Ovi cirkuzanti podržavaju Vučićev referendum!

Izvor:
Politički.rs

Aleksandar Vučić je uspeo da pomoću štapa i šargarepe, kao što se to i radi sa magarcima, ujedini niz političkih partija i pokreta svih provijencija, od levih, desnih, umerenih, demokrata i nacionalista, fašista i liberala, rusofila i evrofanatika, pa do suverenista i zagovornika nezavisnosti Kosova i Vojvodine.

U našem narodu se kaže “ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zverka pokaže svoj trag”, pa po tom principu se i sada pokazalo ko je ujedinjen u ljubavi prema Aleksandru Vučiću, kontroloru srpske političke scene i političkog života, gospodaru novca i arhiva BIA.

Kao Veliki Brat, Aleksandar Vučić naterao je političke partije dijametralnih ideologija da izađu na referendum i glasaju NE. Čak i evrofanatike da glasaju protiv zakona za koji se zalaže EU.

Čitav spektar političkih opcija poziva na izlazak na namešteni referendum jer su Aleksandru Vučiću potrebne žrtve nad kojima će slaviti pobedu na referendumu za koji 95%  građana ne zna o čemu se radi. Vučiću je potrebna pobeda, pritiskaju ga sa svih strana i mora da pokaže da je jak, jači nego ikad.

Koliki je apsurd ko poziva na referendum i da se glasa NE, najbolje govori da su se na istoj strani našli Nenad Čanak i Davidović Firer ili Ne davimo Beograd i Levijatan.

Tako možete u Vučićevoj farsi zvanoj referendum videti na istoj strani Pavla Grbovića lidera PSG i mezimaca Druge Srbije i profesora Miloša Kovića, neustrašivog nacionalistu, koji je do skora suze ronio baš zbog tih drugosrbijanaca jer su želeli da ga najure s fakulteta.

Kao što su ustaše muslimane nazivali “hrvatskim cvijećem”, tako i Vučić plejadu čudnih likova koji se predstavljaju i kao političari, na spisku dole, uz retke časne izuzetke, može nazvati svojim, Vučićevim ili čipuljićkim cvećem. Nisu baš u svemu isti, ali može da se ponosi njima. A i većina od njih ga ne koštaju mnogo.

– Vladimir Đukanović (SNS)
– Toma Fila (SPS)
– Vojislav Šešelj (SRS)
– Nenad Čanak (LSV)
– Aleksandar Odžić (Vojvođanska partija)
– Olena Papuga (Zajedno za Vojvodinu)
– Boško Obradović (Srpski pokret Dveri)
– Slobodan Samardžić (Državotvorni pokret Srbije)
– Ljubomir Simić (Srpska monarhistička stranka “Srpska sloga”)
– Dimitrije Vidanović (Pirotska nova snaga)
– Duško Kuzović (Udruženje građana “Svi protiv Rio Tinta”)
– Nikola Malenčić (Nova snaga Srbije)
– Dragan Dobrašinović (Uspravna Srbija)
– Dušan Mitić (Glas naroda)
– Vladimir Gajić (Narodna stranka)
– Pavle Grbović (PSG)
– Đorđe Vukadinović
– Radomir Lazović (Ne Davimo Beograd)
– Nebojša Zelenović (Zajedno za Srbiju)
– Aleksandar Jovanović Ćuta (Ekološki ustanak)
– Boris Tadić (SDS)
– Aris Movsesijan (Nova stranka)
– Goran Čabradi (Zelena stranka)
– Zoran Vuletić (Građanski demokratski forum)
– Pokret “1 od 5 miliona”
– Saša Radulović (DJB)
– Milan Stamatović (Zdrava Srbija)
– Čedomir Antić (Napredni klub)
– Dr Jovana Stojković (Živim za Srbiju)
– Miloš Jovanović (DSS)
– Vojislav Mihailović (POKS)
– Miloš Ković (Pokret za odbranu Kosova i Metohije)
– Milica Đurđević Stamenkovski (Srpska stranka Zavetnici)
– Miša Vacić (Srpska desnica)
– Pavle Bihali (Levijatan)
– Goran Davidović “Firer” (Nacionalni stroj)

Ustavobranitelji

Zanimljivo je da se u finišu kampanje pojavio spisak srpskih intelektualaca koji predvode napredne perjanice Ković, Proroković i Koprivica. Time se definitivno potvrđuje teza, uz retke časne izuzetke, da ne možeš živeti na državnom budežtu a raditi protiv vlasti. Jedino ako nemaš zaštitu SAD ili Britanije. Za pomenutu gospodu, bar po njihovim nastupima, ne može se reći da su pod njihovim patronatom, što znači da je Vučić sisa koja sisaju i carstvo kojem se mole. Nemačka i ostale evropske ambasade su zadužene za sitnije jajare, poput ovoh liberalnih, levih i novozelenovernika Ćute i Lazovića.

Kakav bi to spisak bio da se pored Kovića i Prorokovića ne nađu i naučnici svetskog glasa poput Radula, Boška, Mice Zavetnice ili Aleksandra Šešelja.

Ceo spisak Vučićevih novomučenika možete pročitati OVDE a ne znači da je on konačan. Javiće se još po neka mudra srpska ili drugosrpska glava.

Iako gospoda sa spiska ne ostavljaju, na prvi pogled, utisak osoba kojima bi poverili dve ovce na čuvanje – prodaće ih odmah, nekim čudom ili prljavim igrama, oni su postali srpska politička i intelektualna elita – na srpsku nesreću. I kao takvi, znaju oni dobro da izlaskom na namešteni i dogovoreni referendum ili na Vučićeve izbore, ništa ne mogu postići. Još bolje znaju da se Vučićev kriminalni režim može srušiti samo građanskom neposlušnošću, znaju al’ hrabrosti i onu stvar za to nemaju.

Zato dobro razmislite o njima, čuvajte se takvih intelektualaca i političara, čuvajte se ovih glumaca i izvođača u Vučićevim cirkuskim predstavama, izbegavajte ih i pređite na drugu stranu ulice kad ih sretnete – zdravije je. Umesto referenduma izađite na “Šetnju za Olivera” – ljudski je, a u aprilu umesto na izbore izađite na ulicu – srpski je.

Miša Milovanović

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare