Kovačević (Nova D2SP): Vulin momentalno da podnese ostavku, u suprotnom smo Kolumbija u srcu Evrope

Izvor:
Nova D2SP, Foto: Ilustracija

Bilo ko da je doveden u vezu sa tako teškim optužbama kakve smo čuli na račun direktora BIA Aleksandra Vulina, mora trenutno biti sklonjen sa javnih funkcija, prvo zarad mentalnog zdravlja nacije, a onda i mnogih drugih razloga, od kojih je najvažniji bezbednosni, izjavio je danas Vladimir Kovačević, predsednik Nove – Da se struka pita (Nova D2SP).

Foto: Nova D2SP

– Neko nad čijim imenom stoji sumnja da se bavio kriminalom, da je upleten u korupcione afere, zloupotrebu javne funkcije, da je omogućio šverc oružja Slobodanu Tešiću, da je umešan u šverc droge, sa makar malo obraza odmah bi se sam povukao sa funkcije koju obavlja. Naročito ako voli svoju Srbiju i njene građane, jer u suprotnom nas mogu sve naše komšije, baš zbog njega, slobodno nazvati Kolumbijom u srcu Evrope – rekao je Kovačević.

Kovačević navodi da ako je Vulin do sada bio na vrhu ledenog brega obmana, laži i kriminala, od danas taj breg treba da pada i svi građani Srbije moraju u tome da sudeluju i pomognu svojim saznanjima, ako ih imaju, u čišćenju svih onih koji su u ovakvoj ujdurmi učestvovali.

– Čini nam se da gotovo svakoga dana imamo suočavanje sa gorkim istinama zbog kojih pošten narod ni u jednoj zemlji sveta ne može mirno da spava – kazao je predsednik Nove D2SP.

Kovačević ističe da su nam hitno potrebni sveopšti izbori, detaljno češćenje od ljudi koji su nam kontaminirali živote i izvitoperili osnove za dobru budućnost naše dece.

– Narod je odavno prepoznao šta ne valja, mnogo pre Amerikanaca, zbog toga je i izašao na proteste. Život uvek pobedi, pa se tome nadamo i ovog puta svi mi u Novoj – Da se struka pita – zaključio je Kovačević.

IZDVOJENO ZA VAS
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare