Parović: Vučić da prestane sa infatilnim pričama o sastanku sa Putinom!

Izvor:
Politički.rs

Pošto kao čovek imam mučninu dok slušam kampanju koju o sastanku sa Putinom vodi Aleksandar Vučić želim da zbog sebe i drugih pokušam da prekinem to mučno stanje.

Izvesno je da se na sastanku sa predsednikom Rusije neće pregovarati o ceni gasa već će se samo konstatovati da je dogovor postignut sa rukovodstvom Gasproma, tako da naš predsednik nema nikakvog razloga da ima toliku tremu o kojoj stalno priča pokušavajući da fascinira ruske domaćine dok istovremeno unižava našu državu. Samo bi malouman mogao da pomisli da državnik ranga Putina sedi u Kremlju i cenjka se poput trgovca na pijaci i da će onda doći neki Vučić koji će ga nadmudriti više od npr. neke Merkelove. Iako je suludo i infatilno, upravo takve priče nam se uporno serviraju čak se i crtaju na tabli u uživo programu.

Inače, treba reći i to da već duže od mesec dana postoji načelni dogovor i Srbija će dobiti garantovanu cenu i količine na nivou onih koje je dobila Moldavija i ta cena neće biti najbolja u Evropi već će biti primerena našem konzumu koji zbog izuzetno slabe industrije nije veliki.

Miroslav Parović,
Narodni slobodarski pokret

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar