Ukazanje Svete Matrone: Rusko rukovodstvo mora prestati da podržava Vučića ili će Srbija biti svedena na “Beogradski pašaluk”

Izvor:
Politički.rs, Foto: Ilustracija

Sveta Matrona (Matronuška) Moskovska Svemoćna, slava Joj i milost, najviše vaznesena duša u jatu srpsko-ruskih arhangela, sa suzama koje su se slivale niz Njeno Bogonosno lice, ukazala je mojoj supruzi Dragici sledeće:

– Rusko državno rukovodstvo mora prestati da podržava Aleksandra Vučića i njegov režim. U protivnom, Srbija ne može sačuvati svoju teritorijalnu cjelovitost i prije sredine ovog vijeka biće svedena na “Beogradski pašaluk”! Ruska zvanična podrška osnažuje Vučića da istraje na pogubnom tzv. evropskom putu i pomaže mu da uspješnije obmanjuje javnost, a prije svega, srpski narod.

– Zbog nemjerljivog zla koje su njene vlasti, vojska i tajne službe (prije svega, CIA) i njen NATO pakt počinili širom planete Zemlje, SAD ne mogu izbjeći kataklizmu biblijskih razmjera, odnosno pucanje teritorije te države na više djelova, uz neizbrojive ljudske žrtve i ogromnu materijalnu štetu.

– SAD, V.Britanija, Njemačka i NATO pakt ubrzano pripremaju stvaranje tzv. velike Albanije. U prvoj fazi, došlo bi do ujedinjenja Albanije i lažne druge albanske države na teritoriji Kosova i Metohije. Nakon toga, u drugoj fazi, toj državnoj tvorevini bili bi pripojeni: jugoistočna Crna Gora, jug Srbije i zapadna Makedonija. Marionetsko euroatlantsko crnogorsko državno i parlamentarno-partijsko rukovodstvo ništa ne čine da se sačuva teritorijalni integritet Crne Gore. Naprotiv, svojim javnim i tajnim djelovanjem, uveliko pomažu ostvarenju velikoalbanskog sna.

– U Podgorici se, u tajnosti, gradi najveći prislušno-špijunski i obavještajni centar NATO pakta na Balkanu. Lokacija tog centra razotkriva namjere zapadnih centara moći da Crnu Goru zauvijek pretvore u svoju (neo)liberalnu koloniju i da je trajno odvoje od njenog milenijumskog srpskog pravoslavnog i proruskog bića.

– Zapadne tajne službe, uz pomoć crnogorskih obavještajnih agencija, planiraju podmićivanje ili zastrašivanje ruskih državljana koji privremeno borave u Crnoj Gori, kako bi, ti ruski državljani, podsticali druge na učešće u masovnim opozicionim protestima u Rusiji (prije svega, u Moskvi) ili učestvovali u njima, najvjerovatnije, na jesen 2023.godine.

Autor: Milan Gajović, Foto: Printscreen YouTube/IN4S
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare