Nećemo Vučića, a pošto ste idioti, nećemo ni vas. Ovaj nas jebe, vi nas zajebavate, pa će onda obrnuto

Nećemo Vučića, a pošto ste idioti, nećemo ni vas. Ovaj nas jebe, vi nas zajebavate, pa će onda obrnuto

Svakom u Srbiji, čiji je IQ veći od 70, jasno je da je naša politička scena jedna periferijska javna kuća, sa ocvalim i izdrndanim prodavačicama ljubavi, takozvanim kurvama (što bi rekli oni politički nekorektni).

Svakom u Srbiji, čiji je IQ veći od 90, jasno je da će na najavljene, za sledeću godinu izbore, izaći oni koji su ili u poslovnoj kombinaciji sa Aleksandrom Vučićem, ili na njegovom platnom spisku, ili oni koji su ucenjeni od njega.

Tu su još i oni koji se utrkuju da postanu Vučićeve naložnice, koje će predsedik Srbije konzumirati kad i kako, i ako mu se digne.

Zabranjena za pominjanje je činjenica da ne postoji baš nikakva mogućnost da izbori u Vučićevoj režiji budu slobodni ali se zato na sve strane priča o nekakvom dijalogu sa ili bez EU, kao što se ne dozvoljava i  priča o bojkotu tih i takvih izbora. Jednostavno, stranci koji gospodare Srbijom upravljaju i Vučićem, i od medija eksponiranom “opozicijom”, i tim strancima ne odgovara nikakvo talasanje ili nedaj bože nekakvi nemiri u Srbiji. Njima je potrebna stabilnost, kako bi čerupali Srbiju dok još ima šta da se očerupa.

Samo retki pojedinci i pokreti ukazuju na to da je bojkot neslobodnih izbora jedini način da se Srbija oslobodi Vučićevog kolaboracionističkog režima, kao i da se maksimalno smanji uticaj stranog okupatora. Na tome za sada  jedino govore i rade Mlađan Đorđević i pokret Oslobođenje.

Drugim “opozicionarima” je jedino u glavi da se dokopaju poslaničkih klupa, državnih jasala i da se nadaju i čekaju da se Vučić nešto zameri strancima, pa da uskoče na njegovo mesto.

Kakvo mišljenje o našoj vlasti i opoziciji preovladava Srbijom, najbolje je na Tviteru opisao korisnik Lucky19

Pun nam je kurac više vas. Svih vas. Nećemo Vučića, a pošto ste idioti, nećemo ni vas. Ne treba nam nijedan od vas. Sami ćemo se izboriti sa SNS bagrom, a vi sjašite. Ne možete ni dogovor jedan da napravite, a mislite da nas zamajavate dok nas ovaj zlotvor na vlasti uništava.

Šta zamišljate, da ste Bogom dani, da samo vi postojite i da samo neko od vas mora da vodi ovu državu? Ovaj nas jebe, vi nas zajebavate, pa će onda obrnuto. Dok se vi dogovorite i rešite vaše gluposti, mi ćemo da završimo sa ovima. A vi posle štampajte CV za neko zaposlenje.

Radite posao za koji ste školovani ili radite posao koji vam Biro nadje, kao što i nama “doktorima, profesorima, pravnicima…” traži, i kao što i mi svi ili čekamo za posao ili radimo kod stranaca za 300 evra nevezano za obrazovanje.

Zbog vaših nesuglasica i vaše sujete mi robujemo u rođenoj zemlji dok se raznorazni ološ bogati. I da, vi služite nama, a ne mi vama. To da vam bude jasno. Ne samo vama, nego svim političarima! SNS ološ će da robija, a budete li radili kao oni, onda ćete i vi sa njima.

Razlog za ovo reagovanje, bio je prepucavanje između jednog vračarskog čobanina (jednog od mnogih bivših predsednika DS), i jednog od aktuelnih funkcionera NS, (čuvenog trsteničkog instrumentalnog izvođača na harmonici pasuljari).

Tužno je i mučno tu svađu prepričavati, jer pokazuje svu jad, bedu i bruku srpskog naroda, inače potomaka Solunaca, koji je dozvolio da takve spodobe, kao što su ova dvojica, upravljaju njihovim životima, pa je potom njih zamenio istim šljamom, samo još malo gladnijim i naprednijim.

O tome kako su se svađale i iznosile prljav veš ove prekoplotarske alapače, ako vas baš zanima, možete pročitati u nizu na tvitu ispod, pošto jednostavno ne zavređuju našu pažnju, niti da se dalje troši vreme na njih. Postoje službe i ustanove kojima bi ova dvojica trebalo da budu zanimljiva, ako ne danas, u ne baš dalekoj budućnosti biće sigurno.

Miša Milovanović

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar