Mandić: Sotona na čelu SNS sekte i spajanje nespojivog

Izvor:
Politički.rs, Ilustracija, Foto: predsednik.rs, Instagram/jovana jeremic, Pixabay

SPAJANJE NESPOJIVIH TAČAKA U RAZLIČITIM POLJIMA VREDNOSTI

Piše Jovan Joca Mandić

EPS danas od 5.171 MW TE u pogonu ima 2.843 + 1.706 u HE od 3.01MW, dakle oko 50% i sistem održava GAS bez prekida sa 397+ i povremeno VETAR sa 364 MW.

GAS je u skladištu i nije naš, a VETAR je naš ali energija nije naša i prakično se uvozi.

Energija VETRA svedoči o prostituciji VLASTI da kada on jako duva, a nemaju kome da ga prodaju, dužni smo da ga primimo u sistem i da isključimo naše GENERATORE čija je cena proizvodnje 7 do 10 puta niža.

Da do kraja ogolim prostituciju, kada su nam DALEKOVODI „iščupani“ iz našeg sistema i predati EU, naši giganti ŽTP, RT BOR, ZORKA, RT MAJDANPEK, ŽELEZARA, MINEL… ne koriste energiju EPS-a već se uvozi, DA BI SE SMANJIO MONOPOL EPS-a na našem tržištu!!!.

Ove tri ponižavajuće stavke su stajale u TREĆEM PAKETU koje su PINK… ALO… objavili narodu kao mudar potez na putu u EU a sarkazam je da svaki KWh od VETRA građani doniraju kroz svoje račune za tuđu energiju.

Svaki pojedinac i udruženje baveći se svojim poslom se bore za uspeh, i nivo tog uspeha se meri ugledom i poštovanjem. HILANDAR je svakako na vrhu sa aspekta VERE i DUHOVNOSTI a PINK je sa aspekta novinarstva i morala na dnu koji je niži od „dna kace“.

Zamislite ljudsko biće koje će te vrhove direktno povezati.

U našoj SVETINJI u prisustvu IGUMANA METODIJA reče da će dobiti novac za radove, a u PINK STUDIJU u prisustvu JOVANE reče da je znao da će ga KFOR odbiti. Uporedite mesta i prisutne ličnosti u momentu poruka i biće vam jasno o kakvom se čudovištu radi.

U HILANDARU sam bio više puta a jedanput 6 MESECI, radeći sa majstorima iz EDB, “elektriku“. MONASI na čelu sa IGUMANOM MOJSIJEM su boravili u mojoj kuću za vreme posete BGD-u jer nisu želeli u METOH preko puta SAJMA, saznavši da ga je UDBA napravila 1946.godine na posedu STOJADINOVIĆA kao svoj doprinos razvoju vere i duhovnosti, po čemu su bili poznati.

Deo bašte na koji je sleteo SLOBA se još uvek ne seje i poznato je da su se MONASI razbežali po šumi ali je IGUMAN PAJSIJE morao po „službenoj dužnosti“ sačekati jer je to bio nalog GRČKE. Ubrzo nakon toga abdicirao je jer saznao da mu je cela porodica stradala u rodnom selu između Bratunca i Srebrenice, postao je samotnjak u crkvi Sv.VASILIJA na obali mora.

SLOBA je bio ATEISTA i vidite posledice a šta će se tek desiti kada je posetu učinio SOTONA na čelu SNS SEKTE, čovek kome se na BIL BORD „kače“ lekari umesto da objave dijagnozu o kakvoj se bolesti radi i da ga leče, a PATRIJARH mu „kači“ znamenje umesto da ga anatemiše.

Jaljaju se mnogi drugari, pitaju šta mislim šta će biti i moj odgovor je prost da kada RUSI unište UNIPOLARNI SVET sa „njihovim vrednostima“ uspostaviće se novi odnosi i biće nadmetanje u svim disciplinama osim u ratnim. Ako TVORAC to ne podrži bez dileme je da će se desiti SODOMA i GOMORA i planetu će naseliti nekim drugim bićima jer sa ljudima nije uspelo.

Prof. Jovan Mandić
dipl.inž. elektrotehnike, HILANDARAC i RUSOFIL

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare