NAPRED, DEČKO MOJ! General Stojanović poručio generalu Simoviću: Iza tebe je Srbije, ispred su izdajnici, kalkulanti, hohštapleri i prevaranti

Izvor:
Politički.rs, Ilustracija, Foto: vs.rs, YouTube, Printscreen, Instagram

General u penziji Momir Stojanović prokomentarisao je nedavni govor komandanta Kopnene vojske Srbije general potpukovnika Milosava Simovića u kome je bilo reči o ulozi Josipa Broza i Dragoljuba Draže Mihailovića u Prvom svetskom ratu.

Foto: YouTube, PixabayMILOŠ

Simović je tom prilikom podsetio da je Broz ubijao Srbe, dok ih je Mihailović branio, te izrazio zabrinutost kako neki Srbi mogu danas da više vole Tita od Draže. To je izazvalo brojne pozitivne reakcije onih kojima je Srbija u srcu, kao i negodovanje onih kojima Srbija nikada nije dovoljno dobra i lepa.

General Stojanović je u svojoj objavi podržao Simovića i podsetio ga da je iza njega Srbija “a ispred izdajnici, kalkulanti, hohštapleri i prevaranti”

Da, reći ćete da nije primereno, da nije savremeno, da se ne uklapa u vaše šeme, da vas je iznenadilo.

Ja ću reći da verovatno general Simović u vašem sistemu vrednosti nikada neće biti načelnik Generalštaba, što je, da se vrednovala struka, odavno trebao da bude pre svih. Jer nije jajara, partijski poslušnik, jer je dokazani patriota, jer ima muda, što na žalost, fali aktuelnom vojnom establišmentu.

Pravi potomak slavnih srpskih vojvoda.

Napred dečko moj, iza je Srbija a ispred izdajnici, kalkulanti, hohštapleri i prevaranti.

Nema nazad!“, poručio je general Momir Stojanović.

General Simović: Van pameti je da Srbi više voli Tita od Draže, jedan je Srbe ubijao, drugi ih je branio

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare