Vučić naredio rušenje Krivokapića i povratak svog političkog oca Milaša uz pomoć Demokratskog fronta

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen

Prenosimo vam sa Tvitera objavu korisnika Daljinski, u kojoj je objašnjena uloga Demokratskog fronta u rušenju Vlade Zdravka Krivokapića

Pošto je DF-u u martu i zvanično propao plan da preko Nikšića sruše premijera i dokopaju se vlasti na državnom nivou nastavili su ovako:

Malo im je bilo što su razne horde koračale Nikšićem. Što su ovde doveli razne sumnjive tipove i uvezli svašta, sve naravno pod patronatom Aleksandra Vučića koji je ovamo bio dopremio svoje ljudi. “Crne strele” paravojna formacija Vlada Mandića (SNS), svakodnevno je bila prisutna u Nikšiću. Na razne načine su pokušavali da se dokopaju većinske vlasti i dokažu kako su jači od premijera.

To im nije uspelo, jer ovaj narod nije ni lud ni glup, pa su samo mandat više imali od koalicije Mir je naša nacija. I vidno su bili razočarani posle objavljivanja rezultata izbora. A raznim načinima du pokušali da dođu do glasova. I sve ideje su im propale.

Onda su se “uhvatili” da preko “podrške” Leposaviću ruše premijera, pa je i to propalo.

Kako su izbori dolazili (lokalni), sve su više gubili podršku. Pregovori o rekonstrukciji su bili farsa u koju su samo naivno verovali građani Crne Gore i Demokrate.

Kad je došao 5.septembar, spremali su se na konačni obračun, sa premijerom, ali ih je i tu pobedio.

Iz magacina Direktorata za vanredne situacije nestala je brojna oprema, a na čelu tog dela MUP-a je čovek iz DF-a. I sve to se zataškalo. Ljudi iz MUP-a su bili direktni učesnici i saučesnici onog vojnog puča koji je taj dan bio planiran.

“Vučko je bio spremio već u jutarnjem programu na TV Prva rafalnu paljbu po premijeru ali mu je to propalo. Pa je onako sav kiseo sedeo i mlatio bez veze.

Pa čudni “pretresi” premijerove porodice po Beogradu.

Pa Bogetići i opet asistencija policije i napad na pripadnike Vojske Crne Gore.

I ni tada nisu srušili premijera.

Ali izgleda da je Vučko sad ozbiljan i naredio je povratak svog političkog oca Milaša. Pa se došlo do ovoga.

Neka, izbori će doći. Ovaj put vam pomoći neće ni 1000 ovakvih odreda i formacija, ni hiljade evra, ni ogromno ljudstvo.

Vi ste glasače sve više i više gubili, i nije vam još, onako kako će vam biti. I novac koji je “došao” Opštini Nikšić, zapravo je za firmu Vučkovog kompanjona. Džaba sve.

Ostavite komentar