OD GOVANA SE PITA NE PRAVI: Borko Stefanović podržao Otvoreni Balkan

Izvor:
Politički.rs, Foto: SSP, Instagram, Pixabay

Glavni spoljnopolitički cilj Srbije je pristupanje EU a “Otvoreni Balkan” može biti od koristi zemljama Zapadnog Balkana,  rekao je danas predsednik Odbora za spoljne poslove Borko Stefanović na sastanku sa ambasadorom Bugarske u Beogradu Petkom Dojkovim

Predsednik Odbora za spoljne poslove je najavio da će iskoristiti svoje pravo da podnese inicijativu na nivou Odbora da se potvrdi kurs spoljne politike Srbije i utvrdi u kojoj meri je ona usaglašena sa ciljevima Evropske unije.

Stefanović je istakao da se teška situacija na Kosovu i Metohiji mora rešavati mirnim putem i naći najbolje rešenje za svo stanovništvo, koje na ovim prostorima živi, te da formalno priznanje Kosova i Metohije od strane Srbije, ne sme biti uslov za pristupanje EU.

Predsednik Odbora za spoljne poslove, takođe, je rakao da podržava inicijativu “Otvoreni Balkan”, koja može biti od velike koristi zemljama Zapadnog Balkana, posmatrajući je iz ugla krize sa Ukrajinom, koja je uzdrmala celu Evropu.

Svojom izjavom o podršci velikoalbanskom projektu Edi Rame, Aleksandra Vučića, Soroša starijeg i mlađeg, američke administracije i svakojakih još bitangi, Borko Stefanović je po ko zna koji put dokazao da se od govana pita ne pravi, dokazao je da tzv. srpska opozicija nije ništa manje zlo od Vučićevog režima, te da srpski narod, od svih onih koji su 3. aprila izašli na izbore, nikad i ništa dobro ne može da očekuje.

Podsetimo samo da su stotine hiljada ljudi u Srbiji baš zbog Borkove razbijene glave i zbog “krvave košulje” izašli na ulice i mesecima protestovali. Narod je ispao budala po ko zna koji put, a Borko je ovih dana razbijenu glavu naplatio.

Pa jesmo li stvarno tolike budale da može baš svaka beskičmena šuša, nesposobna za bilo šta drugo sem za prodaju magle, prevaru, laž i pijačarsko cenkanje, da nas ponižava  i  zapišava? Jesmo li naivni, glupi, jeftini, prodani, osakaćeni, ucenjeni, alavi… jesmo li?

Izgleda da jesmo,. Bar tako oni misle o nama.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
LjubaC
LjubaC
8 meseci pre

Može se pita napraviti i od govana ali nije za jelo