Vanredni bojevi nedeljni komentar: Nekome je rat brat a Andrej braca

Izvor:
Politički.rs, Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Oj Orbane, Orbane, kako ćemo do odbrane? Preko obmane! U boj u boj za gasovod svoj! Na Lviv, na Kiiv! Transnistrija je srce Srbije a Zaporožje duša Mađarske! Nas dva brata oba ratujemo za fotelje će da izginemo!

Vanredni dopis Društvenog pokreta Plamen:

Stari vic kaže: Upeca narkoman zlatnu ribicu i ona mu zavapi: Pusti me i ispuniću ti tri želje. Okej, kaže džanki, prva mi je želja da svi Smeri odu u Rusiju, druga da svi Rusi odu u Ameriku a treća da se svi Ameri vrate u Ameriku a svi Rusi odu u Rusiju. Ispuni mu ribica želje pa upita: Izvini, džanki, što si poželeo tako nebulozne želje? A narkoman će: Pa, nek se ljudi zezajuuuuu!

Piše: ALEKSANDAR NOVAKOVIĆ

E, ono što je narkomančetov san je upravo ono što branitelji Južnog toka, nepomenik, Mile Dodikica sa prikolicom i glavni đilkoš Hungarije – Orban, rade sa svojim plemenima. Ako se neko krene na Južni tok iz mesta je na…..o! To se računa kao objava rata. S kim, protiv koga, kako ćemo vojevati i slavno ginuti? To nije rečeno ali-nek se zna!

Teoretski, ako Ukrajina to uradi, kombinovane mađarsko-srpske trupe će moći da udare preko graničnog prelaza Čot na mađarsko-ukrajinskoj granici i da se sjure u Lviv (Lavov) spajajuću se u maestralnom pancer-zahvatu sa ruskim bataljonom iz otcepljenog Pridnjestrovlja (Transnistrije) a zatim, uz pomoć braće atamanske beloruske i opakih vagnerijanaca nastave prema Kiivu(Kijevu) iza leđa ukrajinskih trupa nagomilanih u Zaporožju(Zaporizhshi-štono kažu engleski novinari) ostavljajući Zelenskog&co. u apsolutnom zabezeku i bežaniji u pravcu Odese gde ih čekaju brodovi za Tursku.

Evo, već zamišljam kako naši slavni vojaci koje je odvelo na vojnu vežbu pa dovelo u rusinsku prapostojbinu veselo, u onim našim prdavcima od makina ljutijeh, seju šrafove, felne, ratkapne u blickrig napredovanju dok krkaju SDO i sendviče preostale od poslednjeg mitinga u Petrovcu na Mlavi. Za njima na isluženim ragama praše gnevni honvedi dok im iz bisaga ispadaju ljuti klobasi i Vajkrem sirevi. Kao poslednja linija odbrane-ili napada, zavisi od ugla posmatranja, strojevim korakom grabe crnokošuljaši četnici, vučići sa Manjače štono ih je Pilipenda Karađokin onomadne postrojavo. Čelična (zarđala) krila naše armije će, nenamerno, izvršavati kamikaze misije padajući po položajima „Ukra“ (Hohola) po neslobodnoj volji. Vladimir Vladimirović će za to vreme moći da se opusti, naheri šapku, zasuče rubašku i udari po žicama balalajke sve pevajući:

Pročitajte još  Vučić razgovarao sa Putinom

Poljuška, polje, ko će brže, ko će bolje

Radijator, traktor da pokupi

Idut serbski i vengerski geroji

Hohol se za novčanik boji

A kad se zasiti pesme, votkice i soljene ribice, pogledaće VV na sat i reći: Oh, već je podne! Biće da sam propustio ukrajinsku kapitulaciju!

To je plan A a plan B je da se ovim urlanjem dobije neki sitan ustupak od Velikog Tate Sema u čijem NATO paktu je, gle, Mađarska a Srbija samo što nije ušla. Pa, čemu onda sve to? Koji je profit? Skuplje ćemo naplaćivati sobe Ukrajincima? Proterati ih iz Srbije i zapleniti im imovinu? Ili je u pitanju samo trik pajaca opčinjenih lažnom slikom moći i važnosti koji nas, svoje građane, uz bolesni cerek, pomeraju gde hoće kao narkoman iz vica?

ALEKSANDAR NOVAKOVIĆ

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare