni mentori i dalje podržavali da opstane na vlasti.

Svako učešće, u bilo kojim političkim procesima, kao što su razgovori sa Vučićem, gde smo videli kako se do juče “ljuti opozicionar” hvali kako je imao konstruktivne razgovore, ili učešćem na nameštenim, lažnim izborima koje Vučić organizuje, su u stvari realizacija onoga što je tražio Metju Palmer od opozicije.

Palmer je od opozicije tražio tri stvari; da ne napadaju Vučića oko izdaje Kosova, da izađu na lažne izbore, i da ne napadaju Vučića oko Rio Tinta.

Svaki normalan čovek u ovoj zemlji zna da treba da radi sve suprotno tome. Ne smemo da stanemo sa napadima na režim Aleksandra Vučića zbog izdaje Kosova, ne smemo da izađemo na njegove lažne izbore, i nikada ne smemo dozvoliti da se bilo kakav referendum o Rio Tintu raspiše, ili da se rudnik litijuma otvori i uništi Srbija,” istakao je na kraju predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare