Vučić nikada neće biti pobeđen od strane SPLAČINASTIH KARAKTERA, osim po dopuštenju dve ambasade, te je glasanje zaista besmisleno.

Izvor:

Ovo malo podsećanje na gradske izbore u Beogradu 2016. godine, treba da nas nauči koliko je podmukla srpska politička scena.

U trenutku kad je DSS ušao u koaliciju sa SNS-om, na njegovom čelu je bila Sanda Rašković, pa još i Ivić, kojoj se to zaboravilo i danas se nalazi kod Jeremića i ponovo prodaje opozicionarstvo.

Koštunica je, kad je pao s vlasti 2008., pozvao svoje kadrove da napuste izvršnu vlast. Sandu Rašković i Ivić, to je zateklo na mestu ambasadora u italiji i, naravno, oglušila se o poziv onoga ko je na to mesto doveo. To što je više volela ambasadorsko mesto nego principe i ideje, nije ništa neobično, ali je neobično da danas opet prodaje principe i ideje. Još je neobičnije da Vuk Jeremić ne zna ko je Sanda i šta je radila. Doduše, zašto bi to pamtio, kad je zaboravio šta je i sam radio i u kojoj je mašineriji bio.

Mali interludijum: ni DSS nije, te 2016. godine, dovoljan za većinu. Sa ulaskom DSS-a u vast, dobile su se pata-karte, 22:22 u odbornicima. Tražio se još jedan i on je nađen u primarijusu dr Radomiru Kovačeviću, sa liste Dveri, koji je preko noći uvideo viziju Vučića i prešao na Tamnu stranu.

Hoću da kažem sledeće:

1. Vi, na izborima, dajete glasove nekim ljudima, u čiji kredibilitet je pametno sumnjati i koji su već dokazali da ih vaši glasovi ne obavezuju na određenu politiku, koju su vam obećali pre glasanja.

2. Vučić nikada neće biti pobeđen od strane splačinastih karaktera, osim po dopuštenju dve ambasade, te je glasanje zaista besmisleno.

3. I kad bismo imali kredibilnu opoziciju, ona bi morala da pobedi sa ozbiljnom razlikom, da bi mogla da izdrži kupovinu ljudi od strane režima.

4. Zadatak opozicije u Srbiji nije da konkuriše za vlast, već da izokolno podržava vlast i za tu ulogu u kontru dobija milost naših belih gospodara.

5. Kad vam sutra, a hoće, Sanda Rašković&Ivić, ili ma ko iz opozicije ispriča tužnu priču kako “nisu svi isti” i da je to podvala režima, počnite ovaj tekst da čitate od početka.

 

Emisije najboljeg srpskog politikologa današnjice Milana Milenkovića, pratite svakog radnog dana od 20h na Jutjub kanalu Radio 2M

Autor slike: Neša Ćurković
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare