Koroman o fudbalskoj ligi koju Vučić sastavlja i rastavlja, o Bajdenu Džajiću, stočaru Nedimoviću, mongoloidu Kokezi, Kinezima i kladionicama…

Izvor:
Direktno.rs, Politički.rs, Foto: Ilustracija

Ognjen Koroman, bivši fudbalski reprezentativac i kapiten Crvene zvezde, jedan je od retkih iz sveta sporta koji bez dlake na jeziku kritikuje stanja u našem fudbalu i državi uopšte.

Foto: Facebook

Sada je na Fejsbuk profilu u svojoj objavi ,koju je preneo portal Direktno.rs, dao prognozu predstojeće sezone, ali i opisao pojedince iz našeg fudbala, FSS, klubova…

Da vam najavim kao svake godine tabelu Superlige unapred (još nisam pogrešio). Crvena zvezda prvak jer niko ne sme da igra protiv naše Zvezde, igraćemo neku Ligu Evrope to jest takmičenje luzera šestoplasiranih evropskih ekipa i mediji će to spinovati kao da je to veći uspeh od Barija.

Partizan će biti teškom mukom drugi, a Kolubara će po direktivi Aleksandra Vučića sama istupiti iz lige. Jer nam “Aleks veliki” sastavlja ligu i isto tako je i rastavlja.

Pojedini iz klubova direktno rade sa Kinezima oko kladionica i popunjavaju budžet, naša deca igraju skoro 80 odsto nameštenih utakmica.

Ilustracija

Bajden, to jest Džaja će ići po stadionima kao voštana figura sa onim stočarom Nedimovićem i onim napuderisanim Šurbatovićem da se slikaju, a tu je i Bjeković, koji je produkt komunizma, koji bi pre dao bubreg nefo fotelju da bi bio još tu. A toliko mladog i sposobnog kadra imamo, ali ne daju komunjare, samo sada u odorama SNS frakcije.

Terzić je tu da da budžet koji je preko 80 miliona državnog novca raspodeli malo službi, malo menadžerima, malo sebi, malo Aleksandru Vučiću i njegovoj bratiji. Što više stranaca u Zvezdi, više prostora za malverzacije to jest komisije vraćanje para Terzinoj agenciji.

A Partizan sa Vazurom mi dođe kao onaj crtani Čarli Čaplin.

Režimski mediji ne pišu više o Kokezi. Pobegao čovek sa 100 miliona, kupio kuću na Dominikani. Kada sam pričao da je to jedan mongoloid – Koroman bio lud. Sloboda medija je kao u Severnoj Koreji – gde su novinari da napišu za Kokezu?

Ne smete, sve vas Alek kupio, napisao je Koroman u svojoj objavi.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare