Jović: SVIMA VAMA KOJI STE ISPRAZNILI SEVER – PO STO PUTA VAM SVE ŽALOSNO!

Izvor:
Politički.rs, Foto: Ilustracija

Aleksandre Vučiću, Igore Simiću, Gorane Rakiću, Dalibore Jevtiću, Aleksandre Spiriću, svima vama ostalima koji ste pretili i pozivali viber pozivom i porukama narod da NAPUSTI KOSOVO I METOHIJU 26.5.

Nebojša Jović

SVIMA VAMA KOJI STE ISPRAZNILI SEVER, iako ste ZNALI da će Albanci to iskoristiti za okupaciju preostalih institucija naših

SVE VAM ŽALOSNO!

Za svaki stres, za nervni slom i dece i odraslih kojima zdravlje i psihu lomite decenijskim izdajama, sirenama i prodajama vašim, za svaku suzu deteta koje su danas u paničnom strahu prosuli, dok su ih dede, ujaci i stričevi u obezglavljenoj panici jurnjavom iz škola i vrtića uzimali jer ste im RODITELjE ,,PRISILNOM MOBILIZACUJOM” na sektaško okupljanje u Beogradu sproveli…

PO STO PUTA VAM SVE ŽALOSNO!

ZNALI STE ZA OVAJ SCENARIO! UNAPRED STE REKLI ,,SVOJIM LjUDIMA” DA OSTAVE DOKUMENTA, PEČATE, KLjUČEVE I DA NAPUSTE ZGRADE KADA ALBANCI DOĐU!

ISTO ste uradili kada ste igranku oko hapšenja retardiranog Đurića inscenirali i sa Albancima dogovorili. Čime ste UGROZILI ŽIVOTE ALI I PONIZILI HRABRE MOMKE koji su mogli da ,,pojedu” sve tzv. specijalce koji su dotičnog hapsili.
Ali ne.

I TADA STE TIM MOMCIMA REKLI ,,niko da ne ulazi u sukob sa specijalcima već samo ruke u vis svi dignite”!

Foto: AP

Pa tako ,,komandant” Civilne zaštite Stevo Pavićević, umesto da Đurića brani, mirno mu saopštava ,,DOŠLI SU”! Nakon čega ROSU, BEZ IKAKVOG OTPORA upada i počinje da tuče, maltretira, ponižava, sve u sali i ispred sale prisutne!

VAŠIM DOGOVOROM sa Kurtijem ste narod sa barikada povukli i ROSU NA SEVERU OSTAVILI.

VAŠIM DOGOVOROM sa Kurtijem ste narod povukli, a VOJNE BAZE NA SEVERU OSTAVILI.

VAŠIM DOGOVOROM sa Kurtijem ste narod povukli, a ČITAV SEVER U OKRUŽENjU ALBANSKIH SPECIJALACA, NOVIH BAZA I KONTROLNIH PUNKTOVA OSTAVILI.

I SADA STE NAROD SA SEVERA POVUKLI, kako bi Kurti NEOMETANO NA SEVER ZGAZIO I PREOSTALE INSTITUCIJE NAM OKUPIRAO.

Današnjim scenariom sve ste granice prešli. Pokazali da vam ništa nije sveto. Ali… kako mnogo puta rekoh, niste samo vi krivi. Krivi smo i mi koji vam sve to dopuštamo, a da vam se nismo prethodno …!

U svakom slučaju, ako već do sada to nismo uradili, sada, po povratku vašem, MORAĆEMO SA VAMA OČI U OČI DA SE SUSRETNEMO!

I na sve prljave igre i izdaje vaše, ali i na ugrožavanje nas i porodica naših, tačku stavimo!

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare