Vučić u ratu ipak dužio KIŠOBRAN! Vojvoda Slavko Aleksić potvrdio da nije kalašnjikov u ruci Aleksandra Vučića

Izvor:
Politički.rs, Foto; Privatna arhiva, Printscreen

Optužbe medija iz BiH i Hrvatske da je Aleksandar Vučić za vreme građanskog rata u BiH bio iznad Sarajeva i da je nosio kalašnjikov, te pucao na taj grad,  demantovao je sam Aleksndar Vučić govoreći da je to netačno i da je u ratu bio samo novinar.

Za snimak za koji koji mediji tvrde da ga prikazuje sa kalašnjikovom u ruci, Vučić je rekao da se ne radi o kalašnjikovu već da je u ruci imao kišobran.

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević pronašao je snimak emisije od pre nekoliko godina u kojoj komandanta Novosarajevskog četničkog odreda vojvoda Slavko Aleksić potvrđuje da Aleksandar Vučić nije bio nikakav borac niti ratnik, već se tokom krvavog rata borio za Srpsku kao lektor na televiziji Srna.

Mlađan Đorđević sa Slavkom Aleksićem i borcima Republike Srpske, Foto: Privatna arhiva

Za svaku pohvalu je reagovanje Mlađana Đorđevića i to što je stao u odbranu Aleksandra Vučića od musliimansko-ustaških medija. Još jednom je predsednik pokreta Oslobođenje pokazao da mu je istina na prvom mestu, pa makar se tu radilo i o Aleksandru Vučiću.

Vojvoda Slavko Aleksić o junaku Aci Srbinu.
Izgleda da kišobranko Vučić nije slagao da je umesto puške dužio kišobran“, napisao je Đorđević na Tviteru i podelio snimak vojvode Slavka Aleksića.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare