Parović: Ko ne podržava Zelenskog neće moći da bude izabran za direktora EPS-a

Izvor:
Beta, Foto: Printscreen, Logo

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović saopštio je da je problematično što kandidati zainteresovani za mesto profesionalnog direktora Elektroprivrede Srbije (EPS) svoje biografije na konkurs, koji je danas raspisan, ne šalju toj državnoj kompaniji već korporaciji Boyden.

On je, u pisanoj izjavi, naveo da je ta korporacija “očigledno angažovana da izvrši rangiranje i shodno tome da direktno utiče na izbor budućeg direktora”.

“Korporacija Boyden je politički pristrasna što se vidi iz njihove internet prezentacije na čijoj naslovnoj strani stoji poster ‘Slava Ukraini’ što jasno ukazuje da će lošije biti ocenjeni oni kandidati za koje će oni proverom utvrditi da su negde u javnosti ili na društvenim mrežama iznosili stavove koji nisu u pravcu podrške Zelenskom i ukrajinskom stanovištu po kojem je Rusija teroristička država”, rekao je Parović.

On je naveo i da “ljudski resuri unutar stranih kompanija koje posluju u Srbiji svojim zaposlenima savetuju da nikako na svojim društvenim mrežama ne smeju da kače bilo kakve poruke koje odudaraju od onih koje su u tom trenutku politički prihvatljive”.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare