UHAPSITI ove policajce zbog učešća u ilegalnoj stranoj oružanoj formaciji; 100 Srba danas maršira pod zastavom OVK-a

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen, Instagram/buducnostsrbijeav

Kada ovi policajci dođu u kontakt sa bezbednosnim službama Srbije, moraju biti uhapšeni jer ih prema našem krivičnom zakonu čeka 10 godina robije zbog učešća u ilegalnoj stranoj oružanoj formaciji.

Društvene mreže preplavio je snimak, kako su to mediji nazvali, srpskih policajaca koji skidaju uniforme čime simbolično izlaze iz kosovskih institucija.

Nakon toga se prolomio gromoglasan aplauz iako su oblačenjem istih, direktno priznali nezavisnost Kosova.

Prvo, to nisu srpski policajci, već policajci tzv. Republike Kosovo.

Srpska policija ima svoju uniformu sa grbom i zastavom države Srbije a oni to nemaju.

I drugo, srpski policajci sa severa KiM su imali srpske uniforme do 2012. godine.

Srbija je prihvatila da ukine srpske bezbednosne strukture, tzv. Civilnu zaštitu i pripadnike integriše u kosovske institucije.

Zvanični Beograd tad je pristao i da pripadnike MUP-a Srbije integriše u tzv. Policiju Kosova i oni od tad na ramenu nose amblem sa kosovskom zastavom.

Zakleti na lojalnost “Republici Kosovo”, godinama su prodavali obaveštajne podatke o Srbima i hapsili ih rame uz rame sa teroristima iz ROSU.

Za sve to su primali srpske plate iz šiptarske ruke i sad su kao pred kamerama odlučili da skinu uniforme.

Sa ili bez uniformi, oni će platu kao i do sada primati iz budžeta Srbije, njima je svejedno.

Ne treba se začuditi ako se ove face vide u prvim redovima u batinjanju naroda u nekim budućim protestima po Beogradu.

Učestvovali su u još jednom političkom manevru i njima je posao zagarantovan, sa košuljom ili bez.

Nikola Tesla i Adem Jašari, jedan naučnik a drugi terorista, razlika je ogromna.

Ipak, ono što njih spaja je samo po’ sata leta iz Beograda do Prištine i isto toliko vremena da se ti gradovi dogovore o svom dugogodišnjem dizanju tenzija.

Njihov jedini zadatak je da mute vodu da izgleda dublje.

U tom mulju desilo se da narod poveruje da je vojska Srbije podigla lovce da sruše nekakvu igračku koju su navodno poslali iz Prištine da izviđa vojne objekte u okolini Raške.

Migovi su namignuli dronu, a narodu se nasmijali u lice.

Da je Priština htela da špijunira naše kasarne to bi mogla da uradi telefonskim pozivom, pa na četvrtom spratu našeg Generalštaba je NATO kancelarija za vezu u kojoj sede Amerikanci.

Printscreen

U tzv. Policiji Kosova ima 12,2% Srba i dok par momaka skida policijske uniforme, u tzv. vojsci Kosova trenutno služe 103 Srbina.

Srbi su potrebni kosovskoj vojsci kako bi ispunili kvotu da u svojim redovima imaju minimalno 10% najveće manjinske zajednice i kako bi se stvorio utisak da je to nekakva multietnička vojska.

Prelepa vest bi ovo bila da su srpske službe u kosovsku vojsku ubacile svoje ljude koji će da rade za naše interese.
Nažalost, radi se o momcima koji sa ponosom nose njihovu uniformu i još žele da napreduju.

Srbi su se kao i uvek, lako namamili novcem.

Ako se uzme u obzir da je prosečna plata na KiM 170 evra, vojnici su dosta plaćeniji i zarađuju 410 evra, dok se srpskim oficirima koji pristupe vojsci daje plata od čak 1.600 evra.

Većina njih je prvo angažovana u KBS-u pod parolom da to nije vojska i da im je zadatak da čuvaju civile od elemenatarnih nepogoda.

Tj. da čuvaju poljoprivrednike kojima su dali oteta srpska imanja.

Ipak, kada je pre 4 godine Priština preduzela mere za transformaciju Kosovskih bezbednosnih snaga u “vojsku Kosova” u prvom tromesečju počeo je proces regrutacije vojnih snaga a Srbi su u ruke dobili pušku da pucaju na svoju braću. Srpski ficiri između ostalog imaju zadatak da po našim enklavama vrbuju srpske mladiće i spremaju ih za redovno služenje vojnog roka koje će na Kosovu ubrzo postati obavezno za sve, pa i za Srbe.

Tako se teroristička organizacija koja je ’99. godine nosila naziv OVK-a, transformisala u Kosovski zaštitni korpus.

Nakon proglašenja nezavisnosti 2008. godine preimenovali su se u Kosovske snage bezbednosti a zatim i u Oružane snage.

Do sada su šiptarski esktremisti i teroristi srpske civile hapsili i ubijali bez obuke, a sada ih za to obučavaju upravo Srbi.

Nikad se ne bi nadali da ćete u kasarni “Adem Jašari” u Prištini naići na vojnike koji na grudima nose imena Marko Vrević, Zoran Stajić, Miloš Denić…

Ali to su samo trojica Srba po činu poručnika, koji su zaduženi za obuku “Bezbednosnih snaga Kosova.”

Svi su oni završili Vojnu akademiju “General Mihailo Apostolski” u Skoplju, zatim su pohađali Kurs za integraciju mladih oficira i sad u sadejstvu sa albanskom vojskom i instruktorima iz Hrvatske obučavaju “vojsku Kosova.”

Da je skidanje košulja par nabildanih momaka samo mazanje očiju za javnost i nije ni blizu rešavanja nekog problema, pokazuje preko 100 Srba koji danas marširaju pod zastavom OVK-a.

Mnogi od njih imaju ambicije da napreduju u službi pa sa činovima sede u kancelarijama sa čijih zidova im se keze slike šiptarskih ubica, a mnogi drže i počasne straže ispred grobova terorista.

Trebali su se ovi skinuti do gole kože, jer i u pravom pozorištu se menjaju kostimi…

Piše: Deki RS

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare